![]() |
|
Önemli bir konuda yardım lütfen! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 02:58 |
arkadaşlar araba formunda alakasız bir konu olacak ama bir konuda bilgi almak istiyorum,ben kiracıyım başka eve taşınacagm ödemem gereken elektrik faturasının günü gelmedi fatura elimde ama daha 10 gün var ödemeye, elektrik borcunu sıfırlayıp çıkmam gerekiyor bunu ne şekilde yapıyoruz?
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Estafurllah..Sayacın üzerindeki numarayı yaz bi kağıda abi götür tek yada ptt ye o şekilde yatırıp sıfırlarsın...Suda aynı şekilde..
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet, sayacın üzerindeki değeri kâğıda yazıp götür, zaten en son fatura kesildiğinde ki sayacı kaydetmiş oldukları için senin verdiğin rakamdan çıkarıp aradaki kullanmış olduğun farkı ücretlendirip tahsil ederler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiraci olmak ve ev tasimak nefret ediyorym ama elden gelen biseyde yok. Ama kafaya koydum bu kis faizler duser dusmez dalicam bi yere.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşalah abi. :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen sayacın üstündeki numarayı yaz ama dikkat et doğru yaz sonra ev sahibi elektiriği bedavaya kullanmasın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |