|
306'ıma yardım=) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
asil
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 16:07 |
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA
Yeni almış olduğum 1999 griffie 306'ım var fakat birkaç sorunu hakkında yardmcı olmanızı istiyorum. aracımın kalriferi sıcak hava üflemiyor bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir. birde devir saati var hız katranı sehir halinde giderken sıfır olup tekrar gittiğim sürate geri geliyor. bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... |
|
zex
1. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldin.
Kalörifer sorunu hakkında bilgim yok fakat hız göstergesinin sıfıra inip geri çıkması benimde başıma gelmişti. Muhtemelen o işi yapan müşür arızalanmıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 10 tl ye değiştirmiştim.
|
|
2000 306 XR 1.6 130 HP !!
|
|
asil
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyatı güzel.derhal değiştiriyim aşırı sinir bozucu bi durum. teşekkürler.
üyelerimizi tanıyalım bölümünü bulamadım Cecoli |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |