![]() |
|
307 Aracıma Far Karartma Yaptırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 00:54 |
![]() ![]() ![]() ![]() Selam arkadaşlar orjinal farlarıma far karartma yaptırdım ve sizlerle paylaşmak istedim. Nasıl görünüyorlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Merak ettiğiniz sorular olursa cevaplarım.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence gayet güzel görünüyor
![]() |
|
![]() |
|
10 üzerinden 100
![]() |
|
![]() |
|
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Foruma ilk kez resim yüklüyorum resim boyutlarını tam ayarlayamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Sanayide yaptırdım maliyeti 120 TL, birkaç ayağı kırıktı ayaklarını yaptırmasıyla 130 TL ödedim.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
|
![]() |
|
Gayet hoş olmuş,işçiliğini beğendiniz mi peki ?
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Çok güzel olmuş, keşke farı actırmışken içine angel.da taktırsaydınız.
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
feridun abi çok güzel olmuş maşallahı var güle güle kullan.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
gayet basarılı olmus
|
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Çok hoş olmuş angel olmadan daha asil duruyo kanımca
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bende yapacağım bu aralar neyle boyadınız acaba ? sprey boya ilemi ? sanırım mat siyah... yoksa kompresörlü boyacıda filanmı boyattınız acaba ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
maşşallah çok güzel
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o boyalar farklıdır, 500-600 derece sıcaklığa dayanıklıdır. Eli yatkın olan birisi far camını açarak kendisi yapabilir, sadece farın önündeki nikelaj boyanıyor, içerdeki ışığı yansıtan reflektöre dokunulmaması gerekli,
net bir şekilde görmek isteyen merak eden arkadaşlar için,
![]() |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
120 tl çok para bence ben kendim açıp boyacım boya silikon dahil 25 tl harcadım boyanında yarısından çogu duruyor
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
bende yapıcam! vakit yok + muaynenye giricem masraftan kısıorum... Stop geldi. Spoiler siparişi werdim yolda... Muayneden sonra xenon + karartma = Beyaz Melek >D
|
|
![]() |
|
walla bende istiyorum ama merceklilerden alacam kış geçince o yüzden bekliyorum o zaman tavsiyelerinize ihtiyacım olacak :)
|
|
![]() |
|
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Far karartmayı sanayide tuning yapan yerde yaptırdım. Elit biryer işçiliğini beğendim, fiyat biraz pahalı evet profesyonel birine yaptırmak istedim sonradan arıza su alma buhar yapma vs. şeylerle uğraşmak istemedim kafam rahat en azından :) angel far taktırmak istedima ama usta angel sorun yapıyor sonradan tekrar farı açmak gerekebilir dedi bende vazgeçtim. Karartma tonları mevcut açık koyu mat bende bu rengi seçtim.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
keşke parklarada renk attırsaydın kaybolmuş siyah içerisinde
|
|
![]() |
|
Pardon düzeltme yapıyorum; angel halka taktırmak istedim ama usta halka sorun yapıyor sonradan tekrar farı açmak gerekebilir dedi bende vazgeçtim.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
|
olsun abi böylede güzel, ısıya dayanıklı bulsam benim fikrim gövde rengi yapmakdan yana, hem farklı hemde güzel olurdu ama ısıya dayanıklı boya siyah dışında bulmak zor.
|
|
|
![]() |
|
metin gövde rengini bulup yaptırdığını düşünüyorumda görüntü süper olur umarım bulabilirsin o boyayı. yokmuymuş o boya türkiye'de ?
|
|
2005 Peugeot 307 XR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |