![]() |
|
yakıt preblem mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:04 |
merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldım satan kişi uzun yolda 21 kuruş yakiyo demişti. ama ilk denememde şehir içi 30 tl ile yaklaşık 80 km yapabildim buda 38 kuruş civarında ediyor. sizce bu şok değilmi. bide eğer satan kişi dğru diyorsa uzun yol şehir içi arasında bu kadar fark edermi?
Bir sorunda camlarda. özellikle geceleri yağmurlu havalarda sanki üzerine yemeklik sıvı yağ dökmüşsünüz gibi bulanık gösteriyor. buda sürüşü zorlaştırıyor. bunu nasıl çözebiliriz.
yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 dizel uzun yolda o değerleri yakalıyo anca benzinle imkansız sana satan adam en son ölçtüğünde bu hükümet daha gelmemişti heralde başa
|
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Büyük ihtimal camlar buğu yapıyordur , kaloriferi aç cama ver ısıyı sorun kalmaz .
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 modeller o civarda yakıyo zaten normal yani anca gaza geçersen satın almış olduğun adamın dediği gibi yakar
|
|
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
tamam teşekkürler. camlara ısı veriyorum sürekli ama sorun buğuda değil sanki. zaten sileceklerin geçtiği yerdede top top su kalıyor. tıpkı yağlı yüzeyde olduğu gibi. anlatabilmişimdir umarım.
|
|
|
|
![]() |
|
Yağmur kaydırıcı sürmeye çalışmıştır büyük ihtimalle. Su sanki yağın üzerindeymiş gibi kalıyor silecekler iz yapıyor görüntü bulanıklaşıyor vs vs vs. Ben de becerememiştim bizim yıkamacı bir ton laf söyledi temizliyorum diye :)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Kardeşim senin cama yağ yada ona benzer bişey bulaşmıştır güzelce temizle bakalım sorun devam ederse, silecek suyuna bak belki haznesine yağlı bi madde karışmıştır.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
aynen ondandır :))) kaydırıcı :DD
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
hmm olabilir sıcak suyla temizlemeyi deneyeyim bakalım ne oalcak.
|
|
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Dahada olmassa sileceklere baktır belki temizlemez , temizliyorum diye eskidiyse sıç... batırır
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |