![]() |
|
yagmur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 10:20 |
bagaj kapağından olabilir yukarılardan su alabilir bi kontrol et istersen
|
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj havalandırması olabilir tabi eğer derin bir suya girdiysen.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağaj kapagı olabilir birde çamurluk değişimi yapıldımı araca.Accent aracım vardı arka çamurluk değişmişti su alıyordu bağaja bri türlü bulunamadı.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
En güzeli, kuru bi havada aracınızı tanzikli su ile yıkatın ve ardından bagaj alt dösemesini stepneyi ,arka koltukları ve stopların arkasını kapatan döşemelerini kaldırarak tespit ediniz
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Birde,ekleyeceğim fazla endişelenme bunların hepsi benim 307de de var, stepnenin altına 2 tane delik açtım,en azından girek su birikmiyor hemen tahliye oluyor
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aslında tahliye yerleri ve havalandırması var. donanımhaberde bir arkadaş ressimlik olarak tek tek açıklayıcı bir şekilde anlatmış. sizinde aynı şekilde olabilir.
merhaba arkadaşlar. en sonunda fırsat bulup yaptığım çalışmamı fotoğraflayıp sizlerle paylaşmak istedim.daha önce forumda bu konuyla ilgili birkaç kişi soru sormuştu.onlara da cevap olacağına inanıyorum. gel gelelim sorunuma: yağışlı havalarda bağajdaki stepnenin bulunduğu bölüme su doluyordu.ne yaptıysam nereden içeri su girdiğini bulamamıştım.forumda cevap olarak stop lambalarının arkasındaki fitillerin yıpranıp içeriye su aldığını yazmışlardı.ben de stopları söküp bakmıştım ama fitillerden su kaçağı olmuyordu.peki nereden içeriye su giriyordu? bunun cevabının tamponu sökmekten geçtiğini bugün anladım ve işe giriştim.fotoğraflerla detaylı bir şekilde anlattım.dağınıklıktan ve arabanın pisliğinden dolayı şimdiden özür diliyorum.yaptıktan sonra yıkatırım diye düşündüm.resimlerin boyutu fazla olduğu için tek tek yükleyebildim.umarım sizi sıkmaz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Donanımhaber sitesinde "lambia" adlı kişiden alıntıdır. Düzenleyen metin - 18 Ekim 2011 Saat 11:39 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bana kalırsa sende fotodakı sekılde delersen gayet guzel olur... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Emeğinize saglık güzel paylaşım oldu.
Suçlu bulundu cezası biraz slikonlanmak oldu.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Sarjlı bulamazsan tamponu elektrıgın yanına getırıp yada elektrıgı aracın yanına getırıpte normal matkaplada delebılırsın
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
rica ederim, eğer deleceksen en iyi yer orjinal sensörlerinin olduğu yerdir. aşağıdaki linki incele
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Metınım zaten senın yukarıda koymus oldugun resımde de aynı yerlerden delınmıs
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |