![]() |
|
207 sw rc spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 23:11 |
Yaparlar hiç merak etme detaylı resim göster elemanlara orjinalinin birebir kopyasını yaparlar tabi işinin ehliyse, bursada çok güzel yaparlar bu işi ;)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim gerçekten saol ben ebaydan buldum fkat Türkiye kargosu yok:S acaba resimlerinden aynısını yapabilecekler mi :)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun şimdiden :) internette baya araştırdım ama SW için satılık RC spoiler bulamadım kardeşim. Ankarada DEMİRBEK Tuning uygun fiyata yapıyomuş sanırım 100-150 TL dir tahminimce.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Pandizotçular Fiber spoiler yapabiliyorlar mı? Bursa da buldum bitane yarın gidip sorucam teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
pandizotçulara sor derim
face de pandizotcu çok var
bi sor
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
Eyv. kardeşim sağol acaba bir aksesuarcıya yaptırmaya kalksam kaça yapar ve aynısını yapabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
seyyah kardeşim araştırdım servis fransadan özel getirtiyomuş onunda maliyeti 500tl yi buluyo malesef. 207 SW RC leri avrupada 175 HP olarak çıkıyomuş, bu yüzden bu spoilerda doğal olarak arabaya hasmış.
Düzenleyen I Love My Pug - 20 Ekim 2011 Saat 22:43 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Özel yapım olabilirmi acaba gördüğünüz spoiler ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Arkadaşlar 207 sw rc modelinde spoiler mevcut Türkiye de herhangi bir sw modelinde gormedım fakat resim ve vıdeolarda mevcut. Sizce nasıl temin edebilirim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |