|
407 yan marşbiyel |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 17:01 |
arkadaşlar merhaba.benim öğrenmek istediğim 407 marka araca marşbiyel yaptırmak istiyorum.sanırım bunlar fiber malzemeden yapılmakta.fiyat olarak ta 230-250 arası söylediler.(boya dahil)sizce uygun mu?ben ist kadıköyde oturuyorum.daha uygun bir yer tarif edebilecek,yada yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sag sol sa boyalı halde daha da uygununu bulacagınızı sanmam.
Ama nasıl marbiyl olduguda önemli sportf mı sadece mı fabrıka cıkış tiplimi.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen sağ-sol olarak düşünüyorum marşbiyelleri.çokta öyle gösterişli bir şey aramıyorum.amacım aracın görünümüne doluluk katmak.fiyat uygun diyorsunuz,yarın birde sanayide fibercilere sorup fiyat alırım.aynıysa hiç uğraşmam.aksesuarcıdan alırım.
|
|
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Pek hazırını bulmk zordur ama antalya gıbı olmayabılır orası ıstan bul :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ahmet abi, ben yaptırmıştım. aldığın fiyat çok fazla. benim resimleri koyacam az sonra. bak, beğenirsen yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapetan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aradığım kriterlere uygun.maşallah aracınızda çok güzel durmuş marşbiyeller.ücret konusu ve nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
|
|
|
|
MaximuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-pejo-407-macpiel-sem-tuning-mustafa-57852537/detay/?
abi ben bu linkten sipariş ettim. bursada istek üzerine hazırlanıp kargolanıyo. adamlar güvenilir. telefonla irtibat kurdum ve vaat ettikleri tarihte marşpiyeller elime ulaşmıştı. fakat sağlam bi arkadaşım bunların ne yapacağı belli olmaz rakam çok iyi çünkü demişti. ve boyasının kalitesiz olacağını iddia etti. kendisi boyacıdır. onu kırmayıp astarlı yani boyasız olarak sipariş edip benim kankanın yerinde spoilerle birlikte boyayıp taktık...
yani, olur da boyası kötü gelirse ona bişey diyemem abi. ama dediğim gibi, bilmiyoruz da sonucu... belki de kusursuz gelecekti... zaten o kankam benden bişey de talep etmedi ücret konusunda. haa şu da adamlar 7 gün içerisinde koşulsuz para iade garantisi de vermişler... fiyatlar göreceğin üzre ; boyasız astarlı 105, boyanmış hazır 130 tl...
abi bu arada beğendiğin için teşekkür ediyorum... Düzenleyen MaximuS - 21 Ekim 2011 Saat 00:33 |
|
kapetan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim.izne çıkmış olacağım kasım ayı ilk haftası bir yol uğrayıp aksarayda parçacılarda gezersek sizin göstermiş olduğunuz tip ve uygun fiyatlı bir şey bulacağımı sanıyorum.(bu fiyat bencede süper)tek korkum dediğiniz gibi macunsuz boya ile boyayıp verirlerse ilk yıkamacı sonrası yine eski rengini alıcak
eğer macunlu boyarlarsa hemen taktırıp resimlerinide buradan paylaşırım.tekrar alakanıza çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |