![]() |
|
Torpido kaplatanlar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 22:04 |
2004 model 307dim var xr...
aracı 2. el aldım, çok temiz araba fakat koltuklar kirlenmiş biraz. bulunduğum yerde detaylı temizlik yapabilecek bi yer yok.Zaten gri renk döşemede hoşuma gitmiyordu.Piyasadaki uyduruk ucuz kılıflardan değil daha kaliteli araca özel siyah bir kılıf taktırdım, kapı içlerinin döşemelerini de aynı kumaşla kaplattım. Pas pas olarak araca özel havuzlu 3d paspaslardan aldım. Yırtılmış vites körüğünün orjinaline çok para istediler, bende internetten körüklü led ışıklı gayet şık bir vites topuzu aldım. buraya kadar aracım gayet şık ve simsiyah oldu ve toplamda işcilik dahil 350 verdim. Ve sıra geldi torpido(torpido derken teybin olduğu orta kısımdan bahsediyorum) kaplamaya, alüminyum kısım birazcık aşınmış. Sizden fikir istiyorum. Torpidoyuda siyah carbon fiber kaplamayla kaplatsam nasıl olur? Ayrıca ucuz çakma görünecek birşey yaptırmak istemiyorum. Kaplama yapınca şık duruyormu? Ve kaça mal olur?
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaplama yı zaten kafanızda tasarlamışsınız karbon ne kdar yapışır bilemem ama olursa da fena olmz. O ustanın ustalıgına baglı. Birde kendinizi forum kuralları geregi üye tanıtımlarında tanıtırsanız... |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |