![]() |
|
2011 model 207 1.4 hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 15:20 |
Tabiki anlasılmıs olabilir imkansız demiyorum,
ancak partner araca ECU'su sökülerekmı işlem uygulandı veyahut araca OBD test cıhazı soketindenmı uygulama yapıldı ? Burasıda cok onemli. |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yaşadığımız bir olaydan dolayı bunun aslında çok kolay anlaşıldığını düşünüyorum,arkadaşımın partner tepesine chip uygulattık ve daha sonra oluşan bir arıza nedeni ile servise gittiğimizde araç yazılımına müdahale edildiği için aracın motor ve elektronik kısmının garanti dışı bırakılacağını söylediler. Bunun dışında bende bir yetkili serivs te araca yazılım güncellemesi yaptırdım ama tanıdığımız olduğu için iş emri açmadan hemen hallettiler,daha sonra bir hata yüzünden aracımı götürdüğümde aracın yazılımının güncellendiğini ve bunun servis kayıtlarında gözükmediği söylediler sonrasında yoğun bir telefon trafiği ile halletik olayı ama,servisler eskisi kadar üstün körü çalışmıyor burada.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Angellar çok tatlı oluyor. Yaramaz çocuğa benziyor 207ler.
![]() İyi bir markanın 6000K 35w kitini alırsanız sorunsuz kullanırsınız. Arkadaşların dediği gibi 8000K dan sonrası değerlerin rengi güzel ama ben 55w 30000K kullanmama rağmen yağmurlu havada sislerim daha çok aydınlatıyor önümü. |
|
![]() |
|
Chip için birşey söyleyemeyeceğim ama far için kesinlikle yapılmalı. Eğer aracınızın birkaç resmini koyabilirseniz,size yapabileceğiniz farklı şeylerde söyleyebilir ve örnek resimler gösterebiliriz. |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
6000k üstünde yağmurlu havalarda sıkıntı oluyor diye biliyorum.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
güzeldir sonar veya junyan gibi markalar var.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
wellmann ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1972 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Bir de farlar ile ilgili bir sorum olacak. Angle eye denen farlar için ne dersiniz. Görüntü güzel ama aydınlatma ve görüş netliği nasıldır acaba.?
|
|
2011 Peugeot 207 1.4 HDI (Atom Gri)
|
|
![]() |
|
Dizel araç için chip tuning yeterlidir. Filtre, egzoz gereksiz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
mehmet abi çok güzel açıklamış
![]() 207 lerin 2009 ve sonrası üretimlerinde sis farı değişti. Görünümü aynı olsa da ampülü basit ve pejoya özel bir ampül. Bu konuda açıklık getirmek istedim çinkü aynı dertten bende müzdaripim. Bendeki araç 206+ ama sis farı 207 ile aynı. Ve şu saçma ampülden var piyasada o ampülden bulamadım. Bunun çözümü serviste veya dışarıda eski tip (rc-gt) modellerindeki sis farı ile değiştirmek. Aynısı ilerleyen zamanlarda bende yapacağım. Yuvaları aynı bir tek röle takılıyor ve soket değişiyor. Ampül tipi olarak ta H11 kullanıyor. Aynı motor benim aracımdada var ben şimdilik memnunum ama daha fazlasını alma imkanımız varken bu şekilde binmek olmuyor chip olayı eğer iyi bir şekilde sökülmeden yapılırsa garantide kolay kolay anlaşılmıyor. Maddiyet isteyen konular olduğu için zamanla hallediliyor. 70 beygirlik 1.4 HDi lar 92-98 arası beygire çıkıyorki bu %35 gibi bir rakam ve çok güzel. Egzos olayı cidden sıkıntı. eğer iyi bir sistem düşünüyorsanız kat iptali v.s garantiye sıkıntı çıkartır ve maliyeti çok olur. Chip sizi baya bir mutlu eder. |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgeldınız iyi forumlar dilerim.
@mimitt Söylediklerim yanlıs anlasılmasın ama cogu yetkılı servis araca komple internet üzerinden yazılım atmak,ecu degistirmek vsvs.. işlemleri yapmaya bile cekiniyor.kaldıki orjınal yazılımın datasını tutupda arac servise herhangi baska bir sebepden gelince yazılım uygulanan sadece software datasını karsılastırıp bulmasına ihtimal %5 i gecmez ki ancak görecekleri software numarası olacakdır. |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
hoş geldiniz,yaptıracağınız uygulamar sonrasında servisin olası arızalar karşısında sizi uğraştıracağını unutmayın herşeyden önce,bunun dışında dizel araçlarda açık hava filtresi pek uygulanmıyor her hangibir artısı daha kanıtlanmadığı için sanırım,egzos içinse sistemi komple elden geçirmeniz gerekir alacağınız sonuçta pek hoş olmaya bilir,bunun dışında polis ve muayene zamanı olacak sıkıntılar zaten ayrı bir olay,
sislere xenon olur ama kesinlikle karşı olduğum bir uygulama,daha bu gun akşam bir kaç kişinin kulağını çınlattım(sizide diğer sürücüler için biraz duyarlı olmaya davet ediyorum,eğer yapacaksanız bile sislere önce mercek uygulaması daha sonra aracınıza ve merceğinize uygun xenon ampüllerini kullanınız,aracın elektronik sistemi hakkında pek bir bilgim yok ama genel olarka sorun çıkartmaması açısından artık can-bus sistemi destekli dijital balastlı xenon sistemlerini kullanmanız da fayda olacaktır.sislere xenon yerin ebeyaz ampullerden yada artık her yerde kolayca bulanan led ampullerden takmak görsellik açısından daha hoş bence. Chip uygulaması da aynı şekilde anlaşıldığı anda aracı garanti dışı bırakıyorlar.
Düzenleyen mimitt - 25 Ekim 2011 Saat 22:44 |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
wellmann ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1972 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Özür dilerim, Foruma yeni üye oldum. Usulü henüz bilmiyorum.
Herkese tekrar merhaba, İsim : Ümit İNCİ Yaş : 40 Meslek : Serbest (Cafe İşletmeciliği) Yaşadığı yer : Muğla |
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce sizi bi tanısaydık :) Bol bol tartışır konusuruz. :) |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar, bende 2011 model 1.4 hdi dizel 70 beygir var. Aracın performansından memnun değilim. Bazı değişiklikler yapmak istiyorum. (Chip, filtre, egzos gibi) Bir de ben de angle eye taktırmak istiyorum, Birde sis farları xenon olmuyor diyorlar, sanırım lamba bu modelde farklıymış. Yardımcı olursanız sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada Muğla dayım.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |