![]() |
|
307 hdi 1.6 2005 camlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 19:59 |
slm arkadaşlar dünden beri aracımın camları kumandadan kapanmıyor acil çözüm gerekiyor ..yardım için tşk. kumandaya basılı tutunca tık diye ses geliyor ama camlarda hareket yok...elle kapatıyorum...
Düzenleyen heffera - 15 Ekim 2011 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım aküyü söktünüz!
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
pc ye bağlatıp yeniden tanıtım yaptırdığınızda eski haline dönecektir ....
![]() |
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
ondan olurmu dün arkadaşlar çıkarır gb yapmışlar aküyü ..çözüm nedir...? akünün çıkmasından başka etkilenen aksam olurmu.. tşk.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
ön 2 camı indirim sonra yukarıya kaldırın tuşlardan elinizi çekmeden 5-6sn daha bekleyin sonra camları acıp aracdan inin deneyin, aktif olacaktır.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
hemen deniyorum..5 dk..
|
|
![]() |
|
tşk ...anında çözüm ... düzeldi 10 sn felan elimle tuttum..düzeldi...akü sökümünden başka neler etkilenir? |
|
![]() |
|
Rc.E. birde sunroof var bildiğim kadarıyla,akü söküldükten sonra pasif hale gelen özellikleri, onların tuşlarına uzun basarak tekrar aktif hale getirebiliyoruz.Pc ye bağlatmaya gerek yok,bu devirde akıl bile danışsan para istiyor çoğu servis :S
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
22 dakikada problem çözüldü heralde forumda rekor kırdınız.
![]() |
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bende birşey sorayım geçenlerde yağmur yagıyodu arabaya bindim silecekler kapalı oldugu halde çalışıyodu yolda giderken silecekler hızlı çalışıyor yavaslayınca sileceklerde yavaşlıyordu, kolla biraz oynadım yol bilgisayarı olduğunuda o zaman öğrendim yok diye biliyordum neyse kolla alt üst biraz uğraştım ama artık silecekler otomatik çalışmıyor, acaba arabada yagmur sensörü varda benmi bilmiyorum yoksa kolmu bozukduda kendiliğinden çalıştı.
|
|
![]() |
|
Kardeş aracın avatardaki 106 ise senin silecek kolunda problem var,106larda yağmur sensörü olduğunu sanmıyorum :)Araç nedir?
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
avatardakini sattımda resmi kaldı hatıra :) şimdiki 307 2004 1.4hdi xr |
|
![]() |
|
Sileceğin ilk kademesinde auto yazar.yani ilk kademede bırakırsan yağmur yağdığında şiddetine göre hızlı veya yavaş çalısır, diğer kademeler ise manuel olarak çalışıyor.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |