Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - canım çok sıkkın :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

canım çok sıkkın :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: canım çok sıkkın :(
    Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 08:41

bu aralar canım o kadar çok sıkkın ki herşeyden soğudum :( yaklaşık 3 hafta önce aracımın sağ ön çamurluğuna çarpmışlardı. gözlerime inanamadım çamurluk çökmüş ve ön yolcu kapısı açılmıyordu. neyse ki komşum ayrıca kaportacı olan tanıdığıma yaptırdım. ve bu sabah :( bu seferde sağ ön çamurluğa sürtmüşler! beyaz bir araç olsa gerek çünkü beyaz renk benim siyah aracıma geçmiş. etrafıma baktım beyaz bir araç yoktu. sanırım gece oldu. 1 ay içerisinde aracıma 2 kere çarpıp kaçmalarına inanın çok sinirlendim. sanırım kim olduğunu bulsam kesinlikle öldürcem!!! bi insan duran araca nasıl çarpar ya. madem araba kullanmayı bilmiyorsun o zaman arabada kullanmıcaksın! şimdi arkadaşlar benim maalesef garajım yok ve araç siyah olduğundan her leke çiziği belli ettiğinden acaba branda alsam ve kullanmadığım zamanlarda ki genelde kullanmıyorum aracın üstünüm kapatsam bir sorun olurmu? sorun olurmu diye soruyorum malum kış ayına girdik ve o branda sürekli aracın üzerinde ıslak kalacak :(

2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 08:48
brandayı tavsiye etmem. yazın güneş yanığı yapıyor;kışın nem tutuyor.
garajda yoksa yapacak birşey yok.
benimde arabam memlekette şu an garajda.
ıspartaya getirdiğimde bende senin gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
akşam eve döndüğümde arabanın sağına soluna bakıyım diyorum i....... teki sürtmüş gitmiş.
yakınlarda otopark yokmu?
aylık 30 tl versende orda kalsa akşamları.
ben arabayı getirirsem eğer öyle birşey yapmayı düşünüyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:05
Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun...
Geçenlerde Ben Böyle Bir Konuya Sohbet/Muhabbet Kısmında Değinmiştim...

Malesef Ülkemizde Milli Servet Düşmanları Var.
Zarar Verdiği Aracı Öylece Bırakıp Kaçmak Adet Haline Geldi, Asıl Sorun Araca Verilmiş Sıkıntı Değil Bence; Yaptığı Davranış Yani Araca Vurup Kaçmak; İnsanı Delirten Çileden Çıkaran O

Elden Bişey Gelmiyor.

Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:18
saolasın albay. inan ki hani o kadar geniş bir ara sokakki gelip nasıl benim arabaya vuruyorlar aklım sırrım ermiyor.Ve bazı kişiler gelişi güzel parkederler oysa ben direk sıfırlıyorum aracı ama buna rağmen vuruyorlar Unhappy sanırım bu gidişle satıcam aracı...
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:23
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

akşam eve döndüğümde arabanın sağına soluna bakıyım diyorum i....... teki sürtmüş gitmiş.

İstanbul dakı otopark ucretlerı herhalde 10 yıl once 30 TL ıdı. Suanda en kıytırık yerde 70 80 lıradan asagıya otopark yok. Bıraz duzgun semt ıse 150 ye kadar cıkıyor
Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:27
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

İstanbul dakı otopark ucretlerı herhalde 10 yıl once 30 TL ıdı. Suanda en kıytırık yerde 70 80 lıradan asagıya otopark yok. Bıraz duzgun semt ıse 150 ye kadar cıkıyor
katılıyorum sana cecoli. aslında eniştemin oturduğu apartmanda otopark mevcut ama apartman sakinlerine anca yettiği için bende park edebilirmiyim diye bir teklifte bulunamıyorum Disapprove bu brandayı alsam ve aracı örtsem kış ayında oluşan bu nem boyaya çok zarar verirmi? aradada havalandırırım?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:34
Nemli havalarda uzun süre takılı kalırsa branda zararlı olur. Yağmur yağdığında fln çıkarman gerekir. Branda kullanırsan araba daha çok zarar görür bence. Forumda branda ile ilgili yorumları okuduğumda vazgeçmiştim. Tartışıldı sanırım daha önce.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:38
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

istanbulda yaşamadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok.
70-80 verilir bence otoparka.
kaportacıya gidip yaptırsan daha fazla,hemde aracın orjinalliği gidecek.
otopark hem daha güvenli.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:41
Mesela benım oturdugum Capa da 120 - 150 cıvarında Göz Kırpma

Fakat otopark tada araca hasar gelebılıyor. Cunku Istanbulda otoparklar hepsı dolu. Araclar cok yakın sık sık yanastırılıyor. Bu sefer gırerken cıkarken vuranlar mı kapı acarken yandakıne carpıp cokertenler mı vay babam vay... Bır fııl yasadıgım ıcın soyluyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 10:42
Müstakil evleri olup da bahçelerinde garajları olanlara çok imreniyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 11:40
arabayı ilk kullanmaya başladığım yıllarda sanırım 2008'in sonu oluyor.Hiç unutmam bir tane ford focus'u boydan boya çizmiştim.ilk ve tek kazam ve tek vicdan azabım budur.İnşallah Allah bir daha göstermez ve inşallah böyle bir vicdan azabı vermez.
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 12:04
geçmiş olsun, çok şanssızsınız sanırım bu konuda, aracınızı trafiğin daha tenha olduğu bir yere yada yakınlarda otopark varsa oraya park edin. 
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 15:06
Orjinalini yazan: Erbin Erbin Yazdı:

geçmiş olsun, çok şanssızsınız sanırım bu konuda, aracınızı trafiğin daha tenha olduğu bir yere yada yakınlarda otopark varsa oraya park edin. 
bıraktığım yeri bir görsen trafik yok denecek kadar az ve 1999 yılından beri broadway,europa,cordoba'ya gelmeyen 1 ay içerisinde 206ma geldi Unhappy acaba diorum bayan bir sürücü yeni bir araba aldıda bana mı denk geliyor anlamadım ki. hava soğuk olmasa arabanın içinde bile yatmayı düşünüyorum ha o derece Gülme
Yukarı Dön
DRIVER34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DRIVER34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 15:18
alarm dene belki en azından böyle birşeyde yakalarsın.. 
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 15:29
park ederken 3 kere düşünceksin koyabldiğin kadar içeri koyacaksın arabayı diğer arabalara göre ve kesinlikle köşelere bırakmamak lazım sürten belkide farketmemiştir bile sürttüğünde insanlar dalgın stres vs dikkat dağınıklığı sonuç böyle oluyo.
Yukarı Dön
HAR_teo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HAR_teo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 15:44
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

park ederken 3 kere düşünceksin koyabldiğin kadar içeri koyacaksın arabayı diğer arabalara göre ve kesinlikle köşelere bırakmamak lazım sürten belkide farketmemiştir bile sürttüğünde insanlar dalgın stres vs dikkat dağınıklığı sonuç böyle oluyo.

keşke dediğin gibi olsa ama dediklerinin hepsini zaten herzaman uygulayan biriyimAğlamao kadar sıfır yanaştırıyorum ki açıkta kalan yan aynayı kapatmıyorum bile. bence parketmesini bilmeyen kişinin işi olsa gerek!
Yukarı Dön
AydinBeyol Açılır Kutu Gör
P.T. TEAM
P.T. TEAM
Simge
GALERİ SORUMLUSU

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AydinBeyol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 19:57
çok geçmiş olsun. sinir bozucu bir durum Sinirli
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 37 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 107 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2284 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6721 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 134 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 120 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 125 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 726 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 163 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 164 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 867 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 340 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 542 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107848 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1651 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3427 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10389 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9347 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ShoryuReppa 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English