![]() |
|
16 jant lastik fiyatları hakkında bilgi arıyortum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 Saat 01:49 |
arkadaşlar benim aracım 16 jant ve kışlık lastik konusunda çok bir bilgim yok.bana 2 adet önlere kışlık lastik lazım ama fiyatlar ne bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankarada kışlık 16 jant ikinci el temiz lastiği olan veya satan varsa oda olabilir.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi forumda bi arkadaş ankarada toplu lastik alımında indirim falan diye bi konu açmıştı alicilik di sanırım tam hatırlayamadım şuan kafam dağınık kusura bakma :) bi araştırırsan bulursun eminim |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19114&KW=Ankara+lastik&title=sonuclandank-topluca-klk-michelin-lastik
buldum bi göz gezdir istersen.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlhan abi ayaşın neresindesin ?
Lastik konusunu ben açtım. Kendim de dün taktırdım lastikleri. Şimdilik memnunum. Michelin en iyisi diyebilirim. Hem yumuşak hem kaliteli. Yazlık goodyear gt3 lastik vardı değiştirdikten sonra arabadki uğultu gitti. Resmen sessizleşti araba. Geçen sene karda baya sıkıntı çektim o yüzden bu kış lastik aldım. Fiyatı da bendeki listeden daha aşşağı tanıdığım lastikçi bile vermedi. Satan arkadaş(Kızılcahamamlı) baya ilgili her konudada yardımcı oluyor. 2 lastikte önermem açıkçası. Bir zaman astra da sadece önde kullanıyorduk araba hafif dönüşte buzlu zeminde kontrolden çıkıp arkası dönmeye başladı. O yüzden 4 lastik olmazsa çok işe yaramıyor kışlık lastik. İlgilenirsen ben firma bilgilerini atarım sana. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |