Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - com2000 tuş tamam, ama bir sorunum var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

com2000 tuş tamam, ama bir sorunum var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: com2000 tuş tamam, ama bir sorunum var
    Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:02
Sağolsun cuneytatay adlı üyenin hazırlamış olduğu nasıl yapılır (bknz: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm) bölümünü okuyarak bende com2000 tuşunu resimlerde görüldüğü gibi aynen yaptım. Öncelikkle cuneytatay 'a çok teşekkür ediyorum.

Aracım 206+ ve tek satır ekran var. Şuan o tuş çalışıyor ama basınca sadece sıcaklığı-tarihi gösteriyor.(tek satır ekran olduğu için sanırım.)  Şimdi 3 satır ekran taktırmak istiyorum yalnız aracımı yeni aldım ve garantili, garantinin bozulmaması için serviste mi yaptırmam gerekiyor bu işlemi? 2 yıl garantim var ve bozulsun istemiyorum açıkçası. Servisi aradım ekran 380 TL dediler + birde işçiliği olacak tabiki bunun.

Sizce ne yapmalıyım? tek satır ekranda yol bilgisayarı aktif olur mu ? yoksa 3 satır ekran almalımıyım? garantinin bozulmaması için hangi yolları izlemeliyim.

Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:09
çok merak ediyorum gerçekten ne yapmalıyım , bilen birisi yok mu acaba :(
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:12
aracın garantisi bozulur diye bir şey yok arkadaşım.Şöyleki mesela sen aracına kaçak dandik yakıt koydun aracın zarar gördü motorun yalan oldu.Tamam onu karşılamaz garanti ama elektirik aksamını yani motorla alakasız olan kısmı karşılamak zorundalar.Kendin değiştirirsin yarın öbür gün o değiştirdiğin parça harici herşeyin garantisi devam eder
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:16
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

aracın garantisi bozulur diye bir şey yok arkadaşım.Şöyleki mesela sen aracına kaçak dandik yakıt koydun aracın zarar gördü motorun yalan oldu.Tamam onu karşılamaz garanti ama elektirik aksamını yani motorla alakasız olan kısmı karşılamak zorundalar.Kendin değiştirirsin yarın öbür gün o değiştirdiğin parça harici herşeyin garantisi devam eder

Servisi aradım ordan oraya aktardılar beni garanti olayını sorduğumda, sinirlendim kapattım bende telefonu. Eğer dediğin gibiyse sadece değiştirdiğim parça garanti kapsamı dışında kalıyorsa eğer hiç düşünmeden dışarıdan alır değiştirtirim parçayı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:19
yol bilgisayarını ilk önce aracı  peugeot planet 2000 e bağlayarak yol bilgisayarının açılması gerek . bu işlemleri pug servisinde yaptırırsan sorun olmaz 
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:23
ekranı kendin değiştir. bişey olursada servise giderken eskisini takarsın (:

ekran tek satır olduğu için bilgisayardan açtırsan bile diğer iki satırı gösteremez çünkü tek satır (: bu yüzden önce ekranı değiştireceksin sonrada bilgisayardan aktif yapacaksın işlem tamamdır.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:26
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

yol bilgisayarını ilk önce aracı  peugeot planet 2000 e bağlayarak yol bilgisayarının açılması gerek . bu işlemleri pug servisinde yaptırırsan sorun olmaz 

servisi aradım ve şöyle dediler, değiştirdiğiniz parça garanti dışı kalır ve ayriyetten o parçadan dolayı meydana gelebilecek tüm aksaklıklarda garanti dışında kalabilir. sonuçta elektronik bir parça bence dikkatli olun diye uyardı görevli beni. siz ne diyorsunuz?
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:26
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ekran tek satır olduğu için bilgisayardan açtırsan bile diğer iki satırı gösteremez çünkü tek satır (: bu yüzden önce ekranı değiştireceksin sonrada bilgisayardan aktif yapacaksın işlem tamamdır.

bende öyle düşünüyorum peki ekranı söküp değiştirmesi çok zor birşey midir ?
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:36
yoo, nasıl yapılırda olması lazım. okadar çok arkadaşımız değiştirdiki. bu yüzden ilk sen değilsin sorun çıkacağınıda sanmıyorum, öyle bişey olsaydı diğer arkadaşlarda sorun olduğunu belirtirlerdi, tadını çıkakrtıyorlar.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:36
servis çok abartıyor kardeşim rahat ol bişey olmaz arabana bunu yapan ben çok gördüm 
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:48
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

servis çok abartıyor kardeşim rahat ol bişey olmaz arabana bunu yapan ben çok gördüm 

yoo, nasıl yapılırda olması lazım. okadar çok arkadaşımız değiştirdiki. bu yüzden ilk sen değilsin sorun çıkacağınıda sanmıyorum, öyle bişey olsaydı diğer arkadaşlarda sorun olduğunu belirtirlerdi, tadını çıkakrtıyorlar.

tamamdır kararımı verdim, bu parçayı nereden kimden temin edebilirim, nerede taktırabilirim şimdi onu araştırayım. teşekkür ederim :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 17:11
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça
0216 631 10 80
0216 631 18 12
0533 301 88 06

www.peugeotmarket.com

OTO EFE
Peugeot & Citroen
Çıkma Yedek Parça
0212 486 33 66

www.peugeotcikmacisi.com
www.cikma-parcaci.com

kolay gelsin 
Yukarı Dön
iamrasit Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
12 - Nisan - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iamrasit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 17:16
aradım malesef ellerinde yokmuş. Ostim / Ankara 'da olan ömer otoda buldum ikinci el peugeot 307 ekranı 100 lira dedi. ama görmeden de almak istemiyorum açıkçası :/
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 19:45

Yol bilgisayarı olayını bende yapmak istiyorum ancak servisten aracın garanti dışı kalabileceğine dair banada sıkıntı yarattılar.Ayrıca yetkili servislerde yol bilisayarını takmıyorlar olmaz diyorlar hadi yaptırdın aynı şekilde garanti için sıkıntı yaratıyorlar.Ayrıca bizim 206+ larda ekranı takıp koldaki düğmeye bastığın anda yol bilgisayarı devreye giriyor ayrıdan serviste açtımaya falan gerek yok.Benim aracımın mart ayında garantisi doluyor bu yüzden mart ayından sonra yapacağım bende bu işlermi.

Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 19:55
206 için bu com2000 tuşunu yapıp ekranı 3 satırla değiştirdikten sonra beyinden bişey aktifleştimek gerekiyormu yoksa direk çalışıyormu net bilgi alabilirmiyim?
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 21:22
2010 ve üzeri yani yeni kasa yani :)) 206+ lar için ayrıca aktifleştirmek gerekmiyor.3satır ekranı takıp tuşa bastığınızda otomatik olarak aktifleşiyor.Aslında zaten açık durumda ancak onu aktifleştirecek tuş ve ekran araçta olmadığı için çalışmıyor.Zaten 206+ comfort ve envylerde aynı ecu kullanılıyor.Sadece ekranı takıp envy diye daha pahalı olarak satıyor peugeot.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 21:28
Orjinalini yazan: iamrasit iamrasit Yazdı:

aradım malesef ellerinde yokmuş. Ostim / Ankara 'da olan ömer otoda buldum ikinci el peugeot 307 ekranı 100 lira dedi. ama görmeden de almak istemiyorum açıkçası :/

hocam 307lerin ki soluyor sen gene 206 ekranı al bence. bende 307 var benimki soluk bi sbah gösteriyo sonra gidiyo görüntü.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 22:00
Orjinalini yazan: Bahadır32 Bahadır32 Yazdı:

2010 ve üzeri yani yeni kasa yani :)) 206+ lar için ayrıca aktifleştirmek gerekmiyor.3satır ekranı takıp tuşa bastığınızda otomatik olarak aktifleşiyor.Aslında zaten açık durumda ancak onu aktifleştirecek tuş ve ekran araçta olmadığı için çalışmıyor.Zaten 206+ comfort ve envylerde aynı ecu kullanılıyor.Sadece ekranı takıp envy diye daha pahalı olarak satıyor peugeot.

Bahadır abi hızlı davranmış.

206+ bizden sorulur Sırıtma. gerekli açıklamayı yapmış.

Tek satır ekranda silecek kolunu yapman sadece dereceyi görmeni sağlar. Uzanıp ekran tuşuna basmana gerek kalmaz.
Benim aracımda daha garanti kapsamnda ama ben değiştirdim. Çünkü garanti olayı servisten servise değişiyor. Eskisini satma elinde tut onu takarsın bişi olursa. 206 ekranları bizimkine oluyor. PP2000de yol bilgisayarı kapalı olmasına rağmen verileri ben görebiliyordum ama yine de servise bi gittiğimde açtırdım. Pek bi değişiklik olmadı. Hatta hız uyarısı flnda vardı da onlar gereksiz diye açtırmadım. Dil seçeneği türkçe yoktu nedense. Ekran olayı böyle herhangi 3 satır 206-206+ ekranı bulursan fiyatı uygnsa kaçırmadan al. Ben bir tane envyden çıkma aldım.

bilgilerini günellersen daha çok yardımcı oluruz. Forumdaki abi ve kardeşlerim dışında 206+ konusunda çekinmeden bana soru sorabilirsin baya kurcaladım arabayı Dil Çıkarma

Düzenleyen Alicilik - 27 Ekim 2011 Saat 22:01
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 22:31
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

206 için bu com2000 tuşunu yapıp ekranı 3 satırla değiştirdikten sonra beyinden bişey aktifleştimek gerekiyormu yoksa direk çalışıyormu net bilgi alabilirmiyim?
eğer com2000 kolunu tamamen alıp aracındakiyle değiştirmezsen tuş yapman yeterli değil servisten planet2000 programına aracını bağlatman ve yol bilgisayarını aktif ettirmen lazım
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 22:33
Orjinalini yazan: iamrasit iamrasit Yazdı:

bende öyle düşünüyorum peki ekranı söküp değiştirmesi çok zor birşey midir ?
ekranı değiştirmek çok basit 2 tane torx vidasını söküyorsun o kadar
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 840 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6177 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1101 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 280 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3584 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49295 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 516 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 334 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 558 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4379 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1802 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1750 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28823 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3721 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26161 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2506 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English