![]() |
|
kumanda sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2012 Saat 19:17 |
arkadaşlar bugün izmirden kumanda kolum geldi.hemen taktım vallahi süper oldu.izmirdeki colega35 abimizin ellerine sağlık allah razı olsun beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.hemde bu fiyata 35 tl ye on numara işçilik.kargoya verdim ertesi gün halledip hemen geri yolladı.ptt kargo 5 tl ye kolu kutuya koyup gönderiyor...307 cd changer in nazından kaprisinden sıkılan herkese tavsiye ederim.pioneer 2300ub aldım rengide araç içi renklerine uygun..hiç anlamayan biri rahatlıkla söküp takabilir.yaptırmak isteyen tüm arkadaşlar ozelden iletisim numaralari icin irtibata gecebilirler.
Düzenleyen koliva - 18 Şubat 2012 Saat 18:29 |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı 75-100 tl bu adaptörlerin bence deymez :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu işlem için stalk adaptör denilen aracın interfacenin pioneer-sony-clarion-kenwood-alipne gibi markalara çeviren adaptörler var. sahibinden-gittigidiyor ve biliyorsanız ebay(tercihim)dan temin edebilirsiniz. Çoğu araç için mevcut.
Daha açık bilgi için p.m atın |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bu konuyu biraz açabilirmisin
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende teypı degiştrdım şua n safdılı kısayol kolu.
o gitti hız sabitlme kolu geldi. :) İsterseniz hız sabitleme kolu da takabilirsinz aracınza
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
partner_orqin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı partner_orqin
saolun arkadaşlar teşekkür ederm ilqinize
|
|
adventure
|
|
![]() |
|
gittigidiyorda satılıyor interface diyo geçiyo aletin adı.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Forumda başlık vardı 2 hafta önceye kdar.
Bu arada kendinizi de tanıtırsanız.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Kısa zaman önce aynı parçayı sattım. Forumu incelerseniz ilgili başlık vardı. Bir arkadaş izmirli bir kişi ile görüşüp kolu adapte edebiliyordu. Bende yurt dışından bir parça ile bu işlemi yaptım.
|
|
![]() |
|
partner_orqin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı partner_orqin
arkadaşLar benim 2010 peugeot partner adventure aracım war.pıoneer teyp taktırcam ama direksiyondaki kumandanın özelliqini yitirmesini istemiorm bunun için bazı apartlar varmış yardımcı olursanız sewinirim çok acill .. şimdiden teşekkürler
![]() |
|
adventure
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |