![]() |
|
Nerde kaldı bu Ambulans.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 18:43 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e öldü adam ?!
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Okumadın galıba vıdeo detaylarını. Sultanbeylı e-5 kasazında cekılen vıdeo
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
emniyet şeridini bilinçsiz ihtiyacı olmadan işgal edenlere hiç şüphesiz acımadan 1000 lira para cezası keseceksin bak bidaha girmeyi akıllarından geçirebiliyorlarmı yazık ya motor geçemiyor kaç dk dır ambulans... hey yavrum hey..
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Serdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
Bilincsizce kullanilan araclar malesef bazen videonun en sonunda gördügümüz görüntülere bazende o sahneye ulasmaya calisan kurtarma ekiplerinin ulasamamasina sebp oluyor.
Hic unutmam bir keresinde evi yanan adam isyan ederken itfaiye nerede diye, itfaiye kose basina bilincsizce park etmis aractan dolayi sokaga giremiyor o aracta evi yanan kisiye ait cikiyor...
|
||
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
||
![]() |
||
|
acı ama bir Türkiye gerçeği... bilinçsizce kapattığımız emniyet şeridi başka insanların hayatına mal oluyor...
Düzenleyen htasay - 25 Ekim 2011 Saat 19:34 |
||
![]() |
||
|
emniyet şeritlerini önemini gözler önüne seren daha iyi bi video olmazdı sanırım.......
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bunun suçlusu polislerdir.
heryerde mobese vs var ama otoyollarda hiç bişey yok. geçenlerde 2. köprü üzerinden avrupa yakasına geçecektim yolda trafik var. bazı uyanık şerefsizler trafikte beklememek için emniyet şeridini kullanıyorlar, şerefsizler arkamdan gelip yanıman geçip ilerden bizim şeride girmeye alışıyorlar ve doğl olarak ben trafikde daha fazla beklemiş oluyorum. bir kaç kere arac biraz emniyet şeridine sokarak geçmelerini engelemeye çalıştım ama fayda etmiyor. polisi aradım konumumu belirtim ve yapılan kural ihlalini söyledim. aklaşık 1 saat geçmesine rağmen hiç bir polis vs önlem gibi bişey yapılmadı.
bu şerefsiz katillere, katildiyorum çünkü bunlar yüzünden yaralı insanlar tedavi edilmeye götürülemiyor ölüyor , bnlara yüz veren tek sorumlu o bölgenin polisleridir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Ağza alınmayacak küfürler eşliğinde izledim ne yazık ki bu küfredenler içinde ben de varım. 3 arkadaş beraber izledik. Ne yazık ki bilinçsizlik eğitimsizlik bencillik salaklık geri zekalılık vs vs vs ... Bırak ambulansı motor geçemiyor yazık gerçekten çok yazık.
|
||
![]() |
||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
tırlar bile emniyet şeridinden gidiyor. yazık çok yazık
|
||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
vallaha sinirden 2 kere izledim... olmaz böyle şey yaaaa... ben kendimi tutamaz, emniyet şeridinde olup her yanından silme geçtiğim arabaya ya bi tekme ya bi yumruk kesin sallardım...
|
||
![]() |
||
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
o emniyet şeridindekilerde allah göstermesin genede insan onlarda bir gün yaralı hale düşüp beklerlerse ancak ozman akıllanırlar.
|
||
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
||
![]() |
||
|
Orada sırf bu gecikmeden hayatını kaybeden insanların,acı çektiği her saniyenin sebebi bu dingillerdir.. Gerçekten bunlar birer KATİL !!
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
1000 TL çok komik bir rakam. misal ben iş adamı olsam ve çok önemli bir ihaleye yetişecek olsam 1000 TL bana koymayacağı için işgal edebilirim mesela bu yüzden daha caydırıcı ağır şeyler olması gerekiyor.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
|
||
![]() |
||
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|
emniyet şeridini işgal etmek kansızlıktır
|
||
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
112 gittiğinde bide orda işini yaptırmayan cahiller var, gelen ekiplere geç kaldı diye saldırıyolar. Geç olsa bile gelmiş bırakta işini yapsın adamlar.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
şehir içinde çok insan var diye her yere kamera koyuyorlar, otoyollarda da milyonlarca insan geçiyor buralarda 1 tane kamera yok. Özellikle istanbulda gördüğüm kadarı ile emniyet şerit ihlali alışkanlık haline gelmiş durumda. Bu yollara kamera sistemi vs yapılması şart yada başka bir şekilde mutlaka önlem alınmalı.
ben olsam ilk başta bu videoda emniyeti kapatan araçların plakaları çıkmış onlardan başlardım.
|
||
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Her yere kamera yapsanızda affınıza sığınarak eşşek eşşekdir.Öncelikle her zaman diyoruz ya eğitim şart.Bence trafikte dolaşan sivil polis araçlarının çoğalması gerekiyor.Sürekli hareket halinde kayıt yapacak bu gibi dengesizleri kaydecek ve orda müdahale etmeyecek.Görünteleri göndereckler araca ceza gidecek.Araç sürücüsü farklı ise sıkıntı olur diyebilirsiniz onun içinde direk ruhsat sahibi sorumlu olacak aracı kendi kulalanmasa bile cezayı görünce şöför bile olsa kontrol edecektir.Ayrıca bu kişilerin afişe edilmesi gerekir.Dün hliçten unkapanına iniyorum resmini eklediğim arkadaş nerde olduğunu unutup trafiği birbirine kattı ilk ışıkta şabalak gibi kaldı arkasında remini çektiğimi görünce tırstı ve sağa çekip durdu bekledi arkamdan gelmedi.Resmin çektiği görmesi bile kendine gelmesine yetti. ![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Arada yapmak gerek birde emniyet seridinden giden mavi tepe lambalı lar okdar çogaldıki anlatamam özelikle istanbulda.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |