![]() |
|
306 - 106 cıların Dikkatine eibach yay 70 tl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 17:43 |
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben satmıyorum internette dolanıyodum gördüm işine yarıyan olur diye siteye koydum
yanlız arkadaşlar üyelik başlangıcı yeni satıcıya dikkat edelim yinede Düzenleyen OkaN - 22 Ekim 2011 Saat 17:48 |
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
140 tl ye almış o fiyata alması imkansız en ucuz 200tl eibech yay 106 ve 306 için 3 ay önce 225 tl aldım.
|
|
![]() |
|
dolandırılan arkadas benım ve her keze dıyorum ne olur dıkkat edın ucuz olsun degıl guvenlı olsun alıs verıs once
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
140 mı
![]() hemen yatın 40 takım getirsin :) bariz dolandırıcı |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
60de106 nası bir dolandırılıcık oldu parayı ödedin ürünmü yollanmadı ? Arızalı ürünmü göndermiş sahtekarlar yoksa ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
abi sizde ptt kabul ederse alırsınız bakın ürüne öyle alın :D
![]() |
|
|
![]() |
|
bakın ilanda diyorki 2 ay önce almıştım amartisörlerimi
![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 22 Ekim 2011 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bence o yaylar google amcadan bulunmuş fake yaylar a4 e tam boy baskı ile gönderiyor herhalde :)
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Üyelik tarihine dikkat |
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
!40 lıraya almış 70 se satıo partnere olursa alayım hemen :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
arkadaşlar çok şeyler söylendi ama ilan satıldı gözüküyo :)
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun alana o zaman eibech diye kullanır alan kişide .. yazık yaaa..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |