![]() |
|
sanruff uctu... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 19:32 |
arkadaslar sanrufun onundekı ek uctu gıttı yolda bulamadımda yenısı ne kadardır ve ısmı nedır basıan gelen oldumu ??
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun :S
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAnruf da dert arkadaş :),
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Serdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Sanrufun var derdin var :) ya arkadasim kusurumuza bakma soruna alakasiz seyler yaziyoruz ama anla bizi gercekten biraz komik bir durum :)
|
|
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
bi abimin honda crxvardı 220 kdrn var 250 yaptım sanruf komple uçtu demişti halada anlatr 10 sene geçti üstnden :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ama anlatılacak birşey şimdi engin hocam ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
murat abiye ulaş hemen.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bende o hatayı arkadaşın meganla yapmıştım , bastım bastım sunroof açık:) sonra arkadaş demezmi ulen bu sanrooflar uçuyormuş yüksek hızda açık gidilince diye bende dedim uleeee az daha koparıyorduk adamın sunroofunu:)
|
|
![]() |
|
ben sanrofftan bıktım 3 arabamda sanrof vardı sonunda sanrofsuz aldım gayette mutluyum :))
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
sunroof suz araca binmemem ıcın tek bir sebeb vardır oda panoromik tavan varsa kesınlıkle arabada olması gereken bısey ...... Hız yapmayın arkadaslar sunroof ları bosverın kendınız ıcın hız yapmayın ....
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
tek biraz zor bulursun o parçayı.
ancak çıkmacılarda...o da denk gelirse. aşağıya bir ilan koyuyorum. sunroof ilanı. ilan onay sürecinde. o kişiyi arayıp sorabilirsin. |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
sorun degıl arkadaslar,benım sanfuf zaten komple ucmustu fıber dokturdum ustune karbon kaplama yaptırmıstım :D sımdıde onundekı cıtası uctu acaba orayadamı dokum yaptrsam,arac zaten kaporta boyaya gırıcek tavanı kapattırsammıkı bıktım bu sanruftan bende gercekten, bugun 50 km hızla balıkesır bursa yaptım korktum yıne hepsı ucucak dıe butun ruzgar ıcerı gırdı grıp olmusum ceyranda kaldık :D
Düzenleyen aşil16 - 27 Ekim 2011 Saat 23:41 |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
parçanın adı flap
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |