![]() |
|
205 55 16 lassa lastik hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 21:26 |
arkadaşlar lastik nasıldır fiyatı, kalitesi, kullanıcı yorumları
205/55R16 PHENOMA LASSA 94 W fiyatı 150tl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-20555r16-phenoma-lassa-super-fiyat-60056891/detay/ |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlana baktımda bu rakam tekinin fiyatı değilmi ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tek fiyatı
birde acaba yakıt sarfiyatını arttırır mı ? 91 V ile 94 W arasında fark olur mu ebat aynı |
|
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Fiyat uygun gibi geldi sanki bana ama lastik nasıl acaba yumuşakmı ki.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Valla kardeşim farkını bilmiyorum, kalitesinide bilmiyorum ama çok fazla olmasada benzini artırır 17'' yada 18'' olsa daha fazla artırırdı. Fiyatı iyi bence
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynı fiyata Hankook Ventus öneriyorum. Linkte puanlarını diğer lastiklerle karşılaştırabilirsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
H:210 km/h V:240 km/h W:270 km/h hıza kadar dayanıklıymış. başındaki sayılar da lastik başına düşen ağırlık katsayısı oluyormuş. Ben de şimdi araştırdım.
Düzenleyen Alicangulpinar - 23 Ekim 2011 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Yeni bir model lassa liste fiyatı 190 TL .Bayiden biraz daha ucuza alınabilir takma balans dahil.Eger bu fiyata başka masraf etmeden taktırabilirsen fiyat güzel.Kargo ve takma parasıda ödersen fiyat bulunmaz hint kumaşı değil birde DOT üretim tarihi genelde internet satışlarında eski tarihli oluyor.205 55 16 bu ölçüde nokian çok beğeniyorlar fiyatı o civarlarda diye biliyorum.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
PHENOMA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
www.lastik.com.tr 'den fiyatını görebilirsin. Oradan aldığında eğer istanbul'da yaşıyorsan diledğin yere gelip lastiği yerinde dahi takıyorlar. Lastik seçerken öncelikle kullanım tarzını ve lastikten beklentilerini belirlemelisin. V hız grubu bir lasitk takan aracın spor bir otomobil olmasa gerek. Eğer kullanım tarzın spor değilse spor desenleri seçtiğinde beklentilerini (yumuşaklık; konfo; sessizlik vs.) karşılayamazsın. W hız grubu bir lastik V hız grubu bir lastikten teknik özellikleri (güvenlik) geri kalmaz ancak farklı özellikler taşır. (Aynı desen bile olsa) |
|
![]() |
|
aldım lastikleri bakalım ne olacak paylaşırım deneyimlerimi :)
|
|
|
|
![]() |
|
ademermis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ademermis
bende Lassa Phenoma aldım 205/55r16 94W XL olanından aşağıdaki siteden siparişi verdim. Üretim tarihini bende sizler gibi özel olarak sordum. yeni 2011 in lastiklerini satıyorlar eski lastik değildi benim arabaya taktıkları. Sanmıyorum bu sitenin eski lastik satacağını montaja gittiğimden çok sıra vardı. ve Lastik fiyatları uygun olan bir site ve her keseye uygun fiyatlı lastikler var.. sadece lassa bridgestone değil bir çok markada lastik satıyorlar. benimde bu siteden geçen ay siparişim oldu. siparişimi verdim siteden 1 saat içinde beni arayıp siparişimi teyit ettiler. Ertesi günde montajı yapmak için servislerine gittim. Montaj için ücret almadılar En iyi yanı bu. Siparişimi bu siteden verdim. Lastikal.com.tr
Aldığım lastiğin linki aşağıda.
Düzenleyen ademermis - 13 Aralık 2011 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
etiket53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
ben 1.4 xr 206 ya 205 55 16 lastik aldim 17 jant aldim arabayi yormadi jantlar hafif lastikler fazla sert değil araci alcatma sorunu yaşiyorum spor yay istediğim şekilde alçatmadi yaylari isitip amatsorleri kesmemi tavsiye ettiler bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
|
|
2001 1.4 XR Bordo Rize-
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |