![]() |
|
Arabam Kendi Kendine Duruyor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 22:43 |
merhaba arkadaslar bende 206 1.4 XR var.1 ay önce araba kendi kendine durmaya basladı.2.viteste giderken durmak ıcın debriyaja basınca araba durdu.ben galıba bırdaha olmaz dıye onemsemedım.son 2 gundur araba sureklı kendı kendıne hareket halındeyken durmaya başladı.sizce nedeni ne olabılır?ne yapmam lazım ne onerırsınız?cevaplarınızı beklıyorum.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lpgli mi diesel mi?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
mustafa206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Konum: uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin kardes
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
duruyor derken stopmu ediyor motor yoksa frenmi yapıyor kendi kendine?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
stop edıyor kardes
|
|
![]() |
|
bendede aynı sorun vardı benim arabam dizel ama.Hava filtre kutusunu komple söktüm başka bir şey için akışmetre vs sonra yeniden taktım düzeldi o zamandan beri hiç yapmadı.
aklıma gelenler; 1Yakıt ışığı yandıktan sonra hiç kullandınmı aracı birde son zamanlar?deponun dibinde biriken pisliği çekince yaparmış böyle 2rölanti motorunda sorun olabilir 3filtrelerde tıkanma olabilir hava yada benzin filtresinde 4bi yerlerde bir kablo temazsızlık yapıyo olabilir kış geldi malum havalar soğudu metal kısalır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
kardes bu sorun yazında basıma geldı.ben bunu servisine gotursem yapabılırlermı sence?
|
|
![]() |
|
yapabilceklermi bilmem ama yetkili serviste istanbulda şöyle bir uygulama var.Aracı alıyolar şikayetinle bakıyolar tespit edip gelip böyle böyle yapıcaz tutarı şu diyolar onaylarsan başlıyolar yapmaya onaylamazsan aracını alıp çıkıyosun.Diyelim onayladın yaptılar sorun geçmedi garantisi var ücretini geri bile alabiliyosun.Yetkili servis içn geçerli bu söylediklerim tabi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
kardes usaktayım ben bıldıgın yakın bı yer var mı :)
|
|
![]() |
|
:) bildiklerim içinde sana en yakını istanbulda peugeotun sitesinden öğrenebilirsin en yakın yetkili servisin nerde olduğunu.Fiyatlar tuzludur ama söliim y.servislerde ama işin garanti olur
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Benim başıma şöyle bir olay geldi daha öncede paylaşmıştım bunu bizim araçlar elektronik beyin olduğu için deviri algılamadığı zaman stop edebilyor diyeceksin ki nasıl şöyle oluyor, benim araçta (407) sağ tekerin iç tarafında motora yakın yerde bir soket var.Bu soket devir soketi.Eğer bu sokete bağlı kablolarda kopma veya temasszlık söz konusu olur ise bahsettiğin olayı yaşaman muhtemel. Bahsettiğim soket 206 da aynı yerdemi bilemiyorum ama böyle bir durum söz konusu faydası olabilir.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
:) tamam tesekkur ederım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
tamam kardes tesekkur ederım :) ben bı sanayıye ugrayayım :)
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun hocam, bence sanayide bildiğin bi usta yoksa hiç sanayiye girme, tanımadıkları adam olduğu zaman şöyle böyle diye sallamaya başlayıp adamın moralini yapmaktan başka bişey yapmıyorlar, üzücü ama sanayide esnafın geneli böyle. tabi hakkını veren ustalar yok mu var tabi ki ama onlarda malesef bize denk gelmiyor:)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hareket halinde duruyor derken viteste mi stop ediyor yoksa hareket halinde vites degistirmek icin debriyaja basinca mi stop ediyor? Düzenleyen koliva - 16 Ekim 2011 Saat 11:10 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
az beklersen kütahyaya peugeot servisi acılacak :) ama ne kadar surer bılemem |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Uşakta bir servis yok bildiğim kadarıyla geçtiğimiz yaz oradaydım bende ama saniye de (otogarın) orada bir ford cu var ben arabamın yağını falan oraya değiştirmiştim raşit ve nusret usta onların yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Bilgisayara bağlayıp arızanın nerefde olduğunu görebilirler galiba. yeride otogarın orada ki ana yoldan sanayi içerisine girince sol dan 3 üncü sokak ta olması lazım ford servisi tabelalarıda öyle ama peugeot ta da bakıyorlar işçilikleri iyidir.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
evet cok haklısın ama elımızden baska bısı gelmıyor :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
ben beklerım ama arabam beklermı bılmıyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa206
tamam kardes cook tesekkur ederım.oraya ugramam lazım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |