![]() |
|
Alcantara direksiyon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 00:50 |
||
arkadaşlar iyi geceler herkese. 206 nın kronik sorunlarından olan direksiyonun pul pul dökülmesi olayı ile karşı karşıyayım. çözüm tabiki deri döşeme... ama forumları araştırırken alcantara direksiyon kaplama örneği gördüm. hoşuma da gitmedi değil. fiyat olarak deri kaplama ile hemen hemen aynı. aşağıda Clio RS e uygulanmış bir örneğinin linkini koyuyorum. iç döşemelerim siyah ton ağırlıklı olduğu için alcantara seçimini siyah renkten yana kullanacağım. görüşleriniz benim için önemlidir. deri mi alcantara mı? ![]() link: |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kesinlikle siyah deri ve kırmızı mumlu iplik ile dikiş
![]() Düzenleyen gozem - 25 Ekim 2011 Saat 00:56 |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
||
bunun gibi mi?
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
A3
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Tabi bu fiyatlar İstanbul için yaklaşık fiyatlar..
Bulunduğunuz ilde bu fiyatlara bu işçilik ile bu işi yapabilicek biryer var mı önce onu araştırmak lazım.. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
altınuç deri döşemenin işçiliğini bende beğeniyorum.
temiz iş yapıyorlar. dikiş konusuna takıldım bu seferde. kırmızı yapsam iç konsolda kırmızı ağırlığı yok. döşemeler kırmızı olsa hadi neyse. ama kırmızı dikişte fena durmuyor gibi. sırıtır mı diye düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
Hocam, Artcar diye bir bakın burada da fiyatlar aynı ve yaptıran arkadaşlar oldu işçiliği temizdir,fiyat ise aynı. Dikiş rengi konusunda konsoldan ziyade göstergeleri baz alın.. Desire'lerde yanlış bilmiyorsam gösterge zemini beyaz çubuklar kırmızı dolayısıyla kırmızı dikişin sırıtacağını sanmam.. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
evet dediğiniz gibi. gösterge zemini alimünyum grisi,çubuklar kırmızı. kırmızı dikişe aklım yattı gibi
![]() |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
bencede deri ben istanbulda yaptırdım bunu 90tl çom memnunum forumdan bir çok arkadaş gördü baktı ve baya beğendiler anadoluda direksiyon kaplama biraz daha pahalı diye biliyorum ben ![]() By hakann83 at 2011-08-11 |
|||
![]() |
|||
||
O zaman hayırlı olsun :) ben 206'ma yapamadan satmıştım,içimde uhte kalan bir işlemdi,inşallah size kısmet olur.. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Birde, vites körüğünü de siyah deri,kırmızı dikiş+paspasların kenarınıda kırmızı dikiş ile overlok yaptırdınızmıdaha ne olsun..
![]() |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
||
![]() Kırmızı dikişli paspaslar hazır var zaten. edit: ilave Düzenleyen EminÖNAL - 25 Ekim 2011 Saat 01:32 |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
Çok özendim bende mi yapsam =)
|
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
|||
![]() |
|||
||
eyvallah arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler. deri direksiyon ve kırmızı dikiş olayında karar kıldım. güzel durur inşallah. resimleri paylaşırım forumda. sorumun cevabını aldım moderatör bey.konu kirliliği olmaması açısından kaldırabilirsiniz. Allaha emanet olunuz arkadaşlar...
|
|||
![]() |
|||
||
Şuan veya ileride yaptırmayı düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından konu kalabilir.
Resimleri merakla bekliyoruz. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
Alcantara çok iyi olmuş. Porsche fabrika çıkışı direksiyonları Alcantara zaten.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bende alcantaradan tarafım araca çok yakışıyor,sağlamlık açısından deriden daha dayanıklı olduğunu duymuştum...
|
|||
![]() |
|||
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
||
ben geçenlerde bir geçme kılıf aldım onu kullanıyorum memnunum 10 tl deri olanı 30 tl iş görüyor 150 250 gibi masrafa gerekk yok bence yine herkesin tercihine saygılıyım...
|
|||
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|||
![]() |
|||
||
bizim direksiyon göbekleri yani airbaglar siyah renkte.
ben clio rs e uygulanan renkte uygulasam sırıtır. uygulanacaksa siyah renk alcantara olması lazım.onun üstüne de kırmızı dikiş aslında müthiş olur. benim gösterge ibreleri kırmızı,zemin gri rekte.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |