Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 aracımın kıyaslanması corolla-307-corsa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3 aracımın kıyaslanması corolla-307-corsa

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 aracımın kıyaslanması corolla-307-corsa
    Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:08
Evet arkadaşlar binici olarak şimdiye kadar sürdüğüm 3 aracı kıyaslamak istiyorum, imzamdaki araçlar ve 2yıldan fazla sürdüğüm 307 xt otomatik...

3 aracın sınıfı farklı olsada ben her araç için kıyaslanabilecek ortak noktalarda kendi izlenimlerimi sunmak istiyorum.

1)şanzıman:3 araçta otomatikti,tabi 307nin kmsi diğerlerinden yüksek olsada, corollada geçişler hiç hissedilmiyordu,corsada corollaya yakın,ancak 307 bazen vuruntu ve şanzımanda sapıtma oluyordu,ancak 307deki triptronik vites diğer araçlarda yok bu yüzden sürüş zevki yok.

2)yol tutuşu:307nin yol tutuşu çok iyiydi virajlara giriş çıkış,frenlemede tepki gibi özellikleri corsadan çok daha iyi, corsa ileri hızlarda güven vermiyor,corolla ise sedan oldugu için ve 205 tabanlı lastiklerinden dolayı iyi sayılır ama favorim 307

3)malzeme kalitesi: iç malzeme kalitesinde net olarak corsa 1. sırada,corollada orta aksam gıcırtı çıkarıyor bu yönden eksi,307 ise bence son sırada yıpranan döşemeler kırılan kol dayama içe göçen airbag kısmı, güneşte rengini kaybeden yol bilgisayarı vs. 

4)motor gücü: 307 110 hp 4 vites, corolla 125 hp 4 vites, corsa 90 hp 4 vites, bu durumda performans beygir gücüyle doğru orantılı ancak,benim favorim her türlü corolla yüksek hızlarda dahabelli ediyor kendini,corsa ise 90hp olmasına rağmen 12.4 sn lik 0-100 hızlanma ve roketlemedeki tepkimesiyle 1.4 motoru küçümsememem gerektiğini söyledi bana.

5)konfor:307 tartışmasız 1 numara, sürücü koltugu olsun arka koltuklar yan koltuk olsun,neresinde oturursanız oturun aldıgınız konfor ,diğer araçlarda yok uzun boy ve kiloya rağmen 307de inanılmaz rahat ediyordum, corolla ve corsada bu rahatlık yok,corollanın ön tarafı rahat ve keyifli olsada arka koltuklarda diz mesafesi çok dar ve konforsuz, corsa ise 4 metre olmasına rağmen bence idare edecek bir konfora ve genişliğe sahip.

6)fren ve güvenlik:3 araçtata abs var,esp yok ancak bence corolla ve corsanın fren mesafesi 307ye göre daha az ayrıca 307de abs çok çabuk devreye giriyordu diğerlerinde ise bu durum bu kadar çabuk değil. 

7)yakıt tüketimi:direk şehir içi değerleri vereyim:307 10.5-12  litre arası yakıyordu,corolla 9-9.5 arası yakıyor.corsa ise 8.8-9.5 arası değişiyor(her benzin almada sıfırlayıp hesaplama huyum vardır :)

aklıma gelen bunlar başka sorunuz olursa cevap veririm,

özetlemek gerekirse, 307nin konforu dizaynı ve bana göre tam bir genç arabası olması tercih edilmesini sağlıyor,corolla daha az masraf açan daha iyi bir motora sahip olsada sürüş zevki 307 kadar değil corolla biraz daha yaşlı arabası,ileride tercih edilebilir,corsa ise benim çok hoşuma gitti, iç dizaynı orjinal ses sistemi,spor paketi ve 90hplık motoru ile tam bir şehir arabası.
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)
Yukarı Dön
Long Beach Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:18
opel, üretildigi ülkede emekli arabasi diye biliniyor-adlandiriliyor. Türkiyenin sahini gibi ayarda. Makina olarak iyidir, fakat geri kalani toyotodan iyi degil.
Bu yila kadar sahibi olarak kullandigim marka ve modellerin sayisi 25 senede 15 adet (307 sahibi olarak kullanmadim ama, kullandigim kadariyla konforu yerinde diyebilirim, corsadan ve toyotodan konforlu)
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:23

tespitler çok doğru... ama ben toyota derim sonuçta... parça ömrü, sorunsuz ve masrafsız oluşu çok iyi özelliklerThumbs Up

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:26
ADAC.de  den bakabilirsiniz, avrupada en az yol yardimi alan markalarin basinda da toyota gelir.
Yukarı Dön
gozem Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gozem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 01:15

Düzenleyen gozem - 14 Ekim 2011 Saat 01:16
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
Yukarı Dön
gozem Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gozem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 01:16
Orjinalini yazan: gozem gozem Yazdı:

Yaşadığınız deneyimleri paylaştığınız için teşekkürler.
307 nin yeri ayrı benim için ama, bu 3araç içinde mükemmellik adına favorim Corolla
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 01:20
GTI' dan başkasını tanımam
Heart MY PUG :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Long Beach Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 05:18
Nasrettin Hocaya sormuslar
-hoca dünyanin merkezi neresidir?
hoca cevap verir
-ayagimin altidir, inanmayan ölcer  Sırıtma
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 07:14
Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

Tarafçı olma Cool.

Toyooo toyootaa :D
Giderim senle her yola kalırsam alırlar en kısa zamanda.
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:02
toyota illaki en dayanıklısıdr ama zevk almakta lazım araba sürerken birde,

4litre yağ yağ filtresi arka balatalar 350 tl serviste,(30 bin  bakımı)

40 binde büyük ihtimalle hava ve benzin filtresi ve ön balatalarda değişir 500 tl fiyat çıkıyor,yani pug servisine o kadar laf atmayalım hepsi birbirinin aynısı,ha toyota servisinde garanti kapsamında suçu hep kendilerinde arıyorlar ve daha ilgililer ayrı mesele.

2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:24
Orjinalini yazan: Engin Tepe Engin Tepe Yazdı:

Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

Tarafçı olma Cool.

Toyooo toyootaa :D
Giderim senle her yola kalırsam alırlar en kısa zamanda.

Yapamıyorum elimde değil Embarrassed
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 11:42
arkadaşlar genel olarak inceleyecek olursak 2011 model toyota corolla aracı 0 km almış ve 20000 km olmadan satmak zorunda kalmış birisi olarak,toyotanın 90 lı yıllardaki o efsanevi kusursuz motor ve mekaniği artık maalsef yok,dizel konusunda ise tamamen beceriksizler.corollayı örek verdim çünkü o efsane olan ae101 kasa dünya üzerinde satış rekorları kırdı,opel in ise bence bugune kadar yaptığı araç insignia dir.peugeot tipik fransız,moda başkentinden çıkıyor tasarımları onun için hep cezbedici oluyor.corollanı yerini bence artık auris alıyor,piyasada zebil gibi benzinli auris olması da bu düşüncemi destekliyor.2007 model e sonra dizel ve multimod corollalar tam bir hüsrandır kullanıcıları için.

şu sözü hatırlatmak isterim ' değişmeyen tek şey değişimdir' ama bu keşke hep olumlu yönde biz tüketicelere artı değer sağlayacak şekilde olsa,ben inanıyorum ki milletler ürettikleri yarattıkları ürünlere kendi kültürlerinden ve değerlerinde bir şeyler de katıyorlar.fransızlar o yüzden sık,almanlar sürekli bir yarış ve yenilik içinde,japonlar ise dayanıklı olmaya çalışıyorlar.

Ben burdan toyota ya biraz daha yüklenmek istiyorum :) amacım karalama değil ama gidiş hatta iyi değil umarım yeni yılda toparlanırlar ve diğer bütün markalarda bunu örnek alır.son zamanlarda yolda çekicilerin üstünde  gördüğüm araçların büyük bir çoğunluğu toyota(özellikle corolla,muhtemelen bir çoğuda dizeldir.) ve ford(focus)evim sanayi bölgesine yakın olduğu için ciddi anlamda araç taşımasına şahit oluyorum, aynı şekilde birçok yetkili serviste bu civarda.bana soracak olursanız şu sıralar alınacak en güzel araç skoda :) özelliklede gücü yeten varsa süperb.ciddi anlamda sınıfının çok çok üstünde bir araç.

Düzenleyen mimitt - 14 Ekim 2011 Saat 11:44
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 12:48
bence opel gerçekten sağlam ve kaliteli araç üretiyo babamda 2009 astra enjoy var yol tutuşundan tutun konforuna kdr sınıfındaki araçları ikiye katlar bikere hiç savurmuyo astrayı sürüp ardından 206 mı sürünce bisiklete binmiş gibi oluyorum :))
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
musictime Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
01 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı musictime Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 15:32

elbette toyota hele hele 99 98 model gli corollalar millet halen 17-18 veriyor benim 206ım 2006 model 17,500 anca veriyorlar

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 15:41
Her aracın kendıne gore avantajları dezavantajları vardır. ae92 ve ae101 lerde en nefret ettıgım sey ıse fren yapıldıgında aracın kıcını havaya kaldırmasıdır. Ayrıca suspansıyonu gayet konforlu olup yol tutusu zayıftır. Arkası cok cabuk savrulur...

Ama onun harıcınde 91-94 arası olan modeller japon olmakla bırlıkte halen daha ıyı para ederler ve musterılerıde boldur. uzun omurlu dayanıklı rahat araclardır.

Daha once sahıbı oldugum ıcın ıyı bılıyorum...
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 16:29
toyotaturkey olmuş burası yahu. Confused Opel de kullandım, toyota da kullandım ama en zevk aldığım aracım 307. Arabamı park ettikten sonra bile dönüp dönüp bakıyorum. Sağlamlık, sorunsuzluk iyi şeyler ama Biraz da ruh lazım be arkadaş. Ruh da Peugeot'da var. (Bizim binebileceğimiz arabalar arasında bir de Alfa Romeo' da tabii ki Gülme )
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 16:32
Orjinalini yazan: orhanax orhanax Yazdı:

toyotaturkey olmuş burası yahu. Confused Opel de kullandım, toyota da kullandım ama en zevk aldığım aracım 307. Arabamı park ettikten sonra bile dönüp dönüp bakıyorum. Sağlamlık, sorunsuzluk iyi şeyler ama Biraz da ruh lazım be arkadaş. Ruh da Peugeot'da var. (Bizim binebileceğimiz arabalar arasında bir de Alfa Romeo' da tabii ki Gülme )

Yok canım o kadar da degıl Gülme. Elbet herkes cesıtlı araclar kullanıyor. Her arabanın kendıne gore guzel yanları var. Bende suanda aracımdan cok memnunum. Bıraz evvel bıle aracıma camdan soyle bır baktım kendımce mutlu oldum. Rabbıme sukurler olsun kı zevkle keyıfle kullandıgım bır aracım var...
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 16:51
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: orhanax orhanax Yazdı:

Yok canım o kadar da degıl Gülme. Elbet herkes cesıtlı araclar kullanıyor. Her arabanın kendıne gore guzel yanları var. Bende suanda aracımdan cok memnunum. Bıraz evvel bıle aracıma camdan soyle bır baktım kendımce mutlu oldum. Rabbıme sukurler olsun kı zevkle keyıfle kullandıgım bır aracım var...

Tabii ki kişiden kişiye değişir zevkler ama arabamı satıp aynı paraya alabileceğim, aynı parayı bırak, iki katı paraya alabileceğim hiç bir araba göremiyorum. Tamam, yalan söylemeyeyim; bir Alfa Romeo 159' a asla hayır diyemem. Dil Çıkarma Ama o kadar...!
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
DRIVER34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DRIVER34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 18:08
valla hep 20 yaş ve üstü kullandım, çok uğraştırdılar beni az yollarda da kalmadım ama onların zevki bir başkaydı, şimdi allahıma bin şükür 307'im var güzel bir araba, sorunsuz maşallah ama yinede sorsanız 1967 model bir mustang'a hiçbir şeyi değişmem ama yinede seviyorum arabamı... 
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 18:34
en iyi araba cebindeki anahtarın çalıştırdığı araba. 16 yıl slx e bindik bence en iyi araba oydu. onu saatık doblo aldık bence en iyi araba doblodur(oblo hala duruyor). şimdi 307im var bence en iyi araba 307. elalemin arabası beni hiç ilgilendirmiyor :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6524 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 427 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 553 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 312 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5074 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 586 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 384 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 641 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 227 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 547 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 753 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2244 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1012 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5549 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4788 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2022 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 507 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2186 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37263 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English