![]() |
|
307 yag basıncı yetersiz hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duse ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 22:35 |
iyi akşamlar arkadaşlar benim bugün başıma gelen problemi aktarmak ve cözüm önerisi almak istiyorum arabam 307 2002 1.6 xr aracı ilk calıştırmamla beraber yag lambası yandı stop la beraber ardın dan yağ basıncı yetersiz hatası ekranda belirdi sizce ne gibi bir problemle karşı karşyayım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağını kontrol ettinizmi?
|
|
![]() |
|
duse ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ettim hatta normalin biraz üzerinde degişimde öyle koymuşlardı başka bişey ola bilirmi acaba
|
|
![]() |
|
bide gaza bastıgımda söndüğnü söylemeyi unutmuşum arkadaşlar
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ pompası yetersiz kalıyordur veya yağ müşirinde sıkıntı vardır.
|
|
|
|
![]() |
|
basrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
yağ fazlaysa yağ müşürü değer okuyamaz dediğin arızayı verir eksiksede verir yağ pompası bozuksada verir 1 litre fazlaysa yağ yağını boşalt
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yağ müşiri veya yağ pompası ama gaza basınca sönüyorsa büyük ihtimalle yağ pompası
|
|
![]() |
|
ccolak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Aynı arızayı bende de vermişti az kalsın motoru kucağımıza alıyorduk. Arıza uyarısı olduğunda bende sizin gibi kontrol ettim herhangibir yağ eksilmesi veya kaçak görünmüyordu. Ertesi gün servise götüreyim diye çalıştırınca bütün yağ alttan boşaldı, neyseki sokaktaki çocuklar görüp uyardılar.
Meğer yağ değişimi sırasında servisteki çırak filtrenin takıldığı yerin kapağını fazla sıkınca çatlatmış. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |