![]() |
|
Böyle bi hobisi olan var mı ? :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 20:19 |
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstadım, biz bunun ötv sini ödeyemeyiz ki. Böyle bir hobimiz olması için hayal kursak bile hayalin vergisini alırlar bizden.
|
|
![]() |
|
yalnız bu bir hobi değil.biraz modifiye edilmiş oyuncak haline getirilmiş insansız hava aracı minyatür anka.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Minyatur hava aracı bunlardan katt katt fazla farklı.
Bunlar kısa mesafeli. onlar bilgisayarlı.
Bunlarda modifiye edilebilir.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
İnanılmaz birşey bunları görünce insan kendisini komplo teorilerinden alamıyor...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Satılık ile ilgili hiç birşey bulamadım :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
benim motorlu destere motorundan tank yapma planım düşündüğüm kabar çılgınca değilmiş :)
bunu anlamış oldum :) |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
videodaki model ucak 20.000 euroya malolmus. Uzun yillarin ugraslari sonucunda emekli biri tarafindan hayata gecirilmisti. ( Türkiyeden emekli degil
![]() BAE havayollari bu modeli satin almak istemis ama sahibi satmamisti. Gercek jet türibinli ucak benzini (kerosen) ile calisiyor, cok istememe ragmen canli olarak göremedim ![]() Bu kadar bütce ile olmasa da daha makul bütce ile daha kücükleri de yapilabilir. Gerekli tüm malzemeler hoby dükkanlarinda satiliyor. Para yok bu isler icin diyenler bence gercekci degiller, 5.000 - 6.000 TL ye araba icin ve hicbir getirisi olmayan islere harcayanlarin söyledikleri ne kadar gercekci olur ayri konu. Neticede zevk meselesi ama, bu ve bunun gibi ugraslar ülkenin ileriye gitmesinde faydali islerdir. IHA denilen, insansiz hava aracina milyar dolar ödeyipte satin alan ülkenin vatandaslari, mangali gördümü kül birakmazlar. Kan akitma-kanlari ile toprak sulamadan baska ( o da sadece laf-ü güzaf)... Kizilaya gidipte kac kere kan bagisi yapmis olduklari, yada olmadiklarini da Allah bilir.... Topragi sulayacagina ( palavra tabiiki ) 1 ünite kan vermenin yeri geldiginde 1 can kurtardigini bilselerdi.. Allah bu sulamacilara bile, 1 ünite kana ihtiyaclari oldugunda kolayca bulmayi nasip etsin. Basina gelmeyen bilemez tabiiki bu dediklerimi Düzenleyen Long Beach - 13 Ekim 2011 Saat 21:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
20 bın euro mu
![]() |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
evet 20bin euro ve bu parayi kurusuna kadar cebinden harcayanda bir emekli. Maasindan artirdigi (calisirken) birikimlerle (uzun yillar tabiiki) tüm detayina kadar kendi emegidir.
Siz "Vecihi Hürkus ve Nuri Demirag " adini duymus olsaydiniz, bir degil iki Türk görmüs olacaktiniz/okuyacaktiniz demek daha dogru olur. Belki yasiniz elveriyorsa "Melike Demirag" biliyor ve dinlemissinizdir, evet dinlemek ![]() Nuri Demirag'in torunu Melike Demirag. 1925'ler de bu ülkede ucak fabrikasi da vardi, simdiki gibi herseyi hazirdan alip tüketici mir millet degildik. Neden oldu- nasil olduya girmek icin buradaki ortam uygun degil, biraz siyaset olacak çünki. Atalarimiz, simdiki lümpen takiminin 3 kelimelik ( 4 olursa ezberi zor ![]() Cok sükür tekrar 1925 lerdeki ivmeye gelmek üzereyiz tekrar, milli ucak projesi de var, %100 yerli savas gemimiz de var, %100 yerli otomobil de 2 seneye kalmaz baslar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
İnşallah :)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu tar işler yurt dışında daha revaşta burda ugraşınca çocukmusun sen diyiyolar direk :)
ama yapıyorum az kaldı motoru aldım kalan parçalarıda toplayınca halledicez tank işini :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Evet yaa kapıda 2 tur atıyorum çocukmusun ne o oyuncak elinde diye tepkiler geliyor:)
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
yurt disinda kimseye hobisi icin para ödemezler. Hobi adi üstünde.
Dünyanin üreten ülkelerine bakin kim cocukmus, dedeler Viyana kapisi falan gecin bu isleri, dedelerin mirasini ye ye ye bitmedi mi daha ? hala tv dizilerinde mangaldaki kül gibi kabadayilik- kahramanlik ivir zivir... Düzenleyen Long Beach - 13 Ekim 2011 Saat 21:59 |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Kizilay kan demisken vallahi dun gittim. seyyar ekip gelmis 6. Olacakti tansiyon yuksek cikti 16-12 dumur oldum yav ilk defa karsilastim. O degil geldim internete girdim bakim nedir bu 16-12 diye google yazdim ilk cikan sonuc amerikan baskani 16-12 yuksek tansiyonla beyin kanimasindn gitmistir diye gelde kafayi siyirma :)
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
her iline uçak inmeyen ülkemde böyle bir hobi ile uğraşmak ömründe uçak görmemiş insanımıza yapılan bir ayıp olur diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
bende bu düşünceyi ayakda alkışlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Peki bu hobi ile ugraşanın ayıbı mı olurdu
![]() |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
pek öyle sayılmaz ama buranın şartlarında bu tarz bişeye 20 bin harcamak ayıp olurdu bence
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
20 bin derken tl de degil :D. Üşütmüş bunlar
![]() |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |