![]() |
|
Sonbahar size gelmeden siz Peugeot'a gelin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 11:46 |
Peugeot’da bakım günleri başladı! 10 – 29 Ekim tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servisleri’nde tüm Peugeot modellerine yönelik olarak düzenlenen bakım kampanyası kapsamında yedek parçada %20’ye, işçilikte %10’a varan indirim fırsatları sunuluyor. Türkiye’nin 56 farklı noktasında faaliyet gösteren ve geniş bayi ağının parçası olan Peugeot Yetkili Servisleri, kampanya boyunca müşterilerinin avantajlı bir satış sonrası hizmeti almalarını garanti ederek, Peugeot marka araçları zorlu yol ve hava koşullarına hazırlayacak bakım işlemlerini marka normlarında gerçekleştirmeyi taahhüt ediyorlar. 10 – 29 Ekim tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servisleri’ni ziyaret eden Peugeot kullanıcıları, orijinal Peugeot yedek parça ürün gamındaki fren balataları, fren diskleri, bujiler, silecekler ve motor yağlarında %20, filtrelerde %15 ve işçilikte %10’a varan oranlarda özel indirimlerden faydalanabiliyorlar. Tüm bu avantajlara ek olarak kampanya kapsamında iki adet Michelin lastik satın alan araç sahiplerine 50 TL, dört adet Michelin lastik satın alan araç sahiplerine ise 100 TL değerinde Total yakıt hediye ediliyor. Düzenleyen NiyO - 17 Ekim 2011 Saat 10:02 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklınızda bulunsun, Peugeot servislerine gittiğinizde kesinlikle indirim isteyin, işçilikten diledikleri gibi indirim yapabildiklerine bir kaç kere şahit olmuştum, bu dediği miktarlardan fazla bile:) Servis bu yapar mı demeyin, canım ülkemde her şey olur:)
Niyo kardeşim teşekkür ederiz bilgi için ayrıca:)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne zaman indirim olsa bizde para olmuyo arkadaş
![]() |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servıs her turlu kıtlıoyor usta :) ındırm felan hıkaya :D bana h1 ampulu 20 lıraya takmıslardı ya olmaz boel bır sey :D :D
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Birde cila pasta boya koruma yanlış hatırlamıyorsam Kampanya yapıyorlardı Fiyatı 245 TL idi galiba.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
+1 Katılıyorum.Önceki hafta otomatik vites şanzuman yağını değiştirttim serviste.Sanayide korktum değiştirtmeye.Telefonla aradım 120 Tl fiyat söylediler,işçilik dahil.Tamam dedim gittim servise.Tanıdık vardı,onu buldum.Hem değişimi hızlı bitirdiler,hemde 90 Tl ödedim işçilik dahil :)))) Gelecek ay 80.000 bakımı öncesi triger+devir daimi değiştiricem.400 Tl dediler ama bakalım onu ne kadar düşürtebilicem :)
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |