![]() |
|
Hangi 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sagalassos ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sagalassos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 22:02 |
Merhaba arkadaşlar.1996 Model Uno 70 SX sahibiydim aracımı geçen hafta 7.250 TL' ye satmış bulunmaktayım.15.000 TL-18.000 TL civarında bütçem var.Ben 307 sahibi olmak istiyorum, fakat çok olumsuz sözler işittim bu araçla ilgili..Bana yardımcı olabilir misiniz.Tutulan model hangisi, bütçeme göre sorunsuz bir 307 sahibi olabilir miyim? Çok sorunlu diyende var, tutulan modelini alırsan bir sorun olmaz diyende..Kafam çok karışık.Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum..Ancak siz Peugeot kullanıcıları bana yardım edebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler... Saygılarımla.
|
|
2008 Peugeot 207 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 binden aşagıya temiz 307 bulmak zor düşük modellilerde donanımlı donanımsız fsazla fıyat oynamaz. km lisi bakımlısı temizi fiyaytta degişiklik yapar.
Gelelim pejo 307 e.
2007 de sıfır model jetta 1.6 fsı 115 bg 6 man comfortlıne araç aldık.
Allahı var daha bakım harici servis görmedi. Ama aynı yaş km model araç var neredeyse benzin döküp yakacak.
Passat 1.4 tsi biri var motor dan illahlah ettirmiş,
fluance 2010 model 0 alım hala elektronık derdi hataları btmedi
meganeler kronık klıma kapı dokulmelerı ses.
Yani bu 307 lere has degil
1. şans yeni nesiller elektronik ve fransız kanı olsada malesef bi çogu melez ler orda burda toplanıyorlar buna VW ve digerleride dahil.
2. kullanım Adam gibi bakılırsa bi araca hiç bi sorun çıkmaz.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
18e idaalinden bitane 110.000lerde 1.4 hdi alabilirsiniz.
Kesinlikle kmsinin orjinalliğinden emin olun Motor yeni diyenden uzak durun yapılan 10 motorun 9u randıman vermez Zaten çalışmasından bellidir arabanın ne olduğu anlamak gerek tabi 5 yıldır kullandığımız için ezberledim artık en ufak tıkırtıyı bile duyuyorum şahsen illegal olan. Bana sorarsanız boyaya vs çok takılmayın motoru açılmamış turbosu ellenmemiş bitane bulun bakımını aksatmadan alın keyfinize bakın. O çok olumsuz konuşanlarada benden selam söyleyin insanlar arabalarına harcarken 3ten 5ten kaçarlar sonra patladımı suçlu araba olur.
Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() Benden de Söyleyin.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben 307'm den çok memnunum kim demişse ya arabadan anlamıyordur yada sürmesini bilmiyordur. sonuçda kul yapısı düzgün bakmazsan oda sana bakmaz o yüzden 3 kuruş fazla ver bakımlı al kafan rahat eder.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
otomatik şanzıman olmayan benzinli modellerinde sıkıntı yaşamazsın. 19 liraya bulursun temiz bir araç. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Hoşgeldin... Aslında biraz daha sabretsen kafama göre bir ev bulabilirsem ben satmayı düşünüyorum. 2005 model 307 xt sunroof siyah 16" 5 kol orj.jantlı 56.000 km de. boya değişen yok. Bankacıdan ;) :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
okan77 sen düşündüğün fiyatı söylede ona göre hiç değilse boşuna sabretmez |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sagalassos ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sagalassos
İşte bu yahu..Teşekkür ederim arkadaşlar zaman ayırdığınız için..Peugeot'un büyüsünden sanırım kullananlar dost canlısı oluyo :) Bu güne kadar, Peugeot'u hayatında kullanmamış adam bile yorum yapıyor canımı sıkıyordu.Siz kullanıcıların olumlu yorumları içimi rahatlattı..İnsan daha kullanmadan bi arabaya aşık olur mu,ben sanırım oldum :) Okan bu arada hoş buldum,ama senin araban için baya bi beklemem gerekir sanırım :) En fazla çıkartacağım şu an için 18.000 olur dersen kaydı hemen aliyim :) Arkadaşlar denk gelirse a307 alıcısıyım haberiniz olsun,ama benden fazla kazanmayın tamam mı:) |
|
2008 Peugeot 207 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Bende 2006 makyajlı 307 comfort var araçta sunrouf hariç herşey var..47 binde hatasız aldım alalı 1.5 ay oldu golfü satıp aldım dizel az yakan istedim artık..Golften sonra konfor bulabileceğimi hiç düşünmüyodum 307 2006 öncesini bilmiyorum arka süspansiyonlar bağımsız gayet rahat tek sorun süspansiyonlar sert..Boya konusundada bence pek takma benim arabam hatasızda 2 haftadır serviste dengesizin biri kırmızı ışıkta geçip vurdu şöför kapısı serviste orjinali ile değişti ama yinede artık hatalı..illaki bişeyler geliyo aracın başına yanlız km yi iyi teyyit ettirin..Ve kesinlikle göstermeden almayın..
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sagalassos
Haklısın ufak bi çarpmayla bile araç hatalı oluyor.Zaten ayırdığım bütçeye göre boya takıntısı yapmam mantıksızlık olur zaten.Aracın yürürü önemli,8 Yıldır Uno 70 SX ie kullanıyordum inanın bakımlar harici hiç sanayiye gitmedim desem yeridir.Aracı aldığımda aracın heryerinde boya vardı.Ama motoru beni hiç üzmedi.İnşallah hayırlısıyla 307'yi alır ve buradan hiç ayrılmam :) |
|
2008 Peugeot 207 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
İnşallah Hayırlısıyla Olsun İnşallah..Kazasız Belasız.. :)
Düzenleyen KrsTNcK - 19 Ekim 2011 Saat 19:22 |
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |