![]() |
|
canım çok sıkkın :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 08:41 |
|
bu aralar canım o kadar çok sıkkın ki herşeyden soğudum :( yaklaşık 3 hafta önce aracımın sağ ön çamurluğuna çarpmışlardı. gözlerime inanamadım çamurluk çökmüş ve ön yolcu kapısı açılmıyordu. neyse ki komşum ayrıca kaportacı olan tanıdığıma yaptırdım. ve bu sabah :( bu seferde sağ ön çamurluğa sürtmüşler! beyaz bir araç olsa gerek çünkü beyaz renk benim siyah aracıma geçmiş. etrafıma baktım beyaz bir araç yoktu. sanırım gece oldu. 1 ay içerisinde aracıma 2 kere çarpıp kaçmalarına inanın çok sinirlendim. sanırım kim olduğunu bulsam kesinlikle öldürcem!!! bi insan duran araca nasıl çarpar ya. madem araba kullanmayı bilmiyorsun o zaman arabada kullanmıcaksın! şimdi arkadaşlar benim maalesef garajım yok ve araç siyah olduğundan her leke çiziği belli ettiğinden acaba branda alsam ve kullanmadığım zamanlarda ki genelde kullanmıyorum aracın üstünüm kapatsam bir sorun olurmu? sorun olurmu diye soruyorum malum kış ayına girdik ve o branda sürekli aracın üzerinde ıslak kalacak :( |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
brandayı tavsiye etmem. yazın güneş yanığı yapıyor;kışın nem tutuyor.
garajda yoksa yapacak birşey yok. benimde arabam memlekette şu an garajda. ıspartaya getirdiğimde bende senin gibi sorunlarla karşılaşıyorum. akşam eve döndüğümde arabanın sağına soluna bakıyım diyorum i....... teki sürtmüş gitmiş. yakınlarda otopark yokmu? aylık 30 tl versende orda kalsa akşamları. ben arabayı getirirsem eğer öyle birşey yapmayı düşünüyorum
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun...
Geçenlerde Ben Böyle Bir Konuya Sohbet/Muhabbet Kısmında Değinmiştim... Malesef Ülkemizde Milli Servet Düşmanları Var. Zarar Verdiği Aracı Öylece Bırakıp Kaçmak Adet Haline Geldi, Asıl Sorun Araca Verilmiş Sıkıntı Değil Bence; Yaptığı Davranış Yani Araca Vurup Kaçmak; İnsanı Delirten Çileden Çıkaran O Elden Bişey Gelmiyor. |
||
![]() |
||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
saolasın albay. inan ki hani o kadar geniş bir ara sokakki gelip nasıl benim arabaya vuruyorlar aklım sırrım ermiyor.Ve bazı kişiler gelişi güzel parkederler oysa ben direk sıfırlıyorum aracı ama buna rağmen vuruyorlar
![]() |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
|
İstanbul dakı otopark ucretlerı herhalde 10 yıl once 30 TL ıdı. Suanda en kıytırık yerde 70 80 lıradan asagıya otopark yok. Bıraz duzgun semt ıse 150 ye kadar cıkıyor
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nemli havalarda uzun süre takılı kalırsa branda zararlı olur. Yağmur yağdığında fln çıkarman gerekir. Branda kullanırsan araba daha çok zarar görür bence. Forumda branda ile ilgili yorumları okuduğumda vazgeçmiştim. Tartışıldı sanırım daha önce.
|
||
![]() |
||
|
istanbulda yaşamadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok. 70-80 verilir bence otoparka. kaportacıya gidip yaptırsan daha fazla,hemde aracın orjinalliği gidecek. otopark hem daha güvenli. |
||
![]() |
||
|
Mesela benım oturdugum Capa da 120 - 150 cıvarında
![]() Fakat otopark tada araca hasar gelebılıyor. Cunku Istanbulda otoparklar hepsı dolu. Araclar cok yakın sık sık yanastırılıyor. Bu sefer gırerken cıkarken vuranlar mı kapı acarken yandakıne carpıp cokertenler mı vay babam vay... Bır fııl yasadıgım ıcın soyluyorum
|
||
![]() |
||
|
Müstakil evleri olup da bahçelerinde garajları olanlara çok imreniyorum.
|
||
![]() |
||
|
arabayı ilk kullanmaya başladığım yıllarda sanırım 2008'in sonu oluyor.Hiç unutmam bir tane ford focus'u boydan boya çizmiştim.ilk ve tek kazam ve tek vicdan azabım budur.İnşallah Allah bir daha göstermez ve inşallah böyle bir vicdan azabı vermez.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun, çok şanssızsınız sanırım bu konuda, aracınızı trafiğin daha tenha olduğu bir yere yada yakınlarda otopark varsa oraya park edin.
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
alarm dene belki en azından böyle birşeyde yakalarsın..
|
||
![]() |
||
|
park ederken 3 kere düşünceksin koyabldiğin kadar içeri koyacaksın arabayı diğer arabalara göre ve kesinlikle köşelere bırakmamak lazım sürten belkide farketmemiştir bile sürttüğünde insanlar dalgın stres vs dikkat dağınıklığı sonuç böyle oluyo.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun. sinir bozucu bir durum
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |