Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bir Kaza Haberide Benden...!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19155
Tarih: 01 Eylül 2025 Saat 06:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bir Kaza Haberide Benden...!!
Mesajı Yazan: KrsTNcK
Konu: Bir Kaza Haberide Benden...!!
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:16
Yeşil ışık yandıktan sonra kalkışa geçtim ve az ilerdedim derken dengesiz bi sürücü kırmızı ışıkta geçip benim olduğum kapıdan vurdu hatasız aracım 1 parça değişeni olmuş oldu sayesinde...Resimleri tam ekleyemedim bilmediğim için kusura bakmayın..Wall

-------------
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:19
Geçmiş olsun ufak gibi görünsede baya hasar var

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:20
abi çok büyük geçmiş olsun.

kursat kardesım allah beterınden korusun bunada sukur sende bısey yok yemınle dıyorum usta goze geldık gelmeye devam edıyoruz allahım beterlerınden kosun

Sağolun..Evet servise götürdüm 4 milyar hasar çıktı...2 Haftadır serviste araç birde onunda uğraşıyorum işlerim yarıda kaldı başka sürücülerin hatalarını çekiyoruz işte..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:21
Amin amin saolasın ahmedim Allah razı olsun...O P.T ankara gezisinden sonra herkeze bişeyler oluyo çokmu göze battık noldu anlamadım şükür bende bişey yok bununla atlattık..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:23
sukur kursat sukur kardesım allahım beterınden korusun 

Mesajı Yazan: zavur
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:23
Aynı kaderde biri daha form kaza formuna döndü Ağlama

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:24
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

sukur kursat sukur kardesım allahım beterınden korusun 

Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Aha bidaha daha benim konuyu yeni açtım bi kaza daha çok geçmiş olsun kardeşim ...

Amin şükür bununla atlattık..Allah hiç birimize hiç bir müslümana kaza göstermesin..Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:25
Çok büyük geçmiş olsun :(  ülkemizde sadece trafik ışıklarına da bakmak yetmiyor malesef. Durup etrafı iyice kontrol etmek gerekiyor yeşil de yansa. Trafikte ''herkes'' başına buyruk.

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:27
büyk geçmş olsn..

-------------
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760
Ses Sistemi Yapım Aşamasında

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:28
Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Çok büyük geçmiş olsun :(  ülkemizde sadece trafik ışıklarına da bakmak yetmiyor malesef. Durup etrafı iyice kontrol etmek gerekiyor yeşil de yansa. Trafikte ''herkes'' başına buyruk.

Evet çok doğru ben sürekli öyle yaparım yeşil yanar yanmaz kalkmadım benden önce 2 araba kalktı geçti ben geçince geldi bana vurdu.Onu bunu bilmem trafikte kimsenin canına zeval getirmiyeceğin bir şekilde kullanacaksın arabayı bence.

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:29
Orjinalini yazan: EmRe26 EmRe26 Yazdı:

büyk geçmş olsn..

Saolasın emrecim..

-------------
AB(rh+)

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:32
geçmiş olsun... allah beterinden ve tekrarından korusun...

bu arada arkadaşlar Allah korusun da "sıra bana mı geliyor?" diye düşünen bi tek ben miyim acaba?!?!?!?!?
ConfusedConfused

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:32
Orjinalini yazan: KrsTNcK KrsTNcK Yazdı:

Evet çok doğru ben sürekli öyle yaparım yeşil yanar yanmaz kalkmadım benden önce 2 araba kalktı geçti ben geçince geldi bana vurdu.Onu bunu bilmem trafikte kimsenin canına zeval getirmiyeceğin bir şekilde kullanacaksın arabayı bence.

Son saniyede geçip çarpmasını bir derece anlarım. Ki tabi ki o da yanlış. Ama önünüzden 2 araba çıkıp geçtikten sonra size vurması çok ilginç. Böyle hatalara ağır yaptırımlar uygulanmalı ki aklı başına gelsin insanın. Can kaybı yaşandıktan sonra hiç bir şeyin kıymeti yok. Araba kullanmak konusundaki fikrinize de kesinlikle katılıyorum.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:38
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

geçmiş olsun... allah beterinden ve tekrarından korusun...

bu arada arkadaşlar Allah korusun da "sıra bana mı geliyor?" diye düşünen bi tek ben miyim acaba?!?!?!?!?
ConfusedConfused

Allah korusun abi Allah kimseye göstermesin...

Orjinalini yazan: KrsTNcK KrsTNcK Yazdı:

Son saniyede geçip çarpmasını bir derece anlarım. Ki tabi ki o da yanlış. Ama önünüzden 2 araba çıkıp geçtikten sonra size vurması çok ilginç. Böyle hatalara ağır yaptırımlar uygulanmalı ki aklı başına gelsin insanın. Can kaybı yaşandıktan sonra hiç bir şeyin kıymeti yok. Araba kullanmak konusundaki fikrinize de kesinlikle katılıyorum.

Eywallah kardeşim sağolasın..Doğru söylüyosun cezaları farklı olmalı..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:43
abi böyle köpekler yüzünden trafiğe çıkamaz olduk.cam açık seyrediyorum adam kavşaktan rastgele geçiyor arabasından bana laf atıyor.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:50
büyük geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:52
Kavşak dedinizde bugün arabayı vurduktan sonra acayip güldüm niyemi , bir tane r 12 eskimi eski bi araç içinde bir ihtiyar armut  yiyerek gidiyor , yeşil yandı ben çıktım yanlız adam baktım durmayacak ben yavaşladım adam bana bakarak bir armut  yiyişi vardı SırıtmaSırıtma arabada koptuk tek dişi ile bir armut  yiyo vatandaş umrunda deil tır gelse gececek tek bi derdi var o tek dişle armutu koparmak SırıtmaStar

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:56
allah beterinden saklasın böyle dangalaklar yüzünden aracın değeri düşüyor orjinali bozuluyor

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:56
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

büyük geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim..

Kavşak dedinizde bugün arabayı vurduktan sonra acayip güldüm niyemi , bir tane r 12 eskimi eski bi araç içinde bir ihtiyar armut  yiyerek gidiyor , yeşil yandı ben çıktım yanlız adam baktım durmayacak ben yavaşladım adam bana bakarak bir armut  yiyişi vardı SırıtmaSırıtma arabada koptuk tek dişi ile bir armut  yiyo vatandaş umrunda deil tır gelse gececek tek bi derdi var o tek dişle ayvayı koparmak SırıtmaStar

Armutmu ayvamı bi karar ver Embarrassed  Ayrıca öylelerinin hakkından tır gelir alacak altına götürecek gittiği yere onu gören bi daha yapıyomu bakalım :))

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:06
Tek kalıme ıle """haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""" dıyorum yanı... Ya hu bu musıbet nedır arkadaslar Allah askına??? Boyle bırsey olamaz yanı... Ardı ardına kaza haberlerı.

Bu nasıl bır ıstır anlayamadım. Neysekı butun kazalar ufak caplı turden. Aman Allah muahafaza dıyorum cok cok dıkkatlı olun arkadaslar. Allah rızası ıcın bol bol sadaka verın. Ihtıyac sahıplerıne yemek yedırın gıysı alın her turlu ıhtıyacı olanların ıhtıyaclarını karsılayın... Benım aklım almadı gıttı bu ıslerı Ouch

Kursat kardesım Allah tekrarından saklasın ne dıyelım...

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:06
Valla mesafe uzaktı ayıramadım armutmu ayvamı burdada ayıramamışım uykum geldi herhal  Sırıtma 

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:09
Nedir ne değildir bilmiyorumda kaza acayip çok, sadakayı iyi aklıma getirdiniz .

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:11
Burdan kuruculara yetkililere sesleniyorum bi hoca tutun okusun üflesin şu forumu nazarlardayız bu nedir böyle ya.
Çok geçmiş olsun kardeş sanada Allah beterinden korusun

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Tek kalıme ıle """haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""" dıyorum yanı... Ya hu bu musıbet nedır arkadaslar Allah askına??? Boyle bırsey olamaz yanı... Ardı ardına kaza haberlerı.

Bu nasıl bır ıstır anlayamadım. Neysekı butun kazalar ufak caplı turden. Aman Allah muahafaza dıyorum cok cok dıkkatlı olun arkadaslar. Allah rızası ıcın bol bol sadaka verın. Ihtıyac sahıplerıne yemek yedırın gıysı alın her turlu ıhtıyacı olanların ıhtıyaclarını karsılayın... Benım aklım almadı gıttı bu ıslerı Ouch

Kursat kardesım Allah tekrarından saklasın ne dıyelım...

Abi Sağol Allah Razı Olsun Dediklerini Yapıyorum Elimden Geldikçe Abi Söylenmez Ama...Forumdakileri Görüp Allah Korusun Dedin İnşallah Başka Kimsenin Başına Gelmez Dedim Ertesi Gün Böyle Oldu Bunada Şükür..

-------------
AB(rh+)

O adam tırda vursa daha zorlar son nefesine kadar armuta Sırıtma o morel bozukluyla bilene ne güldüm bee herifin tipi bi gör bidaha görme SırıtmaSırıtmaSırıtmaEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:13
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Burdan kuruculara yetkililere sesleniyorum bi hoca tutun okusun üflesin şu forumu nazarlardayız bu nedir böyle ya.
Çok geçmiş olsun kardeş sanada Allah beterinden korusun

Herhalde Ankara Buluşmasında Çok Dikkat Çekti Araçlarımız Ki Nazar Değdi Tek Tek Gidiyoruz Allah Başka Kimseye Göstermesin İnşallah...

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:14

O adam tırda vursa daha zorlar son nefesine kadar armuta Sırıtma o morel bozukluyla bilene ne güldüm bee herifin tipi bi gör bidaha görme SırıtmaSırıtmaSırıtmaEmbarrassedEmbarrassed

Hahaha Anlattığına Göre Bu Kadar Neşeli Ve Ateşli Tahmin Edebiliyorum Öyle Amcaları..Embarrassed

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:16
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

allah beterinden saklasın böyle dangalaklar yüzünden aracın değeri düşüyor orjinali bozuluyor

Evet Bunada Şükür..Dediğin Gibi Abi Hatasız Araç Değişeni Oldu Durduk Yere En Kötü 1000 Tl Değer Düştü Neyse Bize Bişey Olmadı Ya Bunada Şükür Kaderimizde Varmış..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:17
Eğer kameraya çekseydim o anı yarılırdınız burda SırıtmaSırıtma r 12 takur tukur gelio korna çalıon sanki suç sendeymiş gibi sana boş boş bakıo ve kırışmış suradı tek kalmış dişiyle bi yandan ayvaya zorluyo bi yandan vites attırıo direksiyon boşta SırıtmaSırıtmaEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:30

Eğer kameraya çekseydim o anı yarılırdınız burda SırıtmaSırıtma r 12 takur tukur gelio korna çalıon sanki suç sendeymiş gibi sana boş boş bakıo ve kırışmış suradı tek kalmış dişiyle bi yandan ayvaya zorluyo bi yandan vites attırıo direksiyon boşta SırıtmaSırıtmaEmbarrassed

Yurdumun ınsanı ıste ne yapsın... Egıtım şart (Cem Yılmaz) Sırıtma

Mesajı Yazan: avcifurkan
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 05:57
Şimdi bu kırmızıda geçen vatandaşa dava açsak, hem zaman kaybımız hem de arabanın düşen değeri için en az 10.000 TL istesek ne olur??? tutanakta kırmızıda geçtiğini kabul etmiş mi?

-------------
2007 407 2.0 HDI Executive OV

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 07:26
Geçmiş olsun kardeşim.

Ankara da malesef bir sorun var ama anlamadım gitti. Kazalardan kurtulamıyoruz bir türlü. Ama Allah ıma şükürler olsunki hepimizin sağlığı herşeye rağmen yerinde.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 07:54
Büyük geçmiş olsun kardeş,siteyi açar açmaz en üstte bu konuyu görünce inan gözlerim açıldı,bu nedir böyle anlamadım. Rabbim daha beterlerinden saklasın,üzerimizdeçok göz var anlaşılan..Gerçekten insan sıra bende mi diyor artık..

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:07
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:45
Vay Anasını Be Ya... Ne Hafta Geçirdik;

Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun... Allah Beterinden Korusun.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:03
Geçmiş olsun Allah korumuş.Çok tehlikeli bir kazayı hafif atlatmışsın.Mevlam büyüğünden korusun.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:08
Geçmiş olsun dostum Allah beterinden saklasın hakkaten sitede bir uğursuzluktur gidiyor.Albayım bizim foruma bir kurşun döksen yaSırıtma

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:39
geçmiş olsun kardeşim... 

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:49
Geçmiş olsun

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:53
Geçmiş olsun.Direk işlem görecek mi ?

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:03
kürşat çok çok geçmiş olsun..

Mesajı Yazan: malazgirt18
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:15
geçmiş olsun kış geldi dikkati eleden bırakmamak laızm geçen yola çıktım abi bir yağmur hava kapkaranlık önündeki aracı göremiyor insan neredeyse 

-------------
Pegeout 306 xr platinium 2001 Açık Hava filitre Kit 100Bg
05414395418

Mesajı Yazan: assat76
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:20
geçmiş olsun hocam.Allah beterinden saklasın.

-------------
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:26
Geçmiş olsun kardeş.İstanbulda yaşadık bizde aynı şekilde kırmızı ışıkta geçen servis minübüsü 20 günlük şirket aracını parçaladı.Yolun içinde iki tur attık motor yere indi.Kırmızı ışık gerçekten çok tehlikeli geçebilmek için hızını dahada artırdığı için kazanın şiddeti artıyor.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:46
Kardeşim çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:48
Büyük geçmiş olsun.

Aynı kaza bikaç ay önce bizim burada oldu, beklediğim ışıklardan 2 dk sonra geçtiğim yerde benim yerimde bekleyen araca aynı sizin gibi çarpmış kırmızıda geçen vatandaş(biraz daha geç gitsem ben kaza zede olacakmışım). Anlamadığım nokta neden kimse beklemeyi sevmiyor ? Kırmızıda beklemek neden ölüm gibi geliyor, gideceği yere 1 dk geç gitse sağ salim gitse olmuyor mu :)

Kırmızı ışıklara bence tam ortasına beyaz bir led ile kırmızıda geçerse gelecek olan cezayı yazmalılar :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:51
geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm baya kötü olmuş araç. :((

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:21
annemin benim aracımla attığı takladan sonra zaten 5 para etmez bu araba.yinede cana geleceğine mala gelmişti çok şükür.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:22
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

kursat kardesım allah beterınden korusun bunada sukur sende bısey yok yemınle dıyorum usta goze geldık gelmeye devam edıyoruz allahım beterlerınden kosun

çok geçmiş olsun,

ahmete sonuna kadar katılıyorum, bu forumdaki kardeşlik sıcaklık yüzünden çekemeyenlerin nazarına geliyoruz. Normalden de dikkatli olalım arkadaşlar.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:31
GEÇMİŞ OLSUN Alllah başka kaza bela vermesin.

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:44
Büyük geçmiş olsun. Size çarpan araç Hyundai ve hiçbir hasarı yok görünüyor buradan ilginç.. Allah beterinden korusun.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 12:05
Abilerim kardeşlerim hepiniz sağolun Allah razı olsun.Allah size göstermesin.Evet Bende çok şaşırıdm hyundai'de pek bişey yoktu bende golf vardı 2004 4 kasa ona kamyon çapraz girmişti kapıdan şantiye kamyonu bu hale gelmemişti kapı birde hızlı girmişti..Gerçi hyundainin motor inmiş çarpan adam öyle diyodu ne kadar doğru bilemem..Ama biz ordayken araba çalışmadı çekici çağırdı.

-------------
AB(rh+)

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:49
büyük geçmiş olsun. cana gelmemiş çok şükür..

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:54
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın cümlemizi inşallah.

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:58
Allah razı olsun aynen öyle şükür bununla atlattık..Allah hiç birimizin başına vermesin..

-------------
AB(rh+)

Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:00
Geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun,tez zamanda hallolur aracın İNŞALLAH.

-------------
306 platinium 1.6 2000 Benzin

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:02
çok geçmiş olsun 

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:02
Orjinalini yazan: Platinium Platinium Yazdı:

Geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun,tez zamanda hallolur aracın İNŞALLAH.
Amin Cümlemizi Korusun..İnşallah..

-------------
AB(rh+)

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:03
geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın bununla geçmiş olsun tekrar...

Mesajı Yazan: AliÖzagan
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:34
çok çok geçmiş olsun artık kaza haberi almayalım :(((

-------------
Peugeot 206 1.4 XR 2001 model Otomatik Benzin(Şeytan Kırmızı) B Rh(-)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net