![]() |
|
aracım şu an çalımıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 23:39 |
Arkadaşlar aracım şu an evimin önünde ve çalışmıyor. 2 gün evvelde bu işi yaptı tüm gösterge panelleri çalışıyordu fakat marş basmıyordu .Usta geldi takviye yaptı çalıştı.Sanayiye gittik marş kömürleri bitmiş dedi değiştirdik bugün aynı haltı yine yaptı . Şİmdi hiç bir lamba yanmıyordu.Bende kutup başını az önce çıkardım.Belki elektiriği emen bir yer vardır diye bekliyorum veya akü bitik bilemedim.Gerçi akü bitseydi ilk takviye yapıldıktan sonra usta aracı stop ettirdi ve problemsiz olarak tekrar çalıştı. Allah aşkına bildiğiniz bişey varsa bi akıl verin .............
Düzenleyen onlyyou42 - 22 Ekim 2011 Saat 23:44 |
|
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araba kontagı cevırdıgınde ne yapıyo tık dıye sesmı cıkarıyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
![]() ![]() ![]() ![]() |
artık tık mık hiç bişi yok kardeş 2 gün evvel otomatik vites kilidi felan çlışıyo sadece marş basmıyordu şimdi o da gösterge ışıklarıda hiç bişi yok
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Akü-şarj dinamosu-kısa devre
Anahtarı çevirdiğiniz de gösterge paneli yanar ama marşa bastığınızda tıktık eder ve zamanla gösterge ışıklar parlaklığını yitirir. Bu akünüzün bittiğine delalettir. Şarj gerekir Akü şarj oluyordur ama kısıtlı oluyordur. Şarj dinamosu yeterli derecede beslemiyordur. Elektrik tesisatında bir kaçak kısa devre olabilir buda akünün çabuk boşalmasını sağlar. İyi bir elektrikçi bulun derim. Usta pek iyi değildi herhalde. Benim elektirkçi tanıdğım var adama marş sesini dinlettim telefondan akü lambasının neden yandığını söyledi. Arabayı marşa basmak için akü kullan ne teybi aç ne camı dedi. Sellektör ve mümkünse korna bile kullanma dedi. Dediği gibi de oldu bunları yapmadan bile onun yanına geldiğimde 3- yada 4. marşda akü boşaldı. Şarj dinamosunu yaptırdık düzeldi. |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bencede şarj dınamosu akun bıtmıs akunun omrude dolmus olabılır bunların hıc bırı degılse elektrık sıstemınde kacak vardır akuyu bıtıyrıyodur sonradan takılma teyp hoparlor amfı vs gıbı seyler varsa kacak burda olabılır
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Araçta herhangi bir donanım yok amfi vs gibi kaçak olacak bu durum yok ,VArsa uğraştırır.şarj dinamosuna bi baktıralım .Akü ise kolay 140 liraya alınır.Maksat uğraştırmasın .Bıkmak üzereyim.
|
|
|
|
![]() |
|
bıkma ben bu yaz sanzımanı 3 kere ındırttım bıkmadan usanmadan :) cıllop gıbı sımdı komple butun bakımlarınıda yaptım kafam rahat 307 cok guzel araba :D
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Kardeş ben alışık değilim.. Daha ewwel astra classic 1.6 vrdı sanayi yüzü görmedim.Bununla 3 ay oldu alalı 20 kez uğradım.Asabım bozuldu gerçekten
|
|
|
|
![]() |
|
307 hassas bı araba senden once kullanan kaymagını yemıs bellıkı hıc bakmamıs :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |