![]() |
|
307 Kapı toz lastikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 15:54 |
Mrb. arkadaşlar benim özellikle arka kapı eşiklerinde olan toz lastikleri ile sorunum var. Araçtan inerken veya araca binerken takılmalar sonucu lastikleri tutan klipsler kopmaya başladı. Sarkan lastikler de kapı kapatılırken sıkışmaya sebep oluyor. Bana nasıl bir çözüm önerirsiniz. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önden arkaya kadar olan uzun lastiği diyorsunuz. komple değiştireceksiniz başka çareniz yok. benimde yırtık ve sürekli takılıyor ama bir türlü fırsat bulamadım değiştirmek için.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bana kalırsa kapı fıtılınden bahsedıyor.
Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marşbiyel üzerinde bulunan alt kapı fitilinden bahsediyorsanız yenisini alsanız bir kaç ay çözüm olur fakat eğer yırtılma yoksa yani tırnakları tutsa kullanılır diyorsanız.o lastiğin arkası plastiktir.piyasada satılan çabuk kuruyan bir silikon türü mevcut ondan alın ve arkasına sadece fitile yetimlik kısım kısım sürün.dikkat edin fitilin takılacağı delikleri doldurmayın yoksa ilerde fitili değiştirmeniz gerekirse delikleri temizlemekte zorlanırsınız.bu işlemi fitilin dışına taşırmadan yani görselliği bozmadan kısmen ve azar azar sürerek yapın sonra kapıları açık bırakın ve kuruduğundan emin olana kadar kapatmayın yoksa eğer taşan yer varsa kapıya yapışır.sonra görüceksinizki orjinalinden daha sağlam olucak.
|
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah, teşekkürler.
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
cıksss 307lerde arkadan öne kadar uzanan kapının altında kalan arkası plastik bi fitil var arabaya bınerken felan carpa carpa tırnakları zamanla kırılıyo cok saglam degıl tırkanları kırılınca asagı sarkıyo kapıyı kastırıyo kapanmıyo bu yaz butun fıtıllerı degıstırdım orjınal taktım baya bı pahalı :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |