![]() |
|
Sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 00:27 |
|||
Arkadaşlar bu ara yoğun gidip geldiğim yolda oldukça fazla sis oluyor , sis farlarım yanmıyor yenisini alacağım sizce beyaz ampüllüsümü sarı ampüllüsümü siste dağa iyi işe yarar .
|
||||
![]() |
||||
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sis farlarında kesinlikle halojen (sarı) kullanmalısınız; 2 saattir yoldaydım
ve aşırı kar yağışı vardı, kısalardaki xenonlarla hiçbirşey göremediğim
için farları kapatıp sislerle gelmek zorunda kaldım
Düzenleyen junker - 17 Ekim 2011 Saat 00:53 |
||||
207 1.6 HDI Premium
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
bana kalırsa sarı kardesım beınım sarı ve ben cok memnunum
|
||||
![]() |
||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|||
Sanırım farlarınız merceksiz. Sizin vasıtanızla yine söyliyorum merceksiz fara xenon ta-kıl-maz.. |
||||
A3
|
||||
![]() |
||||
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|||
Farlarım mercekli, xenonlarım 4300k... Kendimde karşıdan geleni rahatsız etme hakkı da görmüyorum zaten |
||||
207 1.6 HDI Premium
|
||||
![]() |
||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|||
Tebrikler ![]() Böyle düşünmenize çok sevindim.. |
||||
A3
|
||||
![]() |
||||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|||
Tamamen katılıyorum. Sırf bu yüzden aldığım 307 swmi xenon olan farlarını orijinal sarı ile değiştirdim.
Düzenleyen harmus - 17 Ekim 2011 Saat 04:08 |
||||
Sevgiyle Kalın.
|
||||
![]() |
||||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|||
Hatırlayanınız varsa eskiden tamponlara veya ön cam üstüne tavana takılan sarı camlı ek farlar olurdu, yoğun sisli yollar için.
|
||||
Sevgiyle Kalın.
|
||||
![]() |
||||
|||
Kesinlikle sarı olmalı bence.
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
4300 K çok iyi göstermesi lazım siste göstermediğine eminmisiniz? acaba xenon kit'inin lümen değeri( ışık şiddeti) ile alakalı bir durum söz konusu olabilir mi.
bu arada emin abi gibi bende mercekli far kullandığınız için sizi tebrik ederim.
bu arada büyük ihtimal farlarınız angel far dediğimiz mercekli tiplerden. bu farlarda mercek kalitesiz oluyor iyi aydınlatmıyor bu sebeplede olabilir yoksa 4300 k en iyi kelvin değerindir her şartta aydınlatması gerekiyor.
ben şahsen kendi 307 me angel far aldığımda üzerindeki mercekleri söküp hella mercekler ile değiştireceğim.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
piyasadan aldığımız dandik çin malı xenonlar ile karda ve siste gidebileceğimizi zannediyorsak çok yanılıyoruz. O zenonlar ancak karşıdan gelenin gözünü almada işe yarıyor mercekli merceksiz farketmez. Sisler için osramın sarı ampulleri var alın takın inanın zenon denen illetten 1000 kat daha memnun kalacaksınız.
|
||||
![]() |
||||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
Tehlikeyi anladım ama geç kaldım kaza yaptım
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Geçmiş olsun |
||||
![]() |
||||
|||
Merhaba, Farlarım angel değil(ki zaten onların ne görünüşü ne kalitesi hoşuma gitmiyor), Rc farı dedikleri mercekli fardan, xenon kit de Philips xendrive Normal koşullarda aydınlatmadan çok memnunum, ama dün akşamki durum baya extremdi, aşırı kar ve tipi vardı gittiğim dağ yolunda ve sanırım oem xenonlu bir araç da fazlasını göremezdi benden Hella bi-xenon mercek takmayı bende düşündüm baştan, ama farda tadilat yapıldığı için içime sinmedi ve mercekli far aldım |
||||
207 1.6 HDI Premium
|
||||
![]() |
||||
34fe143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|||
ben sislere philips diamond vision xenon efeckt 5000k taktım
Görüntü olarak xenon a yakın fakat orjinal sisin tadını vermiyor :(
|
||||
206 HDi XT İblis Kırmızısı ...
ŞAHİNOĞLU |
||||
![]() |
||||
|||
Benim aracı aldımdada vardı bitane zenon karşıdan gelenin gözünü alıyodu anca söktüm orjinal ampüllerini taktım bide far ayarı yaptırdım mennunum ah bide sis taktırsaymışım
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |