Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Van'da hain saldırı: 4 asker yaralı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuVan'da hain saldırı: 4 asker yaralı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Konu: Van'da hain saldırı: 4 asker yaralı
    Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:35

Van'da hain saldırı: 4 asker yaralı

Mehmetçik, Van'da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Van'ın Başkale ilçesi yakınlarında, devriye görevindeki askeri aracın gecişi sırasında PKK'lı teröristlerce daha önceden yerleştirilen mayın, uzaktan kumandayla patlatıldı.

4 ASKER YARALANDI

Olay, dün akşam saatlerinde Van'ın Başkale İlçesi'ne bağlı Yavuzlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Devriye görevindeki askeri aracın gecişi sırasında, PKK'lı teröristlerce daha önceden yerleştirilen mayın, uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada araçtaki 4 asker yaralandı.

Düzenleyen EmRaH - 25 Ekim 2011 Saat 19:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:36
Ülke olarak çok kötu yerlere gıdıyoruz.Konuyu tartısma acılsın ayrımcılık yapılsın dıye acmıyorum . lkemızın suankı durumu ıcın acıyorum resmen batıyor türkiye cok daha kotu yerlere gıdecek bunun onune gecılmesı gerekıyor bır sekılde..Yoksa saldırılar ölümler devam edecek devlet buyuklerının bu konuda daha tıtız olması gerektıgını dusunuyorum .

Bunu yapan van halkı degıl pkk'dır bunun ayrımını yapmayanlar msj atıpda tartısma yaratmasın ..

Düzenleyen EmRaH - 25 Ekim 2011 Saat 19:40
Yukarı Dön
Cüneyt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1990

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:37
Allah belalarını versin bunların inş kökleriniz kazıyacaz Allahın izniyle bari bu kötü günde yapmayın  ..........
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:40
Adamların dini imanı yok ki böle günde otursunlar...
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 19:51
iğrenç yaratıklar... söyleyecek söz bulamıyorum yaaa...
 Allahım, hala pkk nın sempatizanlığını yapanlara, onlardan medet bekleyenlere artık zihin açıklığı ver, ayaklarını yere bastır ya rabbi... cahillik, hainlik ve kahpelikte sınır tanımayan bu yaratıklar, umarım yüce Allahın türlü türlü musibetlerinden yakalarını kurtaramazlar...

Yukarı Dön
gürcan42 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Nisan - 1972

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 20:06
Allah belanızı versin soysuzlar sizin topunuza insanlık yaramaz zaten,emeğe yazık
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 20:15
Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum Yaratandan.Yavaş yavaş anlıyor insanlar neyin ne olduğunu pkk için kürt halkının savunucusu diyenler farkına varıyor bazı şeylerin ayrım var diyenler görüyor ayrım olmadığını.Bu düşmanlıktan fayda görenlerde tutuştu tabi yardım konvoylarına,edenlere saldırıyolar ne yapıcaklarını şaşırdılar Allah belalarını versin.
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 20:27
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

iğrenç yaratıklar... söyleyecek söz bulamıyorum yaaa...
 Allahım, hala pkk nın sempatizanlığını yapanlara, onlardan medet bekleyenlere artık zihin açıklığı ver, ayaklarını yere bastır ya rabbi... cahillik, hainlik ve kahpelikte sınır tanımayan bu yaratıklar, umarım yüce Allahın türlü türlü musibetlerinden yakalarını kurtaramazlar...

+1Alkış
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
911 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Haziran - 1985

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 21:20
ALLAH C.C Askerimizi Polisimizi Van HaLkını Tüm Türkiyedki MusLuman HaLkımı Yarrabim. Sen PKKdan Kotu DüşünceLi İnsanLardan Muhafaza EyLe.Amin   
Eyer PKK Nın KürtLükLe Bir Alakası oLmadıgını Bir Cok Kişi AnLadı Bazı KesimLerde AnLarsa Turkiye Tek Yumruk olur Ve Terörü Bitirir..SaygıLar SevgiLer

34VeT46+106
911
DİyarbakırLı

Düzenleyen 911 - 25 Ekim 2011 Saat 23:17
Yukarı Dön
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 21:32
Orjinalini yazan: gürcan42 gürcan42 Yazdı:

Allah belanızı versin soysuzlar sizin topunuza insanlık yaramaz zaten,emeğe yazık
işte ayrımın burada yapılması gerekiyor yardım halka yapılıyor, yardımlar pkk'ya yapılmadığı için de insanlık yaramaz ifadesinin bu durumla hiç alakası yok... 

Düzenleyen maestro - 25 Ekim 2011 Saat 21:33
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
Yukarı Dön
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 21:41
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

siz şuna bakın daha kıçına giyecek donu yok ülke kurmaya çaışıyorlar , bide van'a burdan para yardımı toplarlar (zaten topluyorlar) mehmetçik halkı kurtarmaya çalışıyor oradaki halk mehmetçiği vuruyor , o verilen paralar bize kurşun olarak geri döncek arkadaşlar

Cahilliği bilgisizlik olarak biliriz ama cahillik insanların akılllarıyla değil de duygularıyla hareket etmeleridir aslında. yazacağım daha ağır cevaba doğum tarihine gözümün takılması engel oldu yaşına veriyorum. kardeşim yanlış düşünüyorsun hem de çok yanlış.

Yukarı Dön
hasansinayan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 21:44
Şunuda iyice anlamak gerekiyorki gündüz yardım alanlarda nedense hava karardıktan sonra başkalaşım geçiriyor buda bir gerçek kimse bunuda inkar etmesin.Bölgede ohal ve sokağa cıkma yasagı getirin bakalım kimin  ne oldugu nasıl anlşılıyor.Sınır ötesi harekata cıkmıssın hala 30 şehit verdiğin yerde şehit vermeye devam ediyorsun hemde hala grup halinde saldırıyorlar nerede barınıyor nerede duruyorda devlet bulamıyor.Ben söyleyeyim senin benim gibi evinde oturuyor.
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+)

Yukarı Dön
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:00
Orjinalini yazan: hasansinayan hasansinayan Yazdı:

Şunuda iyice anlamak gerekiyorki gündüz yardım alanlarda nedense hava karardıktan sonra başkalaşım geçiriyor buda bir gerçek kimse bunuda inkar etmesin.Bölgede ohal ve sokağa cıkma yasagı getirin bakalım kimin  ne oldugu nasıl anlşılıyor.Sınır ötesi harekata cıkmıssın hala 30 şehit verdiğin yerde şehit vermeye devam ediyorsun hemde hala grup halinde saldırıyorlar nerede barınıyor nerede duruyorda devlet bulamıyor.Ben söyleyeyim senin benim gibi evinde oturuyor.
Bunun için de hepsinin allah belasını versin öyle mi teröristler kılık değiştiriyor diye halkı da beraber toptan yakalım üstlerine bi atom bombası atalım böylece sorunumuz çözülmüş olacak çok güzel düşünüyorsunuz. yardım etmeyin gebersinler öyle mi burdan çıkaracağımız sonuç bu mu yani??
bu zihniyetle hiç biyere varamayız. profilimde malatya yazıyor diye kürt olduğumdan dolayı savunuyorum diye düşünmeyin görev icabı burdayım kürt değilim ama eğer türklük böyle düşünmekse ben öyle türklüğü de kabul etmiyorum elhamdülillah müslümanım o kadar.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:11
Burada asıl milleti körükleyen sensinmiş gibi geldi bana prokatif kelimeler görüyorum sürekli yazdıkalrında.bak bakalım benim yazdıkalrımda yakalım yıkalaım cıkarmayalaım atalaım satalım vb. bir tek kelime varmı.Gerçekleri duymakmı kızdırıyo yoksa sizi.Söylediklerimin detamamen arkasındayım .Bizzat bölgede askerlik yaptım.Bingöl depreminde yıkıntıların arasında yardımlarda bulundum.Erzak verildi çadır öğretmen ne istersen bütün destek askerden geldi.Karşılıgıda çarşıda askere küfür .Nöbet klübesinde askere küfür.Daha fazla konuyla alakalı yazmıyacağım.Allaha şükür bende müslümanım hemde TÜRK üm.
A Rh(+)

Yukarı Dön
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:24

asıl provokasyon deprezede masum insanın adıyla teröristin ima yoluyla eşdeğer tutulmasıdır.Türkiyenin en milliyetçi olduğunu söyleyen partisinin genel başkanı bile senin savunduğun fikirlerine densizlik ve soysuzluk ifadeleriyle cevap vermişken benim diyeceğim hiçbirşey yok.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:31
burda kimsenin düşüncesini sabaha kadar tartışsak değişeceğini sanmıyorum ama şu ayrım yapılmalıdır terör ayrı kürt halkı ayrı.26 şehidimizin 14ü kürt çocuğu bunları unutmamak gerek 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:40
Sen anlamak istemiyorsun galiba seninle sabaha kadar tartisirim bu konuyu ama sende idrak guclugu var.kim sana kurdu bi tarafa at sat yak yik diyor yazdikalrimi iyice oku ondan sonra tartisalim sorun degil. Ben sana halkin icinde teroeist var diyorum sen bombami atalim diyorsun. Cozum yolunu bombayla yakmayla yikmayla eslestiren sensin.Benim elimden cikmayan kelimeleri dusunceleri soylemisim gibi gostermeye calisiyorsun.terorist halkin icinde dememden bircok sey uretebiliyorsun ama cozum yolu uretemiyorsun ondan sonra bilmem kim senin dediklerini serefsizlik olarak degerlendirdi.ne demisim arkadasim ?
A Rh(+)

Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:43
cahillik, duyguyla hareket etmek değildir arkadaşlar, kesinlikle değildir... cahillik, neden-sebep-sonuç gözetemeden (kapasitesi olmadığı için) herhangi bir konuda bilgisizce, körü körüne hareket etmektir.
sürekli evde olduğum için aralıksız izliyorum. deprem bölgesinde kimi, "Allah devletimizden razı olsun" diyo, kimi "nerden bu devlet, bu ne biçim yardım, daha bize bir zırnık ulaşmadı" diyo... kimi açık olan tek mahalle bakkalının önünde sıraya geçip bişeyler almaya çalışıyo, kimi yardım kamyonu bölgeye girecekken önünü kesip yağmalıyo...
zihniyet sizin benim düşündüğüm kadar bile kötü değil; içler acısı... bir yandan mehmetçik çadırı olmayanlara biran önce ulaştırmak için çırpınırken kafasına taş yiyor, terör alenen devam ediyor, bir yandan da "bıktık artık o şerefsizler bizi temsil edemez, kan akıtarak hak aranmaz" diyor...
insanlar çok ama çok uç noktalarda... bana göre yapılması ilk şey, bölge ve ırk gözetmeksizin insanlık adına, Allah aşkına yardımımızı yapmaktır. hemen sonra, pkk ve bdp propagandasından kurtarıp, kana inanmış, sırf aynı bölgenin insanı olduğu için kandırılmış bulanık beyinleri, bulanık zihniyeti doğru yol adına, insanlık adına durulamalıdır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:48
Orjinalini yazan: hasansinayan hasansinayan Yazdı:

Sen anlamak istemiyorsun galiba seninle sabaha kadar tartisirim bu konuyu ama sende idrak guclugu var.kim sana kurdu bi tarafa at sat yak yik diyor yazdikalrimi iyice oku ondan sonra tartisalim sorun degil. Ben sana halkin icinde teroeist var diyorum sen bombami atalim diyorsun. Cozum yolunu bombayla yakmayla yikmayla eslestiren sensin.Benim elimden cikmayan kelimeleri dusunceleri soylemisim gibi gostermeye calisiyorsun.terorist halkin icinde dememden bircok sey uretebiliyorsun ama cozum yolu uretemiyorsun ondan sonra bilmem kim senin dediklerini serefsizlik olarak degerlendirdi.ne demisim arkadasim ?

Arkadaşım ben sana öyle diyosun böyle diyosun demedim senin yazdıklarına cevap olarak bir şey yazmadım kaç gündür forumumuzdada dışardada gereksiz konuşmalar yapılmakta onlara binayen yazdım.
Yazımda ismin geçiyormu? yok
yazdığın herhangi bir şeye doğrudan cevap varmı? yok
idrak güçlüğünün kimde olduğunu birdaha düşün istersen!
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:52
+1 cozum yolu 1 bulanik beyinleri aydinlatmak. Tesekkurler arkadasim. Demekki nedir yanlis yonlendirilerek evlerinde isyerlerinde bolgede teroriste destek verenler aydinlatilabilir.bombalamak yakmak yikmak degil
A Rh(+)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 95 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4459 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3723 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 987 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 211 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1764 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36020 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105366 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2449 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32134 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54309 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18524 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2563 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 496 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 447 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16991 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2221 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2268 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English