![]() |
|
Lpg Ruhsatdan Sildirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 12:38 |
Merhabalar peugeot 2004 206 triptonik ,aracımda geçtiğimiz kasım ayında aracın lpg sistemi arızalandı ve garantiye gitti ürün değişip geldi fakat lpg den hiç haz almadığım için sistemi taktırtmadan bir arkadaşa verdim.Şimdi sormak istediğim aracın bu ayın 19 unda muayenesi var ve ruhsatdan da sildirmek istiyorum.Ek 1 belgesi,Mühendisler odası söküm projesi ,Tüv,ve ruhsat yenileme dışında herhangi bir işlem varmı ? Artı olarak da lpg sistemi tamamıyla söküldü fakat kafama takılan bir konu var ,lpg takılırken manifolta bir işlem yapılıyormuş ve sanırım acaba bu durumu artık benzinde kullanacağıma göre eski haline mi getirmem gerek .Bir türlü ısınamadım şu lpg sistemlerine .Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler .Çecoli senin fikir ve tecrübelerine de ihtiyacım var .
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soru güncelliğini korumaktadır.Sanırım pazar gününün azizliğine uğradım
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesin bilmiyorum ama tahminen yazdıkların dışında birşey gerekmemesi lazım..yalnız mühendisler odasının verdiği montaj tespit raporu söküm projesi değil.mantıken söküm işinin projesini aynı montaj gibi söken yerden alman lazım bence ki müh. odasının montaj tespit raporunda dönüşüm öncesi yakıt cinsi diye bir ibare var oraya benzin+lpg yazarlar tahminim.manifolt için de delinen yerlerin onarımı daha zor olur zaten lpg montajında da çapak kaçmasından krokurlur asıl ama manifoltu değiştireyim desen dünya paradır hiç girme
|
|
![]() |
|
Sanırım haklısın bide Lpg nin alındığı yere gidip ,söküm yapıldı evrağı tarzı birşey alıncak .Fakat Lpg kasım ayında söküldü ve garantiden servise gitti sonrasında yenisi geldi fakat taktırtmadım ve direk bir arkadaşa verdim.Evrakları hala bende duruyor .Hayırlısı diyelim ve pazartesi bekleyelim.
|
|
|
|
![]() |
|
Evet şimdi Lpg sökümü yaptırtacak arkadaşlara örnek teşkil etmesi için işlemleri paylaşıyorum.Tüm evraklarım hazır ve yarın kısmet ise muayeneye giriyorum. Lpg sökümü yaptırtan araçların tıpkı montajdaki gibi de-montaj projesi/ Ek 1 belgesi ile işlem yapabilmektedir.Sonrası malüm Lpg işletirkenki işlemlerin aynısı .Fakat unutmadan diyivereyim montaj ile söküm arasında harcanan tutar çok yakın .
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |