![]() |
|
Bana sigara bıraktıran video |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:46 |
Bu vidyoyu izleminizi isterim ,çünkü bu vidyo bana 1.5 sene önce sigara bıraktırdı . Daha önce iğnesine kadar denedim hiç bir fayda görmemiştim , hani derler ya kafada bitirecen işte bu video bunu için .
BİRAZ UZUN AMA VAKTİNİZ OLDUĞU ZAMAN KESİN İZLEYİN http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigara içmediğim için kendimi gerçekten çok mutlu ve şanslı hissediyorum.....
|
|
![]() |
|
sizinde iradenize sahip çıkarak sigarayı bırakmanız takdire şayan bi durum bi daha başlamamak dileğiyle sağlıklı nefesler....
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Ben 6 yıl içtim 1 gece sinirlendim ve bıraktım sadece 1 gece günde 2 paket içiyordum bırakalı 8 9 ay oldu..Hala balgam ve ağrı hissettiriyor öksürdükçe böyle lanet birşey..
![]() ![]() |
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bırakalı 10 ay oldu, 1 paket en fazla 2 gün gidiyodu. denemek başarmanın yarısıdır derler denemeyen bırakamaz. 3. denememde başardım.. tamamen akılda bitirmek çok önemli.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
abicim bendekide tamamen el alışkanlığı gibi bide anksiyete yapıyo içmeyince, bişeylerle uğraşırsam içmiyorum ama boş olduğum vakit anında elime alıyorum. inşallah bırakırım bende
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
ben günde 2 paket sigara içiyorum bu akşam ben de kurtuluyorum bu sigara meretinden :)
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Amin cümlemize sağlıklı bir hayat dileğiyle... Sigara illetine hiç bulaşmamış olmanız inanın bir servet değerinde. Öyle tirilyonluk insanlar tanıyorumki sigarayı bırakmak isteyip bırakamayan.
|
|
![]() |
|
Size tavsiyem bu alışkanlığınızı ilk önce başka alışkanlıkla değiştirebilirsiniz.
Tesbiğ çekmek ve sallamak Sakız çinemek Sigara parasıyla en sevdiğiniz yiyeceklerden almak ,arabayla geceleyin eylencesine şehri dolaşmak ![]() Bunlar ve bunun gibi şeyler bilinç altınızda sigara içmeyince kendim için neler yapıyorum diye kazınacaktır . Buda paket almamanız için büyük bir destek olacak ( Ne sigarası biraz süt ve muz ne güzel gider gibi ![]() Bir süre içmeyip bidaha içtiğizde ağzınızın kokusu vucudunun enerjinin nasıl olduğuna dikkat edin bunlar sigaradan sizi uzak tutar. Aksiyete içinde sigara içtiğiniz zaman oluşacak hastalıkların riskinin nası artığını düşünün , aksiyete olacaktır ama sigara içince ![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
tesbih ve sakız mantıklı ben sağlık için bırakacağım sabah kalktığımda ağzımdaki sigara kokusundan kurtulmak ve spor yaparken nefesteki kesilme en önemli desteğm olacak.
|
|
![]() |
|
Önemli olanda sağlık saten diğerleri piskolojik olan sigaraya piskolojik bi karşıt oluşturmak için . Özellikle bu kişi öğrenciyse sigara paralarını sevgilisiyle yerse baya bi etkili oluyor
![]() |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla video etkili gibi şu an vaktim yok ama akşama izliycem bu videoyu umarım faydalı olur :(
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Olacağı kanısımdayım yanlız videoyu kımsenın olmadı kafanızın rahat dikatinizi vereceğiniz bi ortamda izleyin
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha şuan işyerinde oldugumdan izleyemiyorum ama inşallah güzel bişeydir
günde 3 3,5 paket içiyorum igne nikotin bandı,sakızı hiç bi işe yaramadı |
|
![]() |
|
Naptın abi sen,
![]() Birgün 24 saat , bunun 8 saati uykuya çıksa, 1saatte yemek olsa kaldı 15 saat 3paket = 60 dal sigara ! 15:60 = 0.25 = yani 25 dk eder. Bir sigara 10dkda bitse ,15dkda nabız normal seviyeye düşse = 25dk yani nabzınız hep yüksek , yazık be abi ALLAHIN size verdi bu vucuda ![]() ![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
aslında yarısı boşa gidiyor
yazılımcıyım ben sigarayı yakıp küllüge koyuyorum bi dönüyorum bitmiş :) tam içtiklerimi saysak 1 1,5 paket felan ama dumana gene maruz kalıyoruz |
|
![]() |
|
İyi gine hesap biraz iniyor , yoksa gazla çalışıon be abi
![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bırakıyorum dedım bı saat oldu ve cok canım ıstıyor ya :)) daha cok erken bu kadar erken olmasını beklemıyordum :S
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
3. gün enzoru oluyor ,1 hafta sonra istek gittikçe azalıyor, 1 ay sonra yemekten sonraki istek komple bitiyor . Biraz sabır
![]() Düzenleyen zavur - 15 Ekim 2011 Saat 23:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |