![]() |
|
Kışlık Bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:40 |
Arkadaşlar sabah aracım garip bir sesle çalıştı bugün kışlık bakıma götüreceğim. Nelere dikkat etmem lazım ve bana ne kadar mal olur? Isparta'da özel servise götüreceğim. Kışlık bakım için başlık aradım ama bulamadım..
![]() |
|
![]() |
|
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de buğu önleyici kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz? Etkisi ne kadar sürüyor ne kadar sıklıktıkta uygulamak gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sprey olandan daha oncekı aracımda kullanmıstım fena degıldı. Haftada bır uygulayabılırsınız dıye dusunuyorum. Gayet kolay.
Bakım ıcınde aracın oncelıkle antıfreeze kontrolu yapılması. Eksıkse tamamlanmalı yada mumkunse komple bosaltılıp ıctıgınız suyla beraber doldurulursa daha makbul olur. Devamında su kacagı varmı kontrol edılmelı.
Onun harıcınde sılecekler eskıyse degısecek, fıskıyeler tıkanıksa calısır hale gelecek, kapıların su tahlıyelerı kontrol edılebılır kı tıkanıksa kapının ıcıne su dolar, lastıklere bakılmalı, eskımısse degısmelı vs vs Düzenleyen CeCoLi - 19 Ekim 2011 Saat 11:08 |
|
![]() |
|
Teşekkürler antifreeze eklemeyi bilmediğim için mecburen servise gideceğim. Bu komple kışlık bakım ne kadar tutar biliyor musunuz? Lastiğimi yazın değiştirdim Michelin Energy Saver yaz kış kullanılabiliyormuş sanırım.. Değil mi?
|
|
![]() |
|
Kışlık bakımı yaptırdım araç elden geçmiş oldu iyi oldu :) egzozu da değiştirdiler toplam 165 TL tuttu..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |