![]() |
|
106'sı olanlara bir sorum var ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 01:14 |
Uzun süre şehir içi (sürekli dur kalk) kullanımdan sonra aracınızı stop ettiğinizde fanın çalışmaya devam ettiği oluyor mu ? Hiç böyle bir duruma rastladınız mı nadiren de olsa ? 106'ların genel karakteristik bir özelliği mi yoksa benim aracım mı sorunlu bu şekilde az çok öğrenebilirim
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun benımde basıma geldı .. o calıstıkca akuyude bosaltıyor hocam aklınızda olsun.
fan motorunda bır sıkıntı olablır fan motorunu degısmıstı benım aracımda servıste duzeldı . |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Pek cok 106 dan bildigim kadariyla, hararet belli bir noktadan yukarida ise arac stop ettikten sonra fan calismaya bir muddet daha devam eder. Bu normaldir. Eger surekli calisiyorsa problem vardir.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fervaneli 106 mı yoksa :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
En fazla 10 saniye çalışıyor.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizi stop etmeden hemen once fan calisir halde mi oluyor? Peki bu durumda aracin harareti kacta seyrediyor? |
|
![]() |
|
Narko ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2009 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
bendede war gayet normal |
|
NOT GTI !
|
|
![]() |
|
Normal.
|
|
![]() |
|
Hararet göstergesi yok quiklerde o sebeple derecesini bilemiyorum. Teşekkür ederim herkese.
|
|
![]() |
|
10 sn çalışması çok normal bende de bazen oluyor genellikle düşük devirde kullandığımda.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabada stop ettikten sonra dakikalarca çalışıyo eve çıkıyorum balkonda bi sigara yakıyorum sigara bitiyo fan susmuyo özellikle çok sıkıştırdığım zamanlar oluyo buda normal yani
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |