![]() |
|
Sorumsuz Belediye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 Saat 22:02 |
geçenlerde aracımla hızlı giderken yol ortasında ve boylu boyuna uzanan koca bir çukura düştüm ne yazıkki belediyemiz sağolsun ne bir işaret ne de bir önlem hiç bir şey yok öyle kazmışlar bırakmışlar yol yapımı tabelası kaldırımda ve çapraz yani görünmeyecek şekilde duruyordu arabadan inindce gördüm.
Şikayet için telefon açtık kimse ilgilenmedi.ve aracımın ön takımı dağıldı dün ustaya gösterdim ön amortisör takozları Z rotları ve salıncaklar değişecek dedi ama fiyat sormak aklıma gelmedi bunlar kaça patlar bana ve bu sorumsuzluk karşısında ne gibi bi işlem yapılabilir ? Bilgisi olan varmıdır acaba. Bu arada bugün verdiğimiz 3 şehidimiz ve Van da hayatını kaybeden kardeşlerimize allahtan rahmet dilerim. |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmıs olsun kardesım allah beterınden korusun
sehıtlerımız ıcınde basımız saolsun
|
|
![]() |
|
belediye adı üstünde kazar kapamayı unutur burdada çok var öyle pejonun tarktör çıkarmasını bekliyorum olursa ondan alcam
|
|
![]() |
|
alıştık artık çukurlara ama bir araca bu kadar büyük sıkıntı çıkaracak derecedeki büyük bir çukurun etrafında nasıl bir önlem olmaz anlamak mümkün değil yaa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |