![]() |
|
307 ön aks arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 22:38 |
307 aracımda önden gelen ve bazen gidip bazen gelen bir ses var başına gelen varmı arkadaşlar .ilk geldiği an hafif viraj ve yokuşta sola dönerken geldi alttan sanki demir sürtmesi gibi bir ses araç esnedikçe duyuludu gün boyu ondan sonra bir anda gitti.bazen ilk kalkışta küt ediyor viraj demir çubuklardan şüphelendim ama baktırdım sağlam aks sol aksa baktırdım asılınca elimle küt ediyor usta acelesi yok götürür bir süre dedi ama içime kurt düştü bir kere başıan gele varmı
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede sesler vardı demirim demire sürtmesi gibi istepne lastiğin orayı komple ıvır zıvırdan temizledim ses mes kalmadı.Tak ediyor ama arada ön takıma baktırdım sorun yok dediler davlumbaz sallanıyo ondan şüpheleniyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aks titretir. şayet titreme varsa genelde sağ taraf çabuk bozulur. bi söktür motor kısmında lale kafası vardır ve genelde bunların içinde zamanla çukurluklar oluşur onları kaynakla dolduruyolar aynısı başıma geldi sorun 75tl ye hallolur
saygılar |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
titreme yok araçta ilk kalkarken bazen ses geliyor bazen kasislerden geçerken sanki demir bir parça var altta tutup sert bir şekilde bırakınca araacın demir bir parçasına vuruyor gibi bir ses bariz içerden duyuluyor
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
kardeş parçanın adını bilmiyorum ama ön iki teker arasında uzun bi metal cubuk var onu yukarıya tutturan kısım gevişeyince o sesi yapıyo benim 307 de de benzer sorun vardı usta araya bi lastik sıkıştırdı ses kesildi
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |