![]() |
|
sunroof camı acil 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
charisma1925 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 Saat 13:06 |
Arkadaşlar Merhaba;
Kardeşim 206 Gti Camını uçurdu Yağmura yakalanmadan bulmamız lazım ancak çok pahalı, Konyada yan sanayi yapan varmış yada Çıkma satan varmı bildiğiniz ? Saygılarımla.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Ekim 2011 Saat 13:35 |
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun nasıl oldu,camı bulursunuz umarım
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cam pahalı, bir ara araştırmıştım 1500 TL di orjinali. inşallah bulursunuz. geçmiş olsun. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
charisma1925 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yolda sunroof kapalı halde seyir halinde iken uçmuş ve tuz buz olmuş :))
Umarım bulurum tşkler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
Metin cam var ama dediğin gibi 1450 TL canımızı çok yakıcak, allahtan ümit kesilmez bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
insallah bulursunuz bende çaldırmıştım 750 ye zor buldum.. acaba çok sürat mi ucurdu camı yoksa normal hızdamı uçtu? merak ettim acıkcası aynı sey basımıza gelmesin
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
Söylediğine göre 80 KM saat de seyir ediyormuş.
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
çok geçmiş olsun cam bulma telaşının nasıl oldugunu ben bilirim insallah bulursunuz
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
geçmiş olsun kapalıykende mi uçuyomuş ?
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
Tşk ederim 1 haftadır arıyorum bulamadım, Evet kapalıykende uçuyormuş demekki :)
|
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
daha öncede açıkken uçtuğunu duymuştum ama kapalı iken olması üzücü bu kronik bi olay sanırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı charisma1925
Çok komik bence bahsız, bedevi gibi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |