![]() |
|
206 1.4 otomatik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buskes ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 11:16 |
2001 model BVA 206 1.4 otomatik aracıma LPG taktırmak istiyorum. Ama otomatik 206 larda LPg sorun çıkartıyor deniliyor. Bu doğru mu? İzmirde bildiğiniz taqktırıp memnun kaldıgınız bir LPG ustası varmı? Suan benzınde otomatık oldugu ıcın km de 500kurus yakıyor.LPG de otomatık aracım nekadar yakar? |
|
![]() |
|
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ilk depoda şehiriçi 28 kuruş yaktırdım. 1000 km ayarından sonra biraz daha düşer inşallah.
|
|
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şanzımandan ve 1.6 motorundan bende de var 1 sene oldu 1 kere arıza vermedi, olmuyor diyenler işi bilmeyenlerdir onlardan uzak dur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
buskes ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
25 kurusun altında yaksa bana yetr suan 50 kurus yakıo km de.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ben 180tlye dolduruyorum depoyu benzinde.. şehirler arası 110km sabit hızda 650 675 km gidiyor :) benzinde.....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |