![]() |
|
belki saçma ama maruz görün |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 17:31 |
|
sırf bu ses için indim video çektim ama sormak istediğim ses çıkmamış bir türlü, arkadaşlar bugun eve geldim, arabada değişik bir hal vardı, boşa alıp şöle bi gaza basayım dedim değişik değişik pot pot der gibi ses çıkıyodu gaza basıp bıraktıktan sonra. videoda çektim ama sesi almamış bi türlü ben bariz duyuyordum arabanın içinde. bide videoyu izlerken dikkatimi çekti öndeki susturucunun(videonun en sonunda) o şekilde hareket etmesi normal mi?
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ses de bi Anormallık gozukmuyor ama egsozun oynaması normal gıbı ıcerısıne basınclı hava alıyor sonucta. |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
+1 .Yakıttan olabilirmi.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Hocam ara gaz degilde bi dib devir görseymiş.
Pot pot sesi ya biyere çarptıgınızda bi ihtimal yada catlak kırık patlak vardır o şekilde çıkartır.
Şahsen ben egsozu nasıl patlatırım diye düşünüyorm
![]() |
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Katalitik con. girmeden kırda tam olsun. ![]() ![]() ![]() En fazla bir hafta dayanabilirsin
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Ya gecen manavgat ta servıs te gordum 106 abart mı var dedeım abartma egsoz patlak dedı :D
![]() Nasıl becerdın dedım arkadaş yaptı dedı snirli sinirle versene numarasını nasıl yapmış sorayım deddm maytap mı geçiyon dio :D Ciiddiyetimi anlamadı.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla hocam aslında benimde hoşuma gitti öyle gazı bırakınca poff poff diye geliyor ama bilemedim gene sorayım dedim bide tam dip yapıp gazı çeker videoyu güncellerim artık :)
|
||
![]() |
||
|
walla yakıtı hiç almadığım petrol ofisinden aldım bu sefer, kampanya varmış worldcarda :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Valla bende 2 3 sefer yakıt aldıgım yerden aldım 50 tl lık arac tekleme yaptı 80 90 da ıken 180 den pat dıe 150 e düştü dahada gıtmedı sonra duzeldı ama kesme devm ettı dün yakıt yollarını flıtreyı temızledık boşaltm depoyu Total exelıum ıle fulledım bıde enjektor ve yakt katkısı sımdı canavar canavar.
Bundan sonra total exelıum dan şaşmıcam bı başka yaa.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
bende shell den alıyordum, arabayı satan adam gümrükçü polisti bu benzinlikleri falanda onlar denetliyorlarmış en temiz yer orası demişti, bende kampanyayı görünce temizlik falan aklıma bile gelmedi:) demekki neymiş şaşmamak lazımmış kaliteden :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
3.45 eeuro dızel var :D Ama cesaret edemiyorum
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
mazot pompası + filtre + işçilik = yaklaşık 1000 lira
![]() |
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Eğer arkadan geliyosa susturucun ortadan hemen altından geliyosa katalizatörün çürüyüp dağılmış olabilir
|
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
başkan muhtemelen katalizor yada egzozların dolmuş acil baktır motor gitmez araba çok yakar zararlı
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
|
egzostun oynaması normal ben ucuna uç taktım tampona sıfırçalıştırınca küt ediyodu birşey arkadan ustaya sordum geç arkaya seyret dedi bindi bastı marşa çözdüm olayı
|
||
![]() |
||
|
Alakası yok abi yapıcağın şey 10 ltlk şaşal bulucan bi kaç tane gidicen onları doldurcan mazot şeffassa hiç korkma birşey olmaz bulanıksa kendini belli eder zaten düz mazottur.Düz mazottun yapması oluyor tineri yada solventi fazla kaçırırlarsa arkadaşın dediği gibi yaklaşık 1000lira. Ama dediğim gibi mazot berraksa hiiiççç korkmaa yurt dışından tırcılar getiriyo ve emin ol bizim ülkedeki en kıral mazottan daha kıraldır o mazot
Düzenleyen HuseyinTurk - 20 Ekim 2011 Saat 21:09 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Yarın 2.5lt pet şişeye doldurtayım bakayım :D |
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
şuan yakıt konusunda bi sıkıntı yok akşam bi daha kullandım herhangi bir ses yok. nasıl boşaltıcaz eğer dolmuşsa bunlar komple değişmesi mi gerekir acaba? |
||
![]() |
||
|
ses arkadan geliyor hocam. böle poff poff diye gazı bırakınca ama akşam yapmadı :) |
||
![]() |
||
|
derdim az yakması,çok kaçması değil.o yüzden PO olmuş Shell veya total olmus fark etmiyor.basıp gıdıyorum :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |