![]() |
|
YORUMLU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 17:50 |
-145 şehidimiz var efendim..
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Bekleyeceğiz.. Sabrımız gerçekten taştı ama bekleyeceğiz.. -Menemen de Kubilay ASTEĞMEN şehit oldu paşam.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK: YAKIN ORAYI !!! |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kim miyim ? Ben tarihinde 125 devlet 16 imparatorluk kurmuş... Ben 5000 yıllık tarihinde 50 yıl tutsak kalmış 50 yılda 250 ayaklanma yapmış... Ben Korkusundan binlerce kilometre... duvar örülmüş ... Ben karadan gemiler yürütmüş çağ açıp çağ
kapatmış... Ben dünyaya boyun eğdirmiş.... Ben öldü dendiğinde dirilmiş... Çanakkalede yedi düveli denize gömmüş... Ben OĞUZ KAĞANIM... Ben METE HANIM... Ben ALPARSLANIM...Ben FATİH SULTAN...Ben MUSTAFA KEMAL VE Ben BİR ÖLÜP BİN DİRİLEN MEHMETİM |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
BAŞ KOMUT ALAN: ÖNCE, İYİ ŞEYLER OLACAK DEDİ. PKK'YA AF HAZIRLIKLARI YAPT. BUGÜN... İNTİKAMI BÜYÜK OLACAK DİYOR..
BAŞ ÇOBAN: ÖNCE, AÇILDIKÇA ANALARIN GÖZ YAŞINI DİNDİRECEĞİZ DEDİ. BUGÜN METANET İSTİYOR. MUHALEFETE UYARI DA BULUNUYORMUŞ... ULAN MUHALEFETİ UYARMAK SENİN NE HADDİNE? MUHALEFET SENİ 9 YILDIR UYARIYOR... UYUYAN GAFİL SENSİN!... UYANAMADIN DAHA ŞATAFATLI SALTANATININ RÜYASINDAN... LAGA LUGAYI BIRAKIN. BİZ HERŞEYİN İÇİNE ETTİK DEYİP, DAHA FAZLA MİLLETE YÜK OLMADAN, DAHA FAZLA FİDANI TOPRAĞA GÖMMEDEN, DAHA FAZLA ANA AĞLAMADAN MİLLETTEN AF DİLEYEREK DEFOLUN GİDİN. KANDİL'E BAYRAK DİKECEK BİR YİĞİT ÇIKARIR BU MİLLET. SİZİ DE O BAYRAK DİREĞİNİN TEPESİNE OTURTUR... BAŞ KOMUT ALAN: ÖNCE, İYİ ŞEYLER OLACAK DEDİ. PKK'YA AF HAZIRLIKLARI YAPTI. BUGÜN İNTİKAMI BÜYÜK OLACAK DİYOR.. BAŞ ÇOBAN: ÖNCE, AÇILDIKÇA ANALARIN GÖZ YAŞINI DİNDİRECEĞİZ DEDİ. BUGÜN METANET İSTİYOR. MUHALEFETE UYARI DA BULUNUYORMUŞ... ULAN MUHALEFETİ UYARMAK SENİN NE HADDİNE? MUHALEFET SENİ 9 YILDIR UYARIYOR... UYUYAN GAFİL SENSİN!... UYANAMADIN DAHA ŞATAFATLI SALTANATININ RÜYASINDAN... LAGA LUGAYI BIRAKIN. BİZ HERŞEYİN İÇİNE ETTİK DEYİP, DAHA FAZLA MİLLETE YÜK OLMADAN, DAHA FAZLA FİDANI TOPRAĞA GÖMMEDEN, DAHA FAZLA ANA AĞLAMADAN MİLLETTEN AF DİLEYEREK DEFOLUN GİDİN. KANDİL'E BAYRAK DİKECEK BİR YİĞİT ÇIKARIR BU MİLLET. SİZİ DE O BAYRAK DİREĞİNİN TEPESİNE OTURTUR... Düzenleyen NiyO - 20 Ekim 2011 Saat 13:57 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Dun gece iki sayfa yaptim is yerinde iki gozum iki cesmee sen 9 ay karninda tasi dogur ne zorluklarla buyut okut elin 2-3 tane iti gelsin canini alsin
![]() Düzenleyen hakann83 - 21 Ekim 2011 Saat 17:17 |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlere baksanıza abi hepsi ana kuzusu ya................
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() Jandarma Üsteğmen Murat Bek (Yozgat),
Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya), Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul), Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop), Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum), Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan (Elazığ), Piyade Çavuş Koray Özel (Adana), Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara), Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya), Piyade Onbaşı Mesut Cengiz (Hatay), Piyade Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum), Piyade Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray), Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun), Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli), Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin), Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul), Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş), Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep), Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın), Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta), Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis), Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ), Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı), Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli) |
|
![]() |
|
80 yaşındaki annesi ölünce metanetini koruyamayan, 20 yaşındaki evladı ölen anneden metanet bekliyor. Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, eşi ölene dul derler ama evladı ölene bir isim yok, çünkü bu isim verilemeyecek kadar kötüdür
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Allah yardımcımız olsun. Sayısını bilemediğimiz kadar şehidimizin kanı yerde kalıyor vede hiçbir şey yapılmıyor.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH diyorum.Dün televizyonda ilk gördüğümde inanamadım başka kanala baktım eski haber olsun yanlış haber olsun diye içimden geçirdim fakat gerçek tüylerim diken diken halen.Dokunsan patlayacak başımı okşasan aglayacak haldeyim.ALLAH diyorum.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
çok güzel paylaşımlar gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu :( Allah Türk askerini korusun Allah Türk halkını korusun Allah haksızlığa uğratanların bu vatanı hiçmiş gibi yönetip umrunda olmadan yaşayanların belasını versin... ne desem azdır abilerim kardeşlerim önceden askere Vatanı korumak için gidenler şu sıralar acaba aklında aynı soru nerde şehit olacağm ?? hepimiz biliyoruz ki parası olmayanlar eve tabutlarla dönüyorlar facede bir resim gördüm ve altında şöyle diyordu: siz hiç villadan çıkan şehit cenazesi gördünüz mü? dahada yorum yapmak istemiyorum... sizleri çok seviyorum
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Adam meydan okuyor. Rolünü çalıyor. Senin, 10 Filistinliyi almak için oraya özel uçak gönderdiğin gün, bir oradan vuruyor; 7 şehit. Bir buradan vuruyor; 24 şehit. Şimdi kaç özel uçak o tabutları almaya gidecek, hesabını da sen yap diyor. 24 beden orada yatıyor. Kim bilir daha kaç taze mezar, kim bilir hangi genci bekliyor. Ve bizler... Güya her birinin içinde olağanüstü bir deha yatan,. Kendini dünyanın tepesinde oturduğunu sanan bu sahte egolar... Kimimiz sabah baykuşu, kimimiz gece kuşu... Uğursuz seslerimiz yine ötmeye başlıyor. Hiç birimiz o egolardan zerre kadar taviz vermeye hazır değil. Yüz, bin kişi katledilse, "Bu işi ben bilirim" aframız taframız aynı. Kimimiz yine haykıracak; "Kanı yerde kalmayacak..." Gölgemiz diyor ki; "Kalacak aslanım kalacak." Kimimiz aynı telden devam; "Son çırpınışları, örgüt can çekişiyor..." İyi kardeşim dolduruşa gelmeyelim, yine, bir kere daha sakin olalım... Kandil'i darmadağın mı ettik? Teröristin belini mi kırdık? Yoksa Oslo'da beş adım ileri gittik, sonuca üç santim kaldı da, yine son öğrenen biz mi olacağız? "ADAMIN UMRUNDA DEĞİL" Artık görüyoruz ki, "Sen silahı bırak, biz beş adım atalım" martavalı işe yaramıyor.. Adamın umurunda değil; Ne o kalaşnikofunu bırakıyor, ne sen Kandil'i yerle bir edebiliyorsun. Yanlış anlama sen derken biz demek istiyorum. Biz, yani hepimiz, bütün bu millet. Sandıktan çıkan yüzde 50'lilerin ikisi birden. Hepimiz seyrediyoruz. Arada kan derecikleri vardı, her gün kan nehrine dönüşüyor. Barış diyoruz, üzerimize kan tsunamisi geliyor. Evlerden tabutlar çıkıyor, Her tabut, arkasında öfkesi bilenmiş, gururu kırılmış kalabalıklar bırakıyor. Bir tarafın gururunu kırarak, bir tarafın evinde intikam yeminleri bırakarak, bu sorunu çözemezsin. "Bunu gurur meselesi yapma" dersen, Sen ben yapmayız da, koskoca bir millet ne yapar onu hiç birimiz bilemeyiz.. Gelelim asıl meseleye... Yeter artık... Gururun fay hatları kırıldığında, o depremi ölçecek Richter ölçeği daha icat edilmedi. Yine başımız sağ olsun, bir kere daha kanları yerde kalmasın... |
|
![]() |
|
Kenan kardesım cok guzel elıne emegıne saglık. Hepsını okudum cok kısının dusuncelerıne acılım yapacak turden anlatımlar...
|
|
![]() |
|
emeğine sağlık abi güzel bir paylaşım.
|
|
![]() |
|
Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi o...lacak...
- Sonrada bu çocuklarını terörist sempatizanı yapacak... - Çalışmayıp yan gelip yatacak... -Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın... -SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak... -Ben bu herifin bebelerine büyüyünce, Askerime Polisime kurşun sıksın diye mi bakacağım... -TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!! -Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım... -Bu ülkeye hiç bir katkıları olmayan, -Bu güzel ülkemin, Türkiye'min vatandaşı olmak hakkını bir kenara iten, -Kendi kendilerine ırkçılık yapan, -30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak... -TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!! -Vergisiz kaçak petrol kullanacaklar... -Ben de vergi üstüne vergi vereceğim... -Ben bu kadar SSK primi ödeyeceğim... -Hastanelerden zar zor faydalanacağım... -TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!! -Ben sesimi yükseltemezken... -Eylem yapamazken... -Düşüncemi ifade edemezken... -İşçi, memur yürüyüş yapıp hak arayamazken... -O adam çıkıp bayrak yakacak... -Bölünme isteyecek... -Etrafı yakıp yıkacak... -Her şeyi Devletten bekleyecek, -Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek... -Gece 02:00'de İzmir’deki bir insan Diyarbakır’a gidemezken, Diyarbakır’lı her saat İzmir’e gelebiliyorsa, hangisinin özgürlüğü kısıtlı. -Polisleri taşlayan bu itlere karşı, polislerin insan hakları diye eli bağlanacak... -Elektrik, su ve doğalgaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz ödeyen biz... -Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan biz... -Zar-zor, borç-harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz... -Kürtlerin kullandığı kaçak elektrik parasını ödeyen biz... -Elektriğe, suya, gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan kürt... -TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!! -Demokrasiden bahsedip, teröre yol açmak ? -İnsan öldürüp, hak talep etmek? -Bu ne yaman çelişki...!!! BÜTÜN DÜNYANIN VE YENİLGİYE UĞRAYAN DEVLETLERİN ASLA UNUTAMADIĞI, TÜRKLERİN DESTAN YAZDIĞI ÇANAKKALE ZAFERİNİ, KURTULUŞ SAVAŞIMIZI VE ŞİMDİ KÜRTLERİ KULLANAN DIŞ GÜÇLERİN, YUNANLILARIDA KULLANDIĞI AMA SONRA, 9 EYLÜL 1922 DE EGE DENİZİNE DÖKÜLMELERİNDEN SONRA YUNANLILARI KADERİNE TERK ETTİKLERİ UNUTULMASIN... FRANSIZ ALBAY PİERRE LOTİ:"BİR DAHA, TÜRKLERLE SAVAŞMADAN ÖNCE, TÜRKLERDEKİ DİN, DİL, NAMUS, AİLE, VATAN, MİLLET VE BİRLİK DUYGULARININ YOK OLUP-OLMADIĞINI İYİ KONTROL EDİN. YOKSA, TÜRKLERİ SAVAŞARAK YENEMEZSİNİZ..." GENERAL JOHN B. GORDON :"BEN BÖYLE BİR IRK'I DAHA ÖNCE GÖRMEDİM. BİR IRK, BİR BİRİNE BU KADAR MI BAĞLI OLUR? BEYLER! BU BİRLİK BOZULMADIĞI SÜRECE, BAŞARMAYI HAYAL ETMEYİNİZ..." HEPİMİZİN SABRI TAŞTI... |
|
![]() |
|
Vatan istediler....
Olur, veririz dedik, Vatanı vereceğiz sandılar.. Biz size va...tan değil, Vatan uğruna canımızı veririz demek istedik....! Vatan istediler.... Bizim değil ki dedik. Vatanı sahipsiz sandılar, Biz, bu vatan sahipsiz demedik, Biz, bu vatanın emanetcisiyiz demek istedik....! Vatan istediler.... Şimdimi dedik... Pazarlık yapıyoruz sandılar, Biz, pazarlık yapalım demedik, Ecelinize bu kadar erkenmi susadınız demek istedik...! Vatan istediler.. Alın dedik.. Bizi kendileri gibi dönek sandılar.. Biz alında sizin olsun demedik, Alabiliyorsanız alında görelim demek istedik.....! Vatan istediler... Vatan verilirmi dedik, Bizi vatansız sandılar, Biz size bu vatan yalnızca bizim demedik, Bu vatan Türküm diyen herkezin vatanıdır demek istedik...! Ama siz anlamadınız..... HAKKARİDEKİ ÇATIŞMADA HAYATINI KAYBEDEN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM... ALLAHIM EL-KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE NE OLUR KAHRET ARTIK BU ZALİM VİJDANSİZ MAHLUKLARI ;-( |
|
![]() |
|
Vergi vermezsin, yardım alırsın.Elektrik parası vermezsin evinde 3 tane klimayla yazı kışı geçirisin. Cahilim dersin, öğretmenimi şehit edersin, hastayım dersin doktorumu şehit edersin,yolumuz yok dersin, mühendisimi şehit eder yola mayın döşersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde 20 kilo altınla görgüsüzlüğün dibine vurursun.Sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, gelmezsin ama; arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin;
"Tanrım düşmanın bile şereflisini versin". |
|
![]() |
|
Bu, taşındır" diyerek Kâ'be'yi diksem başına;
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına; Sonra gök kubbeyi alsam da ridâ namıyle, Kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmıyle; Mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan, ... ... Yedi kandilli Süreyyâ'yı uzatsam oradan; Sen bu âvizenin altında, bürünmüş kanına; Uzanırken, gece mehtâbı getirsem yanına, Türbedârın gibi tâ fecre kadar bekletsem; Gündüzün fecr ile âvizeni lebriz etsem; Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana... Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana. |
|
![]() |
|
20 yaşında gencecik delikanlı şehit olmuş kime ne ? Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu kime ne ?! Adını şehit koysak ne farkeder ? Feriha varken bunu düşünmek niye ? Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umrunda ? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye. Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda? Cemile'nin acısını düşünsene ! Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı, Acun'la Yetenek Sizsiniz Türkiye !!!!!! (Müjdat Gezen)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |