![]() |
|
207 multimedia |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 22:32 |
Hepsinde navigasyon ve tv mevcut yazdıgım isimleri google da aratın bulursunuz farklı sitelerden..
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlarda navigasyon özelliği varmı varsada tam kullanabilirmiyiz bide hangi siteden aldınız fiyatları
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan 3 ürün var tam istediğiniz özelliklerde olan ve 307 aracın hem direksıyon kumandasıyla uyumlu calısan ve teybin oldugu boşluga cuk diye oturan bunlar.
1-fly audio 307 oem (fiyat 1500-2000 TL) 2-Kamosonic 307 oem (fiyat 1000-1150 TL) 3-Navigold 307 oem (fiyat 1000-1150 TL)
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
valla bende 307 aracıma düşünüyorum tam yerine otururmu acaba diye korkuyorum yada tam yerine oturanı bilen varmı cd changer bozulmuş komple çıkarıp yerine takacağım bi şey düşünüyorum 750 tl ile 1000 tl arası bi bütçe ayırdım bide kumanda kolu uyumlu arıyorum
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Siz hangisini tercih ettiniz kamosonic mi fly mı?
|
|
![]() |
|
ist_burak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ist_burak
Alacağınız ürün FlyAudio yada Kamosonic OEM marka cihaz olsun. Çünkü bu markalarda direksiyon kumandası kolu uyumlu ekstra bir parça kullanmanıza gerek kalmıyor yane. Ben siparişi verdim bekliom şu an OEM ürünü çok da iyi olcağını tahmin ediyorum.
|
|
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çalıştığını gösteren resim video varsa göstersin. Yoksa biraz zor. Forumda 207 sahibi az ve bu işlemi yapan yok. Benim alacağım kiti satan kişi 207 için almış ama dediğim gibi 206+ için üretilmiş ve busdan dolayı çalışmamış. Sizde bu durumla karşılaşabilirsiniz. Özel mesajada inceleme sonrası cevap atıcam .
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2009 model 207 sw aracıma multimedia sistem alıcam bir sitede bu ürünü gördüm direksiyon kumandasıylada uyumluymuş satıcısına sordum.
Bu ürünü aranızada kullanan oldumu? Ayrıca teknik bilgisi olan arkadaşlara soruyorum direksiyon kumandasıyla gerçekten uyumlu çalışıyor mudur?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |