![]() |
|
Hırsız Böyle Yakalanır.. :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:32 |
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarılı :D
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Daha öncede izlemiştim süper bir yöntem.Amcam adamları düşürdükten sonra birde dövecekmiş gibi üzerlerine gidiyor adamlar kalkıncada aynen geri kaçıyor.Yalancı pehlivan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Aynen iyi sallıyo valla :D
|
|
AB(rh+) |
|
![]() |
|
Evet sonra adamlar kaçınca peşinden gidiyo :D
|
|
AB(rh+) |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
iyiymiş keşke her zaman böle denk gelseler :)
|
|
![]() |
|
bisikleti fena savurmuş..kuş avlar gibi :))) hakediyor bunlarrr...
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
kırmızı ışıktada aradan fırlıyan motorlulara böyle vurmak istemişimdir hep
![]() |
|
![]() |
|
Onlar için kanca yaptırdım ben fırlamadan boğazlarından yakalıyorum sonra bi 10 km sürükledikten sonra azad ediyorum ![]() Şaka bi yana motorlular ankaradada tehlike olmaya başladılar..
|
|
AB(rh+) |
|
![]() |
|
denk getirip demir çubuk sokucaksın tekerine :)
|
|
![]() |
|
Ne Hikmetse Bu Ara İstanbulda Motorsiklet Görüntüleri Azaldı Gibime Geliyor...
Hava Şartlarından Olsa Gerek...
![]() |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İtiraf ediyorum bu bendek manyak çıktı.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
İyi denk getiriyo yanlız :))
|
|
AB(rh+) |
|
![]() |
|
Arkadaşı cesaretinden dolayı kutluyorum,nasıl giydirdi bisikleti yavv
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |