![]() |
|
citroen??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 20:37 |
Arkadaşlar hepinize iyi aksamlar işlerden dolayı pek giremıyorum foruma kusura bakmayın :)
Gecenlerde citroen servisine gıttım, ön lastıklerı soktuler dısklerı temızledıler dıskdı heralde bıseyler sıktılar sıldıler süpürdüler 2 saatt temızlık yaptılar araca.
Hafif bi ses geliyodu ses kesildi.Borcum nedir diye sorduğumda ilginç ve alışık olmadıgım bi cevapla karşılaşdım :)
Borcunuz yok buyurun çay için dediler.Tamam parça değişimi fılan olmadı ama adamlar ugrastı servis sonucda 5 kuruş para almadılar.ben ne zaman peugeot servısıne adım atsam mınımum 30 lıra verdim(bu arada aracım peugeot 206)
Yorumu size bırakıyorum hayırlı akşamlar....
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....peugeot un da bu konuda gerçekten işine ve müşterisine önem veren servisler biliyorum peugeot servisleri kötüdür yada paragöz dür diye bir genelleme yapılmasın lütfen...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Demekki citroen e gecme zamanımız yaklaşıyor :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
bi c4e bindim geçen gün kırmızı renk 2006 modelmiş otomatik :) sonra kendi 307ime bindim , dedim ki dünya varmış:)
|
|
![]() |
|
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
![]() ![]() ![]() ![]() |
genelleme yapilmasada peugeot genel olarak paragozdur diyebiliriz.....sadeca belli basli servisler(parmakla gostericek kadar az) kendi ozel musterilerine jestler yapiyor......
iyi aksamlar
|
|
407 berline yer ucagi.....
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
sırf servisdeki ilgi alaka içinde araba markası seçilmiyor ki,keşke öyle olsa
daihatsu servisine gittik arkadaşımın jeep gibi bir arabası var ne olduğu belli değil dedim ki ben bu zamana kadar servise gitmemişim ki sanki evimdeydim .
sanayinn biraz konforlusuymuş bizim gittiklerimiz(peugeot,ford.wv,toyota diğerlerini bilemiyorum)
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
bilindiği gibi vw gurubu seat audiyide kapsıyor. bi kere audi servisine gittiğimde duvarda işçilik saatleri vardı. fiyatları biraz sıkıyorum tam net söleyemiyeceğim mesela saatlik seat 40 tl vw 60 tl audi 100 tl :)
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
c4 ile 307 arasında o kadar kalite ve konfor farkı varmı peki?yani bizim pejo 307 miz daha mı klas? :)
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
ben aracımın bakımlarını huyundai servisinde yaptırıyorum sebebi şirket araçlarımızı oraya götürdüğümüzden çok samimi olduk servisin sahibi ve ustalarıyla ve 306 dan çok iyi anlıyor servisin sahibi.
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
hemen citröen diye bir site açalım |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
esnaf farkı. Esnaf var, Kendini esnaf zannedenler var.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
aynen öyle esnaf farkı .
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
bu tüm peugeot servislerinin paragöz olacağı anlamına gelmezki. ayrıca ben yetkili servise gitmiyom
Sanayi :) |
|
![]() |
|
geçenki masrafıma kadar hep yetkili servise giderdim ama bana öyle absürt bir rakam çıkardılar ki yağ sızıntısı için, eyvallah dedim, artık sanayide (Osman abimiz sağolsun) bir ustam var, arabamı gözüm kapalı bırakıyorum ona, çok şükür geçen yeniden kontrole gittim tertemiz sorun yok:) Kesinlikle esnaftan esnafa fark var..
|
|
![]() |
|
belkide kendi arabam olduğu içindir bilmiyorum ama c4 ün içinde böle bi kasıldım gibi geldi. inip 307imde yayıla yayıla gidince dedim ki 307 sensin:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |