![]() |
|
Bir Kaza Haberide Benden...!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:16 |
|||
Yeşil ışık yandıktan sonra kalkışa geçtim ve az ilerdedim derken dengesiz bi sürücü kırmızı ışıkta geçip benim olduğum kapıdan vurdu hatasız aracım 1 parça değişeni olmuş oldu sayesinde...Resimleri tam ekleyemedim bilmediğim için kusura bakmayın.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 18 Ekim 2011 Saat 06:33 |
||||
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Geçmiş olsun ufak gibi görünsede baya hasar var
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
abi çok büyük geçmiş olsun.
|
||||
![]() |
||||
|||
kursat kardesım allah beterınden korusun bunada sukur sende bısey yok yemınle dıyorum usta goze geldık gelmeye devam edıyoruz allahım beterlerınden kosun
|
||||
![]() |
||||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|||
Sağolun..Evet servise götürdüm 4 milyar hasar çıktı...2 Haftadır serviste araç birde onunda uğraşıyorum işlerim yarıda kaldı başka sürücülerin hatalarını çekiyoruz işte..
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
|||
Amin amin saolasın ahmedim Allah razı olsun...O P.T ankara gezisinden sonra herkeze bişeyler oluyo çokmu göze battık noldu anlamadım şükür bende bişey yok bununla atlattık..
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
|||
sukur kursat sukur kardesım allahım beterınden korusun
|
||||
![]() |
||||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
Aynı kaderde biri daha form kaza formuna döndü
![]() Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 00:24 |
||||
![]() |
||||
|||
Amin şükür bununla atlattık..Allah hiç birimize hiç bir müslümana kaza göstermesin..Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
|||
Çok büyük geçmiş olsun :( ülkemizde sadece trafik ışıklarına da bakmak yetmiyor malesef. Durup etrafı iyice kontrol etmek gerekiyor yeşil de yansa. Trafikte ''herkes'' başına buyruk.
|
||||
![]() |
||||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|||
büyk geçmş olsn..
|
||||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||||
![]() |
||||
|||
Evet çok doğru ben sürekli öyle yaparım yeşil yanar yanmaz kalkmadım benden önce 2 araba kalktı geçti ben geçince geldi bana vurdu.Onu bunu bilmem trafikte kimsenin canına zeval getirmiyeceğin bir şekilde kullanacaksın arabayı bence.
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
|||
Saolasın emrecim..
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|||
geçmiş olsun... allah beterinden ve tekrarından korusun...
bu arada arkadaşlar Allah korusun da "sıra bana mı geliyor?" diye düşünen bi tek ben miyim acaba?!?!?!?!?
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Son saniyede geçip çarpmasını bir derece anlarım. Ki tabi ki o da yanlış. Ama önünüzden 2 araba çıkıp geçtikten sonra size vurması çok ilginç. Böyle hatalara ağır yaptırımlar uygulanmalı ki aklı başına gelsin insanın. Can kaybı yaşandıktan sonra hiç bir şeyin kıymeti yok. Araba kullanmak konusundaki fikrinize de kesinlikle katılıyorum.
|
||||
![]() |
||||
|||
Eywallah kardeşim sağolasın..Doğru söylüyosun cezaları farklı olmalı..
|
||||
AB(rh+) |
||||
![]() |
||||
|||
abi böyle köpekler yüzünden trafiğe çıkamaz olduk.cam açık seyrediyorum adam kavşaktan rastgele geçiyor arabasından bana laf atıyor.
|
||||
![]() |
||||
|||
büyük geçmiş olsun
|
||||
![]() |
||||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
Kavşak dedinizde bugün arabayı vurduktan sonra acayip güldüm niyemi , bir tane r 12 eskimi eski bi araç içinde bir ihtiyar armut yiyerek gidiyor , yeşil yandı ben çıktım yanlız adam baktım durmayacak ben yavaşladım adam bana bakarak bir armut yiyişi vardı
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 01:07 |
||||
![]() |
||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|||
allah beterinden saklasın böyle dangalaklar yüzünden aracın değeri düşüyor orjinali bozuluyor
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |