![]() |
|
307 Multimedia Önerileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 17:55 |
Herkeze konforlu guvenli performans dolu km ler... Arkadaşlar bu iş nerde yapılır yaptıranlar kimler urun nerden alınır ne marka olmalıdır fiyatları nelerdır ılerde cıkacak problemler dreksıyon kumandasından dvd sıne navisine Taktıran arkadaslarımızdan yardım beklıyorum çok heveslendım ama hiç bilgim yok....
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna bi bak istersen orjinal ürün...
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederım ama tam istedigim degıl. Bugun media markta 2 hoporler aldım kenwood 99 lira harıka profesyonel olmasada 307 nın o cızırtılı orjılerınden kurtardı onerırım fazla profosyenel anfı ısıne gırmek ıstemıyenlere birde navitech nav-dx9000 multi radyo navı lı tv li dvd 799 lira fiyatı acaba iyi mi sıkıntı cıkartırmı dıreksıyon kumandasına da uyum saglarmı ki ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmem ama pionnerler uyum sağlıyor..Tvden bişey beklemeyin görüntü alamazsınız çok az bişey oda şevkinizi kaçırır navi ise bildiğim kadarıyla yok onlarda sadece ismi var o kadar.
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
ares2626 uyemız kulanıor su anda heralde yazdım ama cevapta vermıyor kendısını buraya beklıyoruz...
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |