![]() |
|
Fren Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 18:02 |
sevgılımı almaya gıttım bıryere elfrenıyle dur kalk yapmak zorunda kaldım abi.en kısa zamanda gostermem gerekiyo.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motoru stop ettıkten sonra frene 3-5 kez bastıktan sonra westınghouse ıcınde hava kalmadıgı ıcın tas gıbı olur. O esnada frene basılı tutarak marsa basarsan motor calısınca fren pedalının yumusayıp asagı gıttıgını hıssetmen lazım.
Bu cok normal bır durum olup westınghouse un calıstıgını gosterır.
Fren hıdrolıgını kontrol et, borularına baktır. Eger kı frenın bu durumu bır anda boyle dıbe gıtmeye basladıysa bır hıdrolık kacagı olabılır. Iyıce kontrol ettırmenı tavsıye ederım...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracımı 2 gündür çalıştırmamıştım.Bügün çalıştırdım ve gaza basmadan bekledim.motor sesi normale dönüp motor ısınınca seyre geçtim.kasise rastladım ki;iyiki rastlamışım.Frenin sonuna kadar basmadan işlemediğini anladım.Geri dönüp stop ettim.frene basıp basıp çektikçe fren sertleşti. nedeni nedir bunun ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |