![]() |
|
307 Bagaj Açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 17:07 |
Arkadaslar arama yaptim ama net bir sonuca ulasamadim oncelikle bundan dolayi kusura bakmayin. Basliktanda anlasilacagi gibi bagaj acilmamaya basladi. Bi tamirciye gidecegim kesinde hani dedim belki sigortasi vardir ayri pek anlamam ama basit bi olaydir belkide hic bilgisi olan varmi bu konuda.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni dedigin sekil tornavidayla acabiluyorum sadece en son kitlenmeden onceki gunde kapanmiyordu geri atiyordu. Simdi hic acilmiyor.
|
|
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorun bendede vardı gress yağı sorunu çözdü sanda faydası olabilir.....
|
|
![]() |
|
bagajın kilit yerlerine bas vd40ı gres yağını düzelir takılma yapıyosa.
ama bizim arabalarda hareket edip durduktan sonra şöför kapısını açmadan bagaj açılmıyo kendini kitliyor otopark giriş kontrollerinde denk gelmişsinizdir illa bagajın açılması için benimde kapıyı açmam gerekiyor.onu algılayan sensörmü artık neyse ondada sorun olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Biraz baktimda bendeki sorun takilma degilde bastigimda hic algilamama gibi bi sorun var gibi geldi bana o yuzden acaba ayri bir sigortasi falanmi var dedim o bagaj kolundaki dugmenin .
|
|
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Manuel arabanın gözünü seveyim...
![]() Bazen kontrollerin manuel olması işe yarıyor.Problem için geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bagajı ileri doğru bastırarar tetiğe dokunun.. Eğer yine olmazsa.
Arka koltulları yatırıp elinde bi tornavida ile bagaja gireceksin. Bi kişi dışardan tetiğe devamlı basacak sende tornavida ile kilidin mandalını bulup ittireceksin. Merak etme acılacaktır ![]() Açıldıktan sonra kilidi güzelce temizleyip yağlamayı unutma |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Koltuktan girdim tornavidayla actim ama yaglamayi falan denemedim. Kapatinca yine kilitleniyor:( bide yarin temuzleyip yaglayip deneyeyim bakalim
|
|
A Rh(+) |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
bagaj kilidiyle sorunun alakası yok yağlama veya vd40 ile halledilebilecek bi arıza bagaj açma butonun tırnağı kırılmıştır muhtemelen onun değişmesi gerek anlattığınza göre
|
|
|
|
![]() |
|
aynısı başıma geldi kilide giden demir cubuk var o yerinden çıkmıştı. koltukları yatır arkadaki plastiği çıkar bi bak derim
geçmiş olsun |
|
![]() |
|
RedCorner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Marmara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedCorner
yeni 2003 model 307 1.4 70 HP sahibiyim, AVM ye girişte otopark kontrollünde iki defa bu problemi yaşayınca çözüm için arattığımda sizin bilgi paylaşımınıza ulaştım. Teşekkürler Hüseyin bey,
|
|
![]() |
|
TemsanOTO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Çıkmacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TemsanOTO
Bagaj elektirikli kilidinin motoru arızalı olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |