|
com2000 tuş tamam, ama bir sorunum var |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
iamrasit
1. Vites 12 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:02 |
|
Sağolsun cuneytatay adlı üyenin hazırlamış olduğu nasıl yapılır (bknz: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm) bölümünü okuyarak bende com2000 tuşunu resimlerde görüldüğü gibi aynen yaptım. Öncelikkle cuneytatay 'a çok teşekkür ediyorum.
Aracım 206+ ve tek satır ekran var. Şuan o tuş çalışıyor ama basınca sadece sıcaklığı-tarihi gösteriyor.(tek satır ekran olduğu için sanırım.) Şimdi 3 satır ekran taktırmak istiyorum yalnız aracımı yeni aldım ve garantili, garantinin bozulmaması için serviste mi yaptırmam gerekiyor bu işlemi? 2 yıl garantim var ve bozulsun istemiyorum açıkçası. Servisi aradım ekran 380 TL dediler + birde işçiliği olacak tabiki bunun. Sizce ne yapmalıyım? tek satır ekranda yol bilgisayarı aktif olur mu ? yoksa 3 satır ekran almalımıyım? garantinin bozulmaması için hangi yolları izlemeliyim. Şimdiden teşekkür ederim. |
||
iamrasit
1. Vites 12 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok merak ediyorum gerçekten ne yapmalıyım , bilen birisi yok mu acaba :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın garantisi bozulur diye bir şey yok arkadaşım.Şöyleki mesela sen aracına kaçak dandik yakıt koydun aracın zarar gördü motorun yalan oldu.Tamam onu karşılamaz garanti ama elektirik aksamını yani motorla alakasız olan kısmı karşılamak zorundalar.Kendin değiştirirsin yarın öbür gün o değiştirdiğin parça harici herşeyin garantisi devam eder
|
||
iamrasit
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Servisi aradım ordan oraya aktardılar beni garanti olayını sorduğumda, sinirlendim kapattım bende telefonu. Eğer dediğin gibiyse sadece değiştirdiğim parça garanti kapsamı dışında kalıyorsa eğer hiç düşünmeden dışarıdan alır değiştirtirim parçayı. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yol bilgisayarını ilk önce aracı peugeot planet 2000 e bağlayarak yol bilgisayarının açılması gerek . bu işlemleri pug servisinde yaptırırsan sorun olmaz
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ekranı kendin değiştir. bişey olursada servise giderken eskisini takarsın (:
ekran tek satır olduğu için bilgisayardan açtırsan bile diğer iki satırı gösteremez çünkü tek satır (: bu yüzden önce ekranı değiştireceksin sonrada bilgisayardan aktif yapacaksın işlem tamamdır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
iamrasit
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
servisi aradım ve şöyle dediler, değiştirdiğiniz parça garanti dışı kalır ve ayriyetten o parçadan dolayı meydana gelebilecek tüm aksaklıklarda garanti dışında kalabilir. sonuçta elektronik bir parça bence dikkatli olun diye uyardı görevli beni. siz ne diyorsunuz? |
||
iamrasit
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende öyle düşünüyorum peki ekranı söküp değiştirmesi çok zor birşey midir ? |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yoo, nasıl yapılırda olması lazım. okadar çok arkadaşımız değiştirdiki. bu yüzden ilk sen değilsin sorun çıkacağınıda sanmıyorum, öyle bişey olsaydı diğer arkadaşlarda sorun olduğunu belirtirlerdi, tadını çıkakrtıyorlar.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
servis çok abartıyor kardeşim rahat ol bişey olmaz arabana bunu yapan ben çok gördüm
|
||
iamrasit
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamamdır kararımı verdim, bu parçayı nereden kimden temin edebilirim, nerede taktırabilirim şimdi onu araştırayım. teşekkür ederim :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com kolay gelsin
|
||
iamrasit
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aradım malesef ellerinde yokmuş. Ostim / Ankara 'da olan ömer otoda buldum ikinci el peugeot 307 ekranı 100 lira dedi. ama görmeden de almak istemiyorum açıkçası :/
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yol bilgisayarı olayını bende yapmak istiyorum ancak servisten aracın garanti dışı kalabileceğine dair banada sıkıntı yarattılar.Ayrıca yetkili servislerde yol bilisayarını takmıyorlar olmaz diyorlar hadi yaptırdın aynı şekilde garanti için sıkıntı yaratıyorlar.Ayrıca bizim 206+ larda ekranı takıp koldaki düğmeye bastığın anda yol bilgisayarı devreye giriyor ayrıdan serviste açtımaya falan gerek yok.Benim aracımın mart ayında garantisi doluyor bu yüzden mart ayından sonra yapacağım bende bu işlermi. |
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 için bu com2000 tuşunu yapıp ekranı 3 satırla değiştirdikten sonra beyinden bişey aktifleştimek gerekiyormu yoksa direk çalışıyormu net bilgi alabilirmiyim?
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2010 ve üzeri yani yeni kasa yani :)) 206+ lar için ayrıca aktifleştirmek gerekmiyor.3satır ekranı takıp tuşa bastığınızda otomatik olarak aktifleşiyor.Aslında zaten açık durumda ancak onu aktifleştirecek tuş ve ekran araçta olmadığı için çalışmıyor.Zaten 206+ comfort ve envylerde aynı ecu kullanılıyor.Sadece ekranı takıp envy diye daha pahalı olarak satıyor peugeot.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam 307lerin ki soluyor sen gene 206 ekranı al bence. bende 307 var benimki soluk bi sbah gösteriyo sonra gidiyo görüntü. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bahadır abi hızlı davranmış. 206+ bizden sorulur . gerekli açıklamayı yapmış. Tek satır ekranda silecek kolunu yapman sadece dereceyi görmeni sağlar. Uzanıp ekran tuşuna basmana gerek kalmaz. Benim aracımda daha garanti kapsamnda ama ben değiştirdim. Çünkü garanti olayı servisten servise değişiyor. Eskisini satma elinde tut onu takarsın bişi olursa. 206 ekranları bizimkine oluyor. PP2000de yol bilgisayarı kapalı olmasına rağmen verileri ben görebiliyordum ama yine de servise bi gittiğimde açtırdım. Pek bi değişiklik olmadı. Hatta hız uyarısı flnda vardı da onlar gereksiz diye açtırmadım. Dil seçeneği türkçe yoktu nedense. Ekran olayı böyle herhangi 3 satır 206-206+ ekranı bulursan fiyatı uygnsa kaçırmadan al. Ben bir tane envyden çıkma aldım. bilgilerini günellersen daha çok yardımcı oluruz. Forumdaki abi ve kardeşlerim dışında 206+ konusunda çekinmeden bana soru sorabilirsin baya kurcaladım arabayı Düzenleyen Alicilik - 27 Ekim 2011 Saat 22:01 |
||
lkr_yldz
2. Vites 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğer com2000 kolunu tamamen alıp aracındakiyle değiştirmezsen tuş yapman yeterli değil servisten planet2000 programına aracını bağlatman ve yol bilgisayarını aktif ettirmen lazım
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
lkr_yldz
2. Vites 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ekranı değiştirmek çok basit 2 tane torx vidasını söküyorsun o kadar
|
||
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |