![]() |
|
MOTORU KORUYAN KAPAK YOK MU? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 19:25 |
Merhaba ben 2000 model pejo 1.4 presence aldım ama bu aracın motorunu koruyan alttaki kapağı yok. bu genel olarak pejolarda olan şeymidir? bi zararı dokunurmu. bide benim aracın ara sıra sabahları çalıştırıp gaza basmayınca hemen istop ediyor. bi süre çalışınca düzeliyor sizce bu sorun neden kaynaklaıyor olabilir?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın ne benzinmi dizelmi tüpmü? Bunları imza kısmına yazarsan ayrıca kendini tanıtırsan nerelisin ne iş yaparsın vs daha iyi yardımcı oluruz.
|
|
![]() |
|
kapak dediğin şey karter koruyucu ise eğer standart olarak bulunmuyor.
kendin extra ücret verip taktırıyorsun. çelik olanı 80-100 civarı birşey.
bende sonradan taktırdım.
not: konu açarken tüm harflerin büyük font olmamasına dikkat ediniz.bilginize...
Düzenleyen maverick - 15 Ekim 2011 Saat 21:22 |
|
![]() |
|
+1
![]() Katılıyorum...
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
araç benzinli arkadaşlar gidişinde çalışmasında problem yok. sadece özellikle sabahları araç ısınana kadar bu şekilde istop ediyor. oda gaza basmazsanız. basarsanız sıkıntı olmuyo. ama açıkçası korkmuyo değilim beni dağda bayırda bırakır diye. o yüzden kısa süreli duraksamalarda aracı istop etmiyorum.
|
|
![]() |
|
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
şahin peugeot da 90 tl demişti murat abi sponsorumuza danışabilirsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |