![]() |
|
Araç alıyorum. Lütfen yardım. Araca bir bakın. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 20:31 |
Selamlar.
Pazartesi bir araç alıyorum ve fikirlerinizi almak istedim. Aracın özellikleri şöyle. 2006 Model Füme 206 1.4 X-Design. 104.000 KM. LPG'li. Manuel vites. Çamurluklar ve kaput boyalı. Değişen yok. Tavanda boya yok. Araçta 17'' Jant ve abarth eksoz var. İstanbul aracı. 16.500 son fiyatı. Sizce alınır mı? Ankarada yaşıyorum ve İstanbula gidip araca bakamıyorum. Pazartesi bir aksilik olmazsa satıcı arkadaş aracı getirecek alacağım. Sizce nasıl araç? Özellik olarak bu parayı eder mi? Şimdiden çok teşekkürler. ![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba hoş duruyo ama;
Kazası belası varmı? Motor ne durumda? bu gibi şeylere baktırmadan alma derim.
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
İşte şehirdışı olduğu için motora baktıramıyorum hocam. Kaza konusunda da "ufak kazası var sürtünmeler vs. var" dedi satıcı arkadaş. Zaten değişeni olmadığı için çok üstelemedim.
Sizce en kötü ihtimalle ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Ben Bu Aracı Biliyorum...
İstanbul da Araç... 17 Jant Var... Geçenlerde Gördüm... Yakından Oldukça Temiz Duruyor... Tabi Neyi var Neyi Yok Bilmiyorum... Dış Görünüm Şahkül Yerinde Gibi
|
|
![]() |
|
Satıcı arkadaşın benzin parasını ben göndereceğim için tereddüt ediyorum, almazsam hem arkadaş yorulacak hem benim para yanacak. İki arada bir derede kaldım dünden bu yana.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Arkadaşa benzin parası göndereceğine sen gel burada bir ustaya baktır.Daha ucuza mal olur ve garanti olur.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gonderecegnız yakıt parası ne dkar. 2 otobus bileti ni çokk aşıyormu. Aşmıyorsa 5 saatlik yol.
Tavsiyem bu tür işlerle araç almayın.
Gelin istanbula bagcılar galericiler oto pazarları genel galeri yerleri yada iilanlardan bulduklarınz varsa buluşun yernde görün binin inin çalıştırın bi tur attın öyle karar verin.
DERİM...
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
100 küsür lira göndercem, benim gidiş-dönüş otobüs paramdan 10-20 Lira daha fazla.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Hiç geregi yok kardeşim, eger begenmesen ne olcak.
Abii buraya kdar getirtdin laga luga vs.
Gel istanbula sana yardımcı olacak çok arkadaşımz var.
Yerinde gör yerinde al.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Çok mantıksız iş yapıyosun bence arkadaşım.Ankarada 206mı yok yada yakın yerlerde.Çelik jantına vs aldanma derim ben sonuçta 1000liraya kıralını alırsın ama kmsi düşürülmüş hasta bi arabaya denk gelirsen 1000 liralara kurtaramazsın paçayı
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
kardes aklını çelmek istemem ama araç çok pahalı. diesel i 17000- 17500 tl en temizi.
Arac bakımlı diri duruyo. Ancak pahalı geldi bana!
|
|
![]() |
|
Kafam aşırı karıştı şuan. modeli 2006 olduğu için düşünmüştüm bunu almayı,1 aydır araç arıyorum da, 14-15 bin arası satılan 2001'ler vardı.
Galiba en iyi seçenek vazgeçmek şuan...
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
albayım aracı gördüysen iki dakka baksana hem arkadaşın bilgisi olur gerekirse benzin parası yollayana kadar usta parası yollar aracı ustana gösterirsin,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bence Fiyatı Gayet Uygun...
Aracın İletişim Bilgilerini Paylaşın Ben Yardımcı Olmaya Çalışırım... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
benzin parasını göndereceğine, ona en yakın yetkili servise mail order yap parayı konuş satıcı ile check up yaptır raporları faxlat gelen raporu ustana yada sana yakın bi yetkili serviste incelet bişey yoksa kafan rahat git :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
öyle uzaktan arabamı alınır arkadaşım benzin parasını gönderdin adam geldi baktın döşemeler oynamış motor bitik km düşürülmüş ne yapacan? 2006 yı bu fiyata veriyorsa bence bir sıkıntısı vardır. biz kayın pedere bir mersedes bulduk trabzonda adamla konuştuk adam gayet güzel arabayı anlattı tamam dedik fiyatıda uygun kayın peder bindi otobüse gitti arabaya bakmışki aramabın sağdan temiz bir kazası var. alt döşemeden belli ediyor kendini kaldırmış döşemeyi bakmış kaynak çekiç macun ne ararsan var. adamla kavga etmiş gelmiş. telefonda adam söylemedi nete foto koymuş ama fotolar güzel görünüyor, adamda bir şey söylemeyince... anlıyacağın 2 günü yollarda heba oldu. sen bilirsin bu devirde kimseye güven olmaz başın ağrımasın iyi düşün taşın...
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Arkadaşım bir iki tane daha araç bak istanbuldan yol parası yollıycağına gel bak göster aracıda servise veya ustaya daha sağlıklı olur bence az para vermiyosun
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Şimdi arkadaşım aracın ilanına baktım benge sen gel bu aracı ustaya göster derim arabanın emsallarine göre normal ama artısı çok yani lastık jant dvd tesisat gibi bunları verip bu fiyatı istemisi bana normal gelmedi gelmeden öncede plaka sorgusu yap telefondan bi bak derim
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Diğer arkadaşlarında söylediği gibi bu şekilde araç alma İstanbula gel aracı gör, göster ondan sonra al fiyat olarak iyi artıları var neticede.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Sen satıcının değişen yok dediğine inanma çamurluklar neysede ve kaputta niye boya olur sürtmeden dolayı olacağını zannetmiyorum kendi gözlerinle gör ondan sonra karar ver derim,çoğu arabalar resimde görüldüğü gibi çıkmıyor
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |