![]() |
|
yeni bir sıkıntıyla karşınızdayım:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 16:59 |
merhaba arkadaşlar
arabadan değişik değişik sesler geliyor şuan, hani ford transitlerin arka kapılarından gelir ya zamanla böle gıcır gıcır gıcır diye ,böle sesler gelmeye başladı bugun arabadan arkada ses yapabilecek bütün ekipmanları sabitledim ama yinede geliyor aynı sesler. fikri olan var mı nedir acaba,,,
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ticarilerin degişmez bahtı :) Ama sizdede yaşanmaya başlamış kaldırım taşlı yollarda bozuk satıh larda gelmeye başlar.
-Kapı menteşelerinden gelir sıklıkle ama kesin çözümü bulunamadı sadece kesilebiliyr sonra yine piyasaya çıkıyor. Bende de var.
2008 deki 0 aldıgımz transporterı bi koö yoluna soktuk 12 binde ıken başladı her yerınden ses gelmeye :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla diyarbakırın yolları işte:) aldığımda yoktu demekki satan adamda geçici bir çözüm bulmuş:) aslında alışkın olduğum bi ses doblodan ama yinede insan duymak istemiyor:)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
amortisör tozluklarının sesini kestiğine göre bagaj kapağından geliyor olabilir, arka emniyet kemerleride bağzen kapıya çarpıyor ses yapıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin kardeşim ses arkadan geliyor ben ilkten krikodur falan diye önemsemedim sabah işe giderken öğlen oraları düzenleyip öyle çıktım yola ama gene ses devam ediyor. bugun o emniyet kemerlerine de baktım ve ordanda şüphelendim çünkü tabirimi af buyurun çok dandik duruyor kemerler:) dinmezse bu zırıltı artık elimize yağ alıp başlayacaz herhalde yağlamaya, yarın bi bagaj kapısına yoğunlaşayım bakalım:D
|
|
![]() |
|
arka kapıların plastik aksamına koy elini bi bak kesilcekmi ses.geçme yerleri gevşiyo zamanla bizim bunların çünkü
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
bizim araçta da olmuştu bu kapı içi sesler hem de araç daha yeniyken.(bizim arka kapılarda vardı bu seslerden zırıltı şeklinde) garanti kapsamında olunca servise götürdük. ustanın başında durdum.ne yapıyor diye baktım ![]() arka kapı kaplamasını söktü.İçinde kapıyı kilitleyip açmaya yarayan metal çubuklar vardı. o metalleri pense ile bükerek boşluklarını aldı biraz da yağladı sanırsam. O günden itibaren kapılardan gelen sesler kesildi. Genelde bu sesler(araç içinden gelenler) plastik kaplamalar ile sac arasındaki titreşimlerden de kaynaklanabiliyor. Bazı kişilere bu sesleri söylediğimde de çoğu kişi salla gitsin diyor. :D bir de kapı fitillerine bakmak lazım gıcırtı varsa vazelin türü bir şey ile silinebilir. Düzenleyen adventure peugeot - 25 Ekim 2011 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
hafta sonu gelsin bilimum yağlama teknikleriyle arabanın altından girip üstünden çıkacam bu hızla:)
|
|
![]() |
|
Gacır gucur gacır gucur uzun yolların korkulu kabusu anuvvv...
|
|
![]() |
|
Sıvı gresle tüm kapıların ve bagaj kapağını yağla tık çıkmaz artık
![]() |
|
![]() |
|
bende öyle düşünüyorum hocam hafta sonu bayramdan dönünce çıkartıp takım elbiseyi, giyecez eski kıyafetleri başlıcaz yağlamaya:)
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
yağların en eyisi gres yağıdır :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
emre cevik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre cevik
kapı menteşelerini ve kapı lastiklerini kontrol et bence gevsek biryer varsa gıcırtı yapar
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
genelde arka bagaj döşemesinin(bagaj kapağında ki plastik bölüm) kenarları bu tarz gıcırtıları yapabiliyor..
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |